steppix

hell yeah, nä bah skojja.

Kategori: Allmänt

Taggar livet som fan! Ska snart hjälpa mamma med maten och börja smått göra mig klar. Klockan sex börjar förfesten och sedan ska jag rulla iväg till Sofiehem. Ludvig är ju en otroligt fin karl.

Om det inte passar dig bryr jag mig faktiskt inte, det är mitt liv.

Onsdagar är skiten.

Kategori: Allmänt

Den här dagen har varit helt okej faktiskt. Vaknade upp runt tre, åt en macka, såg på Lassie och sedan kom Malin och efter några minuter också Ludvig. Det var ju liksom dags för rep. Vi drack först lite kaffe och åt knäck och sedan repade vi i ca 2 timmar om inte mer. Det gick sjukt bra och snart har vi tre låtar klara och vi har typ repat 5 gånger.

Linda kom lite senare och när alla andra hde åkt hem drack vi kaffe, pratade och spelade kort med min mamma. Det var faktiskt mycket roligt. Kan ha varit för att när alla slogs om segern och det var nära för alla fick jag fyrtal. Detta ledde till att jag vann och de andra fick 0 poäng. Jag är allt för duktig, fyrtal i ess dessutom!

Nu är klockan drygt elva och jag ska snart vandra in i mitt rum.... Jag tror det i alla fall. Men man vet ju liksom inte vad som händer.

"Det är bara sjukt lamt att tröstäta, vem fan tycker om tjocka personer?"
Vi är inte normala någonstans. Men tjocka personer är också gulliga på sitt egna lilla vis. Jag ska lätt bli tjock och gråta för det.

brum brum sjukis dirr herrå

Kategori: Allmänt

Tja, segertåget till sjukhuset. Hejdå.

BRUM BRUM PIOO PIOOOOOOO BRUM BANG!

Det finns någonting som heter konsekevstänkande.

Kategori: Allmänt

Jag har gjort allt för dig och du ljuger mig rätt i ansiktet. Vem fan tror du att du är. "Jag minns inte" Din jävla falska lögnare. Det du har sagt säger man fan inte bara på fyllan. Jag klarar inte av att du bara leker längre. Jag kan ta det mesta men du har fan ingen jävla rätt att göra såhär.

Det rinner långsamt men ändå snabbt. Det är smärtsamt och gör ont men det är samtidigt så befrinde. Det finns saker som aldrig ljuger och alltid finns där. Det är så fel men ändå så rätt. Att du bara inte kna förstå vad du faktiskt håller på med.

Du är som en cigarett, långsamt tar du livet av mig. Skillnaden är att på ett cigarettpaket varnar dom, "rökning kan döda" Det har inte du gjort.

Planen är klar.

Kategori: Allmänt

Planen är klar. Linda ska hit och vi ska prata och dricka kaffe. Senare blir det att åka till Grisbacka och softa med Sammy, Shadi och Crille. Jag tyckte att det låter som en bra plan för jag har inte träffat någon av dom egentligen på mycket länge. Typ 4 månader senast jag såg Sammy.

Fixade min läppiercing för ett tag sedan och nu är jag nöjd. Ännu en gång har jag bevisat att allt går bara man krigar. Har dock ont i mitt finger för jag fick trycka så hårt. men vad gör man inte för att vara glad liksom?

Du är otroligt fin.

Varje dag är en helt annan fiskpinne.

Kategori: Allmänt

Ont i magen, det äger för jag vet att det går över om ca 15 minuter. Annars är jag lite trött och less på att inte kunna få in kulan till min piercing. Men livet funkar.

Igår vaknade jag upp med Linda, Simon och Jimmy i mitt rum. Det var sjukt varmt och alla ville mest bara få i sig så mycket vätska som möjligt. Efter lite problem tog vi oss ner till stan. Väl där käkade vi lunch och fixade cigg. Kollade lite kläder med Haffu och Tobbe och sedan drog jag och Haffu hem till oss. Vi käkade middag och sedan hade vi möte.

Klockan åtta började jag göra mig i ordning och runt halv nio satt jag i en bil påväg mot Carlshöjd. Väl där började jag dricka vin och arbetade på att inte få extrem panikångest. Gick ganska okej, vilket kvällen också gjorde. Bröt totalt ihop, frös ihjäl på ett golv, slog en kille och lagade mat. Kvällen var ju alltså ganska rolig.



Simon|| säger:
haha jaa du är en riktigt busknöl du !


Typ ganska roande och det gjorde lite av min dag faktiskt. Busknöl var ordet.

Det är faktiskt ganska tråkigt att du säger att du inte kan visa känslor, vilket du både har bevisat och motbevisat. Det som är ännu tråkigare är att du faktiskt kan, men då var du full. Visserligen var jag också full och minns inte exakt allt, men jag minns det viktigaste. Att du inte minns är inte det mest roande men jag vet att du vet det innerst inne ändå.

Det är inte roligt att det har blivit såhär, men jag tror att det kan lösa sig. Ingenting är omöjligt och bara man ger saker och ting sin tid så brukar det lösa sig om man kämpar. Med tanke på allt du sa igår så borde du också nästan känna så på något vis. Grunden är redan lagd, nu måste man bara bygga upp allting. jag tror i alla fall att det skulle kunna bli någonting helt underbart av det hela.

They hold you down
Spin you round
Fuck you up
And they hold you down
- Babyshambles

Nu vet jag inte vad som händer. Linda ska komma förbi lite senare och det är någonting som jag ser fram emot.

