steppix

And Silence that speaks so much louder than words.

Kategori: Allmänt

Jag vill att alla ord bara ska rinna av mig med allt låser in sig i hjärnan.
Många saker börjar dock falla på plats, men mycket faller isär.

Lalala sry

Kategori: Allmänt

Har haft en jättebra dag och är sjukt glad och nöjd! Tummen upp och ett stort leende!

Ska försöka kirra lite bilder imorn!

Bad habit.

Kategori: Allmänt

Vi har absolut ingenting och absolut inga pengar. Ringer min pappa och brister ut i gråt för att allt känns så jävla pissigt.Ber honom låna mig 200 så jag kan köpa mat till mig och mamma samt medicin och vad händer? Han "kan" inte. Tydligen så finns det viktigare saker än sin dotters hälsa. Hoppas han tar sitt förnuft till fånga och kommer in imorgon.

Igår kändes det som att allt skulle bara bli bättre, nu tvivlar jag på även de små enkla sakerna. Ingenting känns som en självklarhet just nu som det ska och jag tror kanske det är bäst att sluta ha det så.

We're going through changes

Kategori: Allmänt

Taggad på livet som satan även om jag är sjuk och har sjukt mycket mensvärk! Känner att det är dags att ta tag i livet nu, har en underbar pojkvän som hjälper mig så nu är det bara att kriga för det som är rätt!

Kommer vara hemma imorgon och vila upp mig, fixa medicin och ta det lugnt. Känns jobbigt att inte vara på jobbet men hälsa går före pengar.


Förstår inte riktigt varför jag vill köpa den här, klännningar är inte min grej men sitter den bra kommer den få en plats i min garderob när jag har fått mina pengar!

Nu ska jag lägga mig i sängen med en kopp te, se en film och försöka sova.

Dennis <3

Sug kuk jävla förkylning

Kategori: Allmänt

Men helvette att jag blir sämre och inte bättre. Måste till jobbet imorgon och att vara med djur, damm och hö är det sämsta för min hals och lungor just nu. Har ingen medicin och nu ligger jag mest och tycker synd om mig själv.

Helgen har varit bra ändå. Mys med Dennis på fredagen och spelning och fest på lördagen. Så jävla bra det gick på spelningen i alla fall och detta kommer ju leda någonstans kan jag säga.

Nä, nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv och vänta på Dennis.

Hold on to that feeling

Kategori: Allmänt

Efter snart ett år och du fattar fortfarande inte varför jag inte pratar med dig?

Taggar spelning imorgon och ikväll blir det nog bara att ta det lugnt och se film med Dennis. Känner mig otroligt, stressad, sentimeltal, pressad och förvirrad. Det äger ändå!

Nu ska jag fortsätta öva tills imorn. Kanske släpper ångesten då.

Exobitionister

Kategori: Allmänt

Har haft min första dag på mitt sommarjobb på 4H och det känns jävligt bra och roligt. Att få jobba med Linda är ju det bästa som kunde hända när det handlade om sommajobbet. Det är också awesome att det är bara 3 dagar innan spelningen och det känns som sagt underbart, men är jävligt nervös.

Om ett tah blir det nog nydala med mysigt folk. vet inte om jag kommer vara nykter eller inte men det löser man nog.

taggad på livet med sjuka drömmar om Magnus i mina extremt fula mjukisbyxor. Kan inte drömma om min bästa väns pojkvän, inte okej!


Fan vad fult men awesome.

LALALALALLALA

Kategori: Allmänt

Orkar inte dra till psykologen idag. Är ändå så komplicerat att bara ta sig dit och det känns inte så lockande. Ska städa mitt rum istället och mysa med Dennis. Vet fortfarande inte vad jag skall köpa till honom och han fyller år om 9 dagar. Vad fan köper man till en karl?!

Dåligt väder och jag hoppas att det blir bättre snart, det är trots allt sommarlov nu!

Nej, nu ska jag fixa lunch och sedan mysa ner mig i sängen med Dennis som ligger och sover.

Uprising

Kategori: Allmänt

Ett enkelt val för en människa blir så mycket svårare när man multiplicerar med två.


Fan vad festligt livet var när man var yngre.

This might be our last goodbye.

Kategori: Allmänt

Kalla rysningar far över min rygg och när jag sluter mina ögon passerar 3 år av mitt liv bakåt och jag minns allting. All glädje, hat, sorg, förtvivlan, underbara minnen, saker man helst skulle vilja glömma och bara allmänna minnen förbi. Har jag förändrats alls egentligen? Bryr jag mig lika lite om andra människor som jag gjorde förut?

Det gör ont att såra dig och jag vet inte varför jag gör det. Vet inte varför du står ut med det heller. Förstår inte varför vi lever i någonting så destruktivt och låtsas som att allt är bra. Allt vi har känns som att det är byggt på någonting ett förhållande inte skall vara byggt på. Ångest, skuld och besvikelse. Handlar inte kärlek om just kärlek, underbara stunder och glädje?

Det är dags att välja nu.

FU

Kategori: Allmänt

Fitthelvette!

brb, skjuta en bäver och leva som en räv.

Insikter och djävulskap.

Kategori: Allmänt

Förstår inte hur jag hade kunnat vara så inskränkt och bara gått efter ett enda jävla spår. Varför såg jag inte detta tidigare innan allt var försent? Ibland är stolthet det värsta som finns. Vad ger mig rätt att kräva förståelse och empati när jag nu förstår att jag inte förtjänade den. Jag gav ingenting för att ge dig möjligheten att ge tillbaka. Visserligen vet jag att du gav mig mycket och fortfarande så ger du mig många leenden och tårar. Du gör mig på sätt och vis mänsklig.

Skulle jag gå igenom samma sak om igen bara för att visa vad jag egentligen borde ha visat? Ja, det skulle jag.
Men tiden går inte att vrida tillbaka och nu håller sanden på att rinna ut ur timglaset och snart är det helt enkelt över.

Drömmer om tiden från det förgångna varje natt, tiden från igår till 3 år sedan, allt känns så annorlunda.

I alla fall så pluggar jag just nu, dricker vin, röker och funderar på om jag skall orka koka soppa eller om jag ska överleva på vin resten av kvällen.