steppix

Monday you can fall apart.

Kategori: Allmänt

Blir ett snabbt inlägg för om fem minuter börjar weeds.

Var i skolan hela dagen, förutom idrotten då. vandrade från badhuset in till stan och träffade Linda. Vi kollade på en present till hennes syster, skor, väskor och Linda handlade också hårfärg. Hon bjöd mig sedan på mat och sedan kom Todd. Vi softade runt lite och sedan skulle Todd ta bussen. Han missade bussen och vi åkte alla tre mot Mariehem. Jag softade med Todd och Linda stack hem. Todd fixade GTA VC på min dator (funkar dock inte nu så han ska fixa det imorn typ.) Linda kom sedan tillbaka och vi träffade massa små ungar som var helt crazy. Fan vad unga barn svär nu för tiden. Alex kom vi fixade cigg och dom stack.

Såg Chuck med Todd och sedan fick jag skjuts hem av hans mor. Sitter nu här och hatar kattbarnen men ska liksom lämna dom nu så det är lugnt.

På återseende.

Jag gillar dig

Miiiioow

Kategori: Allmänt

Kind of awesome, tog mig ju till skolan! Ska snart ha engelska och vi ska ha lite drama. Allt jag ska göra är dock att läsa texten och inte spela någonting. Är ganska trött men det funkar ändå. Ska verkligen fixa skolan denna vecka.

Ska även försöka göra klart något arbete idag, men vi får se hur det blir med den saken!

På återseende!

JAG ÄR GLAD IDAG!

Ibland gör man bara det som krävs.

Kategori: Allmänt

Man tappar lusten att kriga om det inte görs några framsteg. Man tappar lusten att försöka och man tappar hoppet om att det ens kan bli bättre, att det finns framsteg som kan göras. Finns det någonting som kan göra det bättre?

Jag sitter fast och vet inte vilken väg jag ska ta. Den lätta vägen är egentligen inte ens lätt, den är jobbig och ångestframkallande. Den är destruktiv. Men det svåra vägen är såklart också svår och minst lika destruktiv. Men det svåra vägen kan även bli en mycket lättare väg än den så kallade lätta vägen är. Den kan vara underbar och lättande. Vilket den lätta vägen kommer bli tillslut men inte inom en lång framtid.

Vill få ordning på mitt liv. Vill ha svaren på alla mina frågor och jag vill veta sanningen. Varför ska det vara så svårt att vara uppriktig? Visst, jag kanske inte är rätt person att uttrycka mig, men jag har fortfarande all rätt att göra det, även om jag inte alltid själv talar sanning. Dock talar jag sanning så ofta jag kan, ibland behöver man skydda sig själv eller människor man älskar. Ibland gör man bara det som krävs. Men när skall man göra det?



Det kommer bli en lång natt och en fruktansvärd morgon.

Helgen bah oh yeah

Kategori: Allmänt

Jag kan inte neka att jag är galet trött just nu, men helgen ägde och jag är väldigt glad för det.

Fredag: Tog mig inte till skolan utan gjorde massa andra nödvändiga saker här hemma. Vid fem hämtade jag min alkohol tillsammans med Malin och Todd. Vi vandrade sedan till Todd och lämnade av malin hemma hos Gran. Vi softade och åt middag och sedan efter ett tag kom Linda. Todd gick och handlade grejer och jag och Linda förfestade. Göteborskan kom och allt ägde. Tror Todd var less på oss, men det gör ingenting för vi ägde!

Efter en liten tid vandrade vi till Granis och de flesta människorna där ägde, vissa var bara f-tards. Mitt minne är inte så klart men av det jag har hört kunde jag inte