Puss på livet

Kategori: Allmänt

Jag vet inte hur länge till jag står ut. "jag hör av mig senare" - Ja det var ett jävla långt tag. "har andra planer annars" men kul det lät ju som en plan. Jag är inte som dina andra vänner, jag tänker inte som dom och jag är ingen av dina killkompisar heller. Det vi har gått igenom är inget som många gör, därav är situationen annorlunda.

Det handlar inte om mina känslor för dig. Det handlar om att man visar sina vänner respekt. Du är vuxen nog att kunna inse hur fan man behandlar människor. Fattar inte du hur sårad jag blir av hur du behandlar mig? Det handlar inte bara om att det är du, hade känt nästan samma sak om det var någon annan. Men jag har sagt det till dig, du vet om det. Ändå gör du de saker som du vet sårar mig.

Klart jag vill träffa dig, men om du inte vill så skiter jag i det. Då räcker det. Såg dig som en vän men jag kanske hade fel. Visst alla är olika, men du måste i alla fall ha någonting i ditt huvud som säger tt du inte kan behandla människor såhär, eller?

Linda kommer snrt och om ett tag komemr Simon och Jimmy. Vi får se vart kvällen leder. Just nu är jag förbannad mend et löser sig.

Att ha kraften att ha stark
Att ha vishet att va klok
Allt det där, det lär du dig till slut
Och på resan som du gör nu
Dina frågor vill ha svar
Det är du som väljer vägen
Det är du som ger och tar

Så lär du dig till slut
Utav det du själv lär ut
Du tar din plats
Bland dem du håller av
Och sånt som du har drömt om
Den längtan som du haft
Se, du närmar dig ditt mål nu
Tog dig dit av egen kraft

Obbola hej hej.

Kategori: Allmänt

Igår drog jag till Obbola. Det var faktiskt över förväntningarna. Jag och Linda tog bussen hem ca 05.50 efter en lyckad kväll-natt-morgon. Väl i stan kunde vi itne ta oss hem eftersom pressbyrån inte hade öppnat. Vi frös som satan och Lindas pappa fick komma och hämta oss. Ganska underbart. Väl hemma drack jag en kopp te och somnade sedan med sju små kattungar i mitt rum.

Idag har jag följt med mamma till obs, annars ingenting. Borde städa mitt rum men det käns så omständigt. Annars tycker jag Linda ska vakna så vi kan styra våran ultimata söndag.

"Behandla andra som du själv vill bli behandlad" Tycker folk ska sluta ta sina vänner för givet. Man kan itne t hur mycket skit som helst av personer som ska vara ens vänner. man måste både ge och ta och just nu uppför sig de flesta jag känner som själviska idioter.

Bilder kommer senare när Linda behagar att ladda upp dom.

Nu ska jag ta en cigg och fundera på varför denn dag kallas för söndag.

En annan dag.

Kategori: Allmänt

Igår vaknde jag någon tid, vilken tid vet jag inte riktigt. Klockn tre var jag i alla fall hemma hos min kusin Sebastian och klockn fyra var jag full. Vi ägnde tiden åt att cama med läskiga personer, röka, dricka och kolla på youtube. Det var faktiskt riktigt trevligt. Vid åtta skulle vi käka så Sebastian gick ut för att köpa cola och mjölk. Själv glömde jag bort brödet i ugnen och Sebbes kompis David kom. Kom ihåg brödet och sedan kom Sebastian tillbaka.

Efter att vi käkat fortsatte vi att softa och jag påbörjade att bli mer full. Klockan tio somnade Sebastian och jag och David drack öl, stoppade prinskorvar i Sebastians mun och camade med riktigt läskiga typer. Fan inte okej säger jag.

Vid midnatt vaknade Sebastian till och då blev det mer fest. Jag drack äcklig whisky och mitt huvud ville sprängas. Vid någon okänd tid kom Haffu och hämtade oss och vi tog en cigg hos mig. Sedan satt vi mest i mitt rum, jag ville dö. All drog och jag somnade fastän mitt huvud kändes som en tickande bomb som snart skulle sprängas.

Trevlig kväll var det!

Idag har jag bara softat och gjort knäck. Linda är hema från skogen och jag är nöjd. Vi får se vart kvällen tar oss, jag och Linda ska fira i alla fall!

Midsommarafton

Kategori: Allmänt

Nu är det inte julafton längre och det tycker jag är skönt. Firade i alla fall min jul hemma hos min mormor. För en gångs skull var det faktiskt riktigt trevligt och roligt. Alla andra gånger vi firar jul är det spänt och alla vill mest bara äta och sedan åka hem. Idag stannade vi tills halv tio på kvällen och i tre jävla timmar spelade vi ett spel. Ganska knas men jag var nöjd.

Inte för att vara bortskämd men mina julklappar sög lite faktiskt. Det mesta av värde var 500kr (som ska räcka till typ 100 olika kläder jag behöver), en astrologibok och lite olika hudkrämer som var söta.

Annars har jag mest gått runt med en jobbig klump i magen. Jag oroar mig för mycket, jag vill för mycket. Nu gör det nästan för ont för att jag ens ska kunna tänka på någonting annat även om jag försöker. Jag ska ju vara glad. Jag ska ju det! Varför kan det inte bara fixa sig?

Annars blev det inge av med att träffa min kusin. Är inte så speciellt glad över att det blev som det blev men vi skall träffas imorn var den nya planen.

Lalala, all I want for christmas is you... lalalalalala.. Ska sluta tänka på den, den är grymt störande och dålig.

Herrå nu ska jag spela gta och vara lite ledsen hade jag tänkt. Ingenting går ju som planerat och som Linda och jag har bestämt: "Man får aldrig dissa planen" så gör inte det.

Herrå

Ps. Jag vågar visst fråga för jag ägerrrrrrrrr.

Jag lever och mår

Kategori: Allmänt

Om det är så att du ljuger och han har rätt, då vet jag fan inte vad jag gör. Allt jag kan säga är att jag kommer förlora all respekt jag någonsin haft för dig och du kommer inte betyda mer än vad en polsk hora gör i mina ögon. Problemet är ju att jag inte kan fråga dig för det får jag inte.

Imorgon är det julafton som skall firas i Holmsund hos min mormor med min släkt. Känns inte helt underbart men det är jul och då får man kriga. Mamma vill det och jag vill göra henne glad. Kommer till och med ha på mig klänning och uppsatt hår imorgon för hennes skull. Klockan nio lär jag vara hemma igen och då blir det någon form av fest.

Sitter just nu och dricker en asgod drink jag gjorde nyss. Äger sönder och jag försöker vara glad. Mamma säger att man ska försöka tro på personen tills det bevisas att man inte kan. Därför försöker jag tro på dig och vara glad. Men det finns en liten del av mig som tvivlar på att du talar sanning och faktiskt undanhåller saker för mig.
Allt jag vill är att du ska vara ärlig.


Hey you, don't tell me there's no hope at all.
Together we stand, divided we fall.- Pink floyd
- Hey you

Jag önskar att du i alla fall kunde skriva ett hej......


Inget av värde liksom.

Kategori: Allmänt

Färgar mitt hår just nu och ska snart skölja ur det. Känns br att äntligen få färga det. Annars idag har jag handlat med mor min och annars bara halt sovit på soffan. Ska efter jag duschat bada Dexter och Raven, om jag inte gör det imorgon.

Måste fan sova ett tag innan det blir för mycket kväll, då kommer jag somna bland alla mäniskor och det taggar jag inte.

One way or another.

Kategori: Allmänt

Jag är på strålande humör och känner mig otroligt kreativ. Otroligt trött, men kreativ. Dagen har fungerat bra och nu är det snart dags att sova, kanske ser en film eller läser en stund först. Imorgon vet jag inte vad som händer men jag hoppas att det blir trevligt.

Det enda dåliga med denna dag är ju att Brittany Murphy dog idag. Fan inte okej tycker det är taskigt. Har ju som alltid varit lite små förälskad i den bruden.





Herrå bruden.

Jag kommer försöka- kommer du?

Vissa saker ska man inte prata om.

Kategori: Allmänt

Livet är svårt just nu. Försöker fokusera på det positiva. Fotografering i Övik under lovet taggar jag och snart är det jul också. Dock när jag tänker på jul så dras det små paralleller i min hjärna. Julen handlar om att spendera tid med människor man älskar och som betyder någonting för en själv. Dig kommer jag inte träffa vilket förstör lite av den glada känslan jag borde ha till julen.

Jag har gjort mitt beslut nu för det är det som är bäst. Jag hoppas bara att jag är stark nog att utföra det när det verkligen gäller. Jag får förlita mig på krigarandan tror jag.

Igår var det en trevlig kväll. Några fina personer i min lilla bastulokal är aldrig fel. Om jag inte är helt ute och cyklar så var det jag, Linda, Gran, Frida, Vanni, Malin, Cocci, William och två vänner till Vanni. (Om jag glömde någon får ni inte bli ledsna.) Vi satt där och spelade öl-spelet fast vi drack vin också så det blev vin/öl-spelet.

Minnet sviker lite men jag tror vi var där till ett ungefär och att vi satt i bastun lite då och då. Jag och William drog hem till mig och då började jag må lite illa. Vi satt och pratade och jag mådde tillslut så bra att jag kunde släcka lampan utan att riskera att spy ner hela min säng. Vi somnade runt halv fem och då ville min kropp ta livet av mig kan jag säga.

Lämnade min säng vid 12 och följde med William ut till vägen så han kunde hitta hem. Åt sedan en macka och sedan har jag bara varit bakis och sett på tv hela dagen. Ikväll blir det nog att ta det lugnt, men man vet ju aldrig vad som händer på en söndag.


Vad är grejen med lördagar?

Nu ska jag.... ja, jag vet inte.


Klockan fem börjar festen.

Kategori: Allmänt

Orkar inte städa, jag vill men jag orkar inte. Ingen ska ens vistas i mitt rum förutom jag liksom. Får se om jag tar tag i det denna dag eller om det får bli imorn.

Idag kommer Lindas polare Joel hit från luleå, ska bli trevligt att träffa honom om jag nu gör det. Just nu är min plan att sitta på mitt rum och dricka lite vin och ja, typ det. Men man ser väl vad som händer, kanske blir det något av värde också.

Funderar på att sova tills klockan är fem då man kan börja festen.

Det är lördag idag...

Kategori: Allmänt

Söker efter svar från någonting som verkar tidlöst. Desperata försök och skrik på hjälp. Naglar trycker djupt in i skinnet, inte glömma att andas. Kontrollera andningen. Andas ut, in, ut, in, sluta inte andas. Glöm inte att andas för helvette. Tårar som rinner, ångestfyllda tankar och skakningar. Glöm inte att andas bara.

Det bästa du kan göra är att nedvärdera en destruktiv människa. Dom mår ju så otroligt bra av att höra nedvärderande saker från folk de faktiskt litar på.

Intelligensen är på hög nivå.


Det är lördag idag...

"Det finns ord som bara kan målas med tankar"

Kategori: Allmänt

Jag vet inte om det är sant, det gör jag inte. Men omdet är sant så känns det på ett sätt skönt men ändå väldigt smärtsamt. Det är en jobbig situation och om jag fick välja skulle inget någonsin ha inträffat.

Vet inte hur men kväll kommer se ut. Känner mig fortfarande ganska nere och det lär inte bli så mycket bättre med tiden heller om jag känner mig rätt. Kanske blir att softa hos Linda men jag vet inte. Blir kanske annars att se någon film och bara ligga ner. Fast jag vill ut, jag vill springa. Jag vill springa tills tårarna slutar rinna, lungorna kollappsar och benen inte bär mig längre.

Har varken diskat, städat eller duschat än. Det finns ingen drivkraft kvar i kroppen.

"Det finns ord som bara kan målas med tankar"

Ibland finns det människor som påverkar en mer än vad man någonsin kunde tro att de skulle göra. Om det är på ett bra eller dåligt sätt vet man aldrig innan det är försent.

Rökning får din hy att åldras.

Kategori: Allmänt

Ja då har man lov nu då. Är stolt att jag lyckades ta mig till skolan lite halvt bakis och sliten som ett as. Min kropp håller på att lägga av och jag sitter och skakar oavbrutet i flera timmar ibland. Vet inte om det bara är för att min kropp inte klarar mer eller om det är för att jag är ledsen. Kanske är en kombination av båda. Hur som helst så mår jag inte bra.

Idag blir det av att bada och sedan diska och plocka undan på rummet.... Om jag orkar de vill säga. Ikväll blir det kanske av att träffa min kusin + vin.

Åh btw, det här är mest till Linda eftersom det bara är hon som fattar. Du vet killen i min skola som är sjukt jävla awesome men som har tjej. Vet du hur snygg han har blivit? Idag dog jag typ och ba och det blev ett riktigt "maaah" moment. Sedan såg jag en annan sjukt snygg karl på stan idag. Han log asfint och det var också ett fint litet "moment". Ägde. Träffade sedan Alex innan bussen och han bjöd på en cigg. Livet ägde.

"Du förtjänar någonting bättre än en idiot som honom. Du är så jävla underbar. Om han inte kan se det är det hans problem och det är han som förlorar på det... Och bara så du vet så har du mig."


Ska fixa lite bilder också så ni får något att kolla på, men nu blir det att fixa ihop en kopp kaffe och röka en cigg.

Everyone's heart doesn't beat the same .

Kategori: Allmänt

Ingenting är bra just nu. Jag vill bara att du ska fråga hur jag mår och verkligen mena det. Jag vill att du ska bry dig. Jag vill massa saker och jag får ingenting. Vet att allt är mitt fel men jag skulle kunna ändra på mig om jag fick tid.

Konstant ångest och saker som inte går att göra ogjorda. Visst även om jag hade skitit i att göra det igår hade det hänt idag. Det kommer hända idag. Det är ond cirkel. Man gör det, ångarr sig, gör det igen för man får ångest för man gjorde det sedan går det runt.

Jag är i alla fall sjukt snygg och det funkar.





Dearly beloved are you listening?
I can't remember a word that you were saying
Are we demented or am I disturbed?
The space that's in between insane and insecure

Crazy cat lady.

Kategori: Allmänt

Jag har massa katter och det äger:


Drutten.


Billie Jean.

Ida.

Billie Jean.


Myra.


Drutten.


Billie Jean.


Ida.


William.



Myra.


Dexter.

Foxy, Ida, Nemi, Billie Jean, Myra, Drutter, Lill prinsen och william.

Vissa fick inte vara med på bild riktigt men det kommer.

Optimist som fan.

Kategori: Allmänt

Detta ska bli ett helt optimistiskt inlägg! Så det så!

Snart ska jag bli fotat och det är ju alltid roligt. Om ett litet tag kommer Malin och då ska vi softa sönder hade vi tänkt och klockan fyra är det rep hemma hos mig.

Jag saknar dig som fan men jag ska fixa det här. Dock är jag inte lika duktig som min syster som klarar sig igenom i princip samma sak fast utan alkohol, droger eller destruktiva handlingar. Men jag kommer klara det för jag vet att jag kan.

Bilder på kattungar och från fotograferingen kommer lite senare.

22.56

Kategori: Allmänt

Jag är så sjukt jävla less på att må dåligt. Trodde ju att allt skulle bli bra, men det blev faktiskt bara värre. Nu vågar jag inte lita på någon eller någonting lägre. Hur ska man veta att allt kommer att bli bra bara för att det verkar så? Allt verkar ändå bara skita sig.

Har för mycket ångest för att kunna tänka egentligen. Visserligen är det bra, för då kan jag inte tänka. För jag ska absolut inte tänka när det är natt för då blir det inte roligt att vakna upp dagen efter med kritvit hy, svarta ögon och ett sinne som inte är så underbart.

Önskar det aldrig hade hänt. Eller jag vet inte. Jag var lycklig i alla fall. Men jag är inte det nu. Just nu är jag ingenting. Jag är det som finns mellan oss två just nu, fast så kanske det innerst inne alltid har varit. Ingenting.

Detta kommer bli en lång och smärtsam natt utan sömn. Men en jävla massa....... typ ja,

And silence that speaks so much louder than words, of promises broken. - Pink Floyd

aptbkhdrj

Kategori: Allmänt

You didn't care to know
Who else may have been you before

He said, "It feels good"
I said, "I'll give it a try"- Bright eyes

Det är mitt fel och jag vet om det. Förlåt. Önskar jag kunde ta tillbaka allt, men det kan jag inte. Förlåt.


... Det är därför jag är så otroligt stilig.

Kategori: Allmänt

Jag vill bara ligga helt stilla, helt ensam och inte tänka mer. Men jag borde inte vara ensam nu. Det är för mycket som händer eller har hänt och jag kan verkligen inte må bra på något sätt längre. Vi gör det bästa av situationen och helt enkelt.......

Mhm.. Ja livet äger på alla sätt och vis. Började gråta idag i skolan och det var verkligen inte min grej.

Nu ska jag... Ja jag vet ärligt inte. Jag känner mig helt tom och det oroar mig. Det betyder att det kommer bli värre, mycket värre.

Lite kaffe ska det bli för jag får inte sova nu. Visst det finns ingen chans i världen att jag somnar inatt men mamma blir arg om jag sover nu.

Funderar på att skaffa jullov imorgon.

Hejdå Umeå.

Kategori: Allmänt

Jag är ju verkligen inte stabil just nu. Sitter och skakar och vill egentligen bara gråta och skrika åt alla idioter som finns i min närhet. Jävla mattanter som är inkompitenta och respektlösa och jag karar inte av det. Allt jag ville var att ställa mig upp och kasta tallriken i hennes ansikte.

Folk är respektlösa i överlag. "Men jag bryr mig ju om dig" Bullshit, fucking jävla bullshit. Att säga att man bryr sig spelar fan ingen jävla roll. Att visa att man bryr sig spelar däremot roll. Där har vi en stor skillnad.

Hejdå Umeå. Hejdå.

Vi lever på att tro på någonting vi inte tror på.

Kategori: Allmänt

Jag ska börja försöka göra saker som gör mig glad. Problemet är att det som gör mig gladast inte går att ordna verkar det som. Men jag tänker inte ge upp hoppet för då kommer allting gå åt helvette. Visserligen så är jag redan inställd på att det inte kommer att bli bättre, men jag tänker hoppas.

Idag har jag varit på stan med Linda ett tag. Stack sedan till draggen och var med lite folk, bland annat Tor, Erik och Gran. Vi vandrade sedan tillbaka till stan men där hände inte så mycket. Jag och Linda drog hem och drack lite kaffe och sedan bestämde vi oss för att fota lite.

Resultatet:








Att ha chilisås i ansiktet var ingen underbar idé direkt. Det sved som satan och smakade sjukt vidrigt men det var faktiskt roligt ändå. Vi hade inte tid att genomföra de andra idéerna men de kommer kanske bli av senare i veckan.

Vet inte vad jag ska göra ikväll. Ska inte bara sitta hemma, för då kommer jag bryta ihop och göra saker jag inte ska göra.

Btw. Det är otroligt hur en låt kan påverka som fan.

I keep looking for something I can't get
Broken hearts lie all around me
And I don't see an easy way to get out of this-
Cutting Crew - I just died in your arms tonight.

Det är verkligen en låt som växker minnen. Visst sämst minnen men den äger ändå. kan ju faktiskt lyssna på den nu utan att gråta.... Ibland.

Det kan gå!

Men jag vill inte skriva någon jävla rubrik!

Kategori: Allmänt

Jag är uppe klockan åtta men jag tar mig inte till skolan. Jag har ingen ork längre. Allt känns meningslöst och bara allmänt drygt och onödigt. Jag kan inte sova ordentligt, fast det gör jag aldrig men det är värre. Allt är i princip värre just nu.



Om du bara kunde lyssna och förstå att jag bara försöker hjälpa dig.

Asså det är ju ingen lek det här.

Kategori: Allmänt

Destruktiv. Destruktivt. Destruktivitet. Destruktiva handlingar. Destruktiv.

Jag ska inte, jag ska verkligen inte göra det. Men det är så fucking jävla svårt att bryta det beteendet. Jag orkar inte utan och jag orkar inte med. Inte fler, inte en gång till. Det är dock allt min hjärna fokuserar på och jag vill inte det. Det är sjukt och inte ens lite okej på något sätt. Jag behöver det inte, jag vet det. ingen gör det men jag vill. Det är en säkerhet i sig själv och det är någonting man klarar av. Det ska hjälpa.

Allt går bara åt helvette nu. Allt är destruktivt och det som inte var det för ett tag sedan är det nu. Ingenting vill fungera och ingen vill göra valen som gör allting rätt. Ingen vill kämpa för någonting längre och ingen förstår heller. Tomma ord och idioti är allt man får fram, syftar på överlaget nu. Jag klarar inte av det här längre.

Jag vill bara spola tillbaka tiden till den tiden du inte existerade. Du var ingen, du betudde inget. Sedan ska du såklart betyda och säga saker du inte kan hålla. Säga saker som betyder men inte för dig. inte i efterhand. Du förväntar dig att allt ska bli bra, me det funkar inte så. Jag kan inte stå på egna ben just nu och du gör det inte lätatre. Du sa att det var annorlunda, men du ljög.

Jag vet fan inte vad jag ska tro längre. Du talar inte i klarspråk och du ändrar dig. Tro på dig själv och sluta tänka på fel sätt. Visst inte mitt val, men jag försöker hjälpa dig. Men det är fan inte lätt att hjälpa någon som inte ens kan försöka på egen hand.

Lika klart som förorenat vatten.

Kategori: Allmänt

Du var den enda person jag känt stark för att kunna ändra mig för. Jag har aldrig funderat på att sluta dricka och bli en bättre människa. Trevligare, gladare, snällare och mer omtänksam. Men jag hade kunnat göra det för dig. Du fick mig att tro att det kunde gå men du motbevisade det. Om man inte kan kämpa för någonting som betyder så är det inte ens värt att kämpa för någonting alls.

Visst det är säkert "jobbigt" för dig med, men du har ett val det har inte jag. Du väljer själv vad som ska hända och jag kan inte påverka det.

Visa ingen sympati eller empati, bju bara på vin så är jag nöjd.

You write such pretty words

Kategori: Allmänt

I need some meaning I can memorize.
The kind I have always seems to slip my mind.

But you, but you...

You write such pretty words
But life's no storybook.
Love's an excuse to get hurt.
And to hurt.
Do you like to hurt?
- Bright eyes

Oh yeah. jag är sjukt optimistisk. Mitt kaffe är sjukt gott och jag råkade knäcka en cigg. Tur att jag kan laga den liksom. Ska snart spela gitarr också och sedan ska jag fortsätta vara mys.

Ingen kan ha allting, men alltid har man nått. - pelle svanslös



Det är ditt val nu och jag vill veta vad svaret är.

Kategori: Allmänt

Jag orkar inte längre, det borde du förstå vid det här laget. Jag har gjort allt för att du ska vara glad, jag har offrat saker som betyder något för mig för din skull. Det jag får tillbaka är tomma ord. Det spelar ingen roll vad du säger du gör det ändå inte. Det kanske funkar i teorin men inte i praktiken, men jag kan inte leva på det sättet.

Jag kan inte vänta på någon som inte kan visa mig den respekt jag förtjänar. Jag kan inte respektera människor som inte respekterar andra. Tänker inte låta dig sitta och ljuga längre, det är inte rätt för någon av oss eller för andra jag bryr mig om. Du vet vad jag vill och vad jag kräver av dig just nu och det är inte mycket.

Nu är det ditt val att bestämma dig. Jag tänker inte bli behandlad som skit och sedan bara sitta och vara glad för din skull. Jag krigar om du gör det, men jag tänker inte göra det själv. Det krävs två personer för att det ska kunna fungera och just nu hjälper du inte direkt till. Om du verkligen vill att det ska kunna fungera måste du faktiskt tänka på att det inte bara handlar om dig. Visst du är inte redo det har jag fattat. Men jag har sagt att jag väntar, men du kan inte tro att jag väntar för evigt. Speciellt inte när du är respektlös och oförstående. Alla har brister som man måste försöka fixa till, jag skulle göra det för dig.

Det är ditt val. Om du inte hör av dig så vet jag ju att du inte bryr dig längre. Då slipper jag väl leva i en lögn  även om det kanske inte är svaret jag vill ha, men då vet jag i alla fall. Men om du faktiskt bryr dig och inte vill att allting ska ta slut så vet du vad du ska göra. Det är ditt val om du ringer eller inte. Men jag vill inte vara ovetandes om vad fan som händer.


Igår var det i alla fall fest hos Gran coh det var faktiskt ganska roligt, dock minns jag inte så mycket. Men vi säger att allt ägde så vi kör på det.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Funderar på att städa upp i rummet sedan det har blivit stökigt denna helg. Sedan kanske jag ska skriva lite instuderings frågor eller vandra ner till haga och dricka kaffe eller te. Ingen vet vad som händer på en söndag. Det jag hoppas på lär troligtvis inte hända, men man får hoppas och tänka positivt.

Jag ska bli ompimistisk nu hade jag tänkt. Optimistisk och kreativ. Det ska bli min nya grej. Det är faktiskt någonting jag är bra på, inte att vara optimistisk utan kreativ. Ja, vi ser väl vad som händer idag. Hör av er om ni vill dricka te eller bara softa. Jag har ju faktiskt kakor!

Galen fredag och galna djur.

Kategori: Allmänt

Igår var det fredag och då hände det grejer!



Såhär söt och taggad var ju jag på att jag skulle till skolan!




Första lektionen bestod av att leka med dessa små söta ökenråttor som inte var speiellt gamla. Att könsbestämma såhär små ökenråttor är ingen lek men det gick tilsllut.





Det finns så många söta fjur på skolan. Det är faktiskt riktigt roligt att gå där när man ändå får gosa med alla dessa djur.

Att röka på bron är faktiskt ganska roligt. fast allt blev blått med kameran och jag orkade inte ändra vitbalansen. Det fick vara blått och awesome.

Karolin är en mycket söt flicka men gillar inte att vara med på kort så mycket. Vi hade datakunskap och jag dissade provet för jag fattade absolut ingenting. Istället softade jag med msn och drack kaffe.

På lunchen får vi alltid kakor på fredagar, men det är min grej att ge bort min kaka. Idag delade vi på min så Therese och Karolin foch 1,5 kaka.




Rökpaus efter lunchen sedan arbetsmiljö & säkerhet. var bara där i 20 min dock för sedan rullade jag ner till stan.

Letade papper med Fredrik (Haffu) och sedan träffade jag Therese.

Vi softade på Frasses ett tag.

Träffade ju Tobbe också. Det var mycket länge sedan man fick se den lilla pojken.

Vandrade mot draggen och såg en skyltdocka med gigantiska bröst. Det framgår dock inte på bilden hur stora dom var men det ägde ändå.


träffade trevliga pojkar och softade där på draggen tills de hade slutat.

Vi drog till stan och där träffade jag Crille. Vi fixade pengar, mat och alkohol och sedan drog jag, Tor och Erik hem till mig.




Fest liksom. He-he.

Minns inte vilken tid jag stack hem men jag somnade inte på ett tag. Åt en macka och såg på någon barnfilm som var askonstig men det ägde.

Idag har jag sovit i princip hela dagen och det har ägt. Nu ska jag gå och bada och älska livet. Sen blir det fest liksom.

Det finns inget värdare än det värde du sätter på mig.

Kategori: Allmänt

Blev ingen skola idag men skrev klart min novell idag, städade rummet, diskade och var awesome ändå. Är nöjd med mig på det hållet i alla fall. Var med Todd på kvällen och det funkade ju. Kom hem vid tio och nu ska jag lägga mig i sängen och dö av trötthet.

Jag hoppas det funkar och blir bra. Det är det som jag vill ha just nu. Vill inte gnälla på dig men det är knas i mitt huvud och jag är bara för knasig just nu. Du är fin ändå.

Haffu är en jättefin människa som jag tycker om. Tummen upp till dig säger jag bara.

Det finns inget värdare än det värde du sätter på mig.

Underbara lilla jag.

Kategori: Allmänt

Idag försov jag mig igen. Det fina med detta är att jag gjorde mig klar för att gå till skolan men sedan satte jag mig bara på en stol tills bussen åkt förbi. Jag är ganska underbar ibland. Fördrev min förmiddag med att städa mitt rum. Det är klart men jag funderar på att fixa till lite extra saker om jag inte har annat för mig. Annars kanske jag ska ta och plugga lite. Jag vet inte.

Är ganska taggad på livet i alla fall och det är skönt.

Du får mig att tycka om livet och det tycker jag om.

Kategori: Allmänt

Ganska galen dag. Tog mig till skolan och satt mest och softade. Blev sjukt less och fixade skjuts till stan. Softade lite på stan och fixade sedan cigg och softade på draggen. Gick tillbaka till stan med Jossan och Tor, träffade då Linda. Tor lämnade oss och vi andra gick och käkade. Hade ju inte käkat på hela dagen. Lite senare kom Todd och vi softade bara allihopa.

Åkte hem vid någontid skulle gissa på fem. Badade direkt och somnade sedan på soffan. Det var äget. vaknade för 40 min sen ungefär och nu tar jag det ju bara lugnt. Ska snart spela lite gitarr tror jag eller bara se på tv. Har faktiskt ingen aning.


Japp, jag har ju sett ut såhär en gång i livet. Ska ladda upp bilder från 06-09 inom kort, måste bara orka göra det. Det kommer bli spännande.

Du får mig att tycka om livet och det tycker jag om.

Jag suger ju.

Kategori: Allmänt

Kan inte fatta hur allt bara kan försvinna. Fattar verkligen ingenting av matten just nu. Fryser, röksugen och ashungrig är jag också. Julkorv ska det tydligen bli till lunch och jag tänker fan inte stoppa in en julkorv i min mun. Som tur är så äger skolans potatismos.

Nä, ska försöka koncentrera mig lite på att lära mig lite saker nu.

Tisdagar är ju grejen.

Kategori: Allmänt

Sjukt less var jag när jag var i skolan, men det blev bättre när jag kom hem. har skrivit lite på min novell, spelat lite gitarr och softat vid datorn. Linda kom senare och gjorde min kväll. Ett glas vin var och massa gosigt prat, vad annars på en tisdag liksom?

Tydligen ska vi sova över på skolan på onsdag men det kan dom glömma. Jag har ett liv liksom och det är inte på skolan. Skulle kunna fundera på det om man fick ha med en karl och lite alkohol, annars nej.

Nu ska jag i alla fall äta något typ gurka eller något och sedan tvätta bort sminket och sedan mysa ner mig i sängen.

Btw, råkade nästan äta upp min tungpiercing idag, ägde inte. Annars funderade jag bara på att spränga hela skolan men det fixade sig.

Godnatt alla awesome people, ni andra kan ju sova dåligt. (Om ni inte gör det så är ni ändå inte awesome ni hade bara lite tur.)

Självständighet

Kategori: Allmänt

Självständig. Det är precis vad jag skulle behöva kunna vara, men inte är. Jag vill och jag försöker, men jag är beroende av att det finns människor runt mig som jag kan lita på.

Det här funkar inte. Bryr mig nästan inte längre, försöker bara bita ihop och tänka att allting är likgiltigt. Tänker inte bli behandlad illa för en orsak som visst är ädel men det spelar faktiskt ingen roll. Du behövs faktiskt inte om det ska vara på det sättet. Vill inte att det ska vara så, men det verkar ju som att det är så det kommer att bli.

Nu ska jag ut och röka och leva livet!

Vad är felet på livet?

Kategori: Allmänt

Jaha, sitter i skolan och fick nyss veta att jag har prov i djurkunskap om tio min. Jag vet fan inte ens vad jag har prov i. Det blir inge av att skiva något prov kan jag säga. Vill han bråka så ställer jag upp på det och då kommer jag bli förbannad och då vill han nog inte vara med längre. Annas har jag svenska och de har jag faktiskt gjort klart. Eller inte novellen, men instruktionen som skulle vara klar idag, så lite duktig är jag. Har även växt & djurliv + datakunskap och där vet jag inte vad som händer direkt.

Måste även fixa en hund tills imorn och jag hoppas att det fixar sig.

Miiih massa ögongodis.

Optimist, javisst!

Kategori: Allmänt

Egentligen vill jag bara sitta i ett hörn i ett mörkt rum och bara gråta, men det känns för patetiskt. Det här funkar faktiskt inte länge. Fakta, fakta, fakte, ren jävla fakta. Måste få in det i mitt huvud. Svårt att acceptera och leva med att det gör ont men vad fan ska jag göra? Jag jagar ingenting som inte vill bli fångad, det lönar sig inte.

Imorgon börjar det! Ska försöka vara motiverad och kämpa nu. Det ska gå. Hur det går med skolan det spelar mindre roll nu, bara detta fungerar.

Nu ska jag sätta mig i mitt rum, lyssna på pink floyd, röka och dricka vin samt teckna lite.

Om det bara fanns ord som kunde förklara sanningen bättre än sanningen själv.

Helg och annat mys

Kategori: Allmänt

Man undrar nästan vad som händer med världen. Varför kan folk inte bara softa och umgås med sina vänner? Min helg har varit lite både och. Både bra och dålig.

Fredag: Ingen skola för det är inte min grej. Softade hemma och levde livet och sedan softade jag med Linda. Vi åkte hem till min kusin Sebbe på Berghem och softade där hela kvällen. Var faktiskt väldigt trevligt. Kirrade sedan skjuts med moppe till Carlshöjd typ. Det gick ju ganska bra, hehe. Tog mig dit iallafall och där var det jättefint. Alla jag träffade var asgulliga och jag ville typ ta med alla hem och ha dom i mitt rum. Det var lite knas men vad vore livet utan knasigheter?

Lördag: Vaknade upp och var sjukt bakis. Efter en tid stack vi till Maxi och köpte mat. Åt sedan mat och sedan softade vi resten av dagen. Tog bussen hem, käkade, spelade gta, träffade Marina och Robin samt fixade lite andra saker. Åkte sedan tillbaka till Carlshöjd tillsammans med Linda och vi softade hemma hos Lucas. Åkte sedan till Todd och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det.

Söndag: Vaknade, rökte, åt macka, vandarde hem, softade. Softar fortfarande och snart ska vi käka. Senare ikväll ska vi göra ett pepparkakshu och Lill kommer komma förbi. Kanske Linda och Gran också.

Annars är jag sjukt taggad på att fotografera igen. Riktigt snygga bilder vill jag ha och bah åh yeah! Ska fråga vanni om hon orkar idag eller något.

Det är verkligen ingen lek men jag har iallafall en plan nu. Den behöver bara fixas till så ska nog livet funka igen.

Lalalalla fredag

Kategori: Allmänt

Varför kan man inte spola tillbaka tiden?

Ikväll blir det Berghem och det ska äga. Efter denna kväll har jag tjänat drygt 300 och kanske mer än så. Äger sönder.

Nu ska jag kirra lite mer vin och vänta på Linda.

Miiiiih

"Jag klarar bara inte av det"

Kategori: Allmänt

"Jag klarar bara inte av det" sa en viss person. Dessa sex ord fick mig att fundera. Det finns så mycket som jag inte klarar av just nu, som att hålla kontakten med folk jag tycker om, gå i skolan, vara nykter, vara glad och trevlig mot folk osv. Men jag gör mitt bästa, jag försöker och inte bara för min skull utan för alla andra jag bryr mig om. Om jag inte försöker hålla kontakten med människor jag bryr mig om, förlorar jag den personen och den personen förlorar mig. Om jag inte fixar en utbildning går det utöver min familj och vänner, samma sak om jag inte försöker vara trevlig och glad emot andra.

Saker kan kännas som att det inte går och att man inte klarar av. Jag tror att de flesta är kapabla till det mesta, både bra och dåliga saker. Man måste bara tänka igenom situationen och fråga sig själv om det är värt att sänka garden och försöka. Det är sådanna saker som gör en till en starkare person. Att sitta och säga att man inte klarar av någonting hjälper inte. Vart tar man sig i livet om man inte försöker?

Sa till mig själv, "Jag kommer inte klara mig igenom nian", vad gjorde jag då? Jag klarade av nian och fick 215 i slutbetyg. Det hade aldrig gått om jag inte hade försökt och kämpat. Jag ville gå ut nian och jag gjorde det, för att jag kämpade. Det var jobbigt och väldigt krävande. Så mycket ångest och tårar som inte ville sluta rinna, så mycket stress, men jag gjorde det. Jag hade stöd från mina vänner, dom trodde på mig och jag trodde på mig. Jag ville ha något, och jag slutade inte bara för att jag inte trodde jag var kapabel till det.

Som slutsats kan jag då alltså säga att det inte hjälper att säga att man inte är kabapel till något. Det handlar om valet man gör. VILL jag klara av det eller tänker jag bestämma mig för att INTE klara av det? Är det värt att göra ett stort misstag och bestämam sig för att inte klara av något när man vet att det finns en chans att det blir bra. bara man försöker.



It's the perfect denial.

Kategori: Allmänt

Idag har verkligen inte varit min dag. Förfrusit tårna ordentligt, brytit ihop, skadat handen och tvingats röra kattbajs. Förut hade detta inte stämt helt riktigt men just nu är faktiskt alkohol, cigg, Linda, Malin och Ludvig det enda som äger. Det mesta som inte hör till det bryr jag mig inte ett skit om. Linda, Malin och Ludvig är mina riktigt bra och nära vänner och bandmedlemmar, cigg äger alltid och alkohol är livet för det mesta.

Jag litade på dig till 100 procent men nu vet jag fan inte längre. Det känns som att alla dina ord bara var lögn och att det bara var menat som att rinna av som vatten på olja. Trodde att det faktiskt var någonting att kriga för. Jag krigade för din skull. Att få det bevisat att du inte gör det för mig sårar. Trodde det betydde mer. Saker man vill ha krigar man för, så är det. Du vet vad jag tycker och alla gör misstag, men såhär behandlar man inte sina vänner. Man behandlar inte personer som man påstår gilla på det sättet som du gjorde. Hoppas du är nöjd i alla fall.

Imorgon blir det troligtvis alkohol och då jävlar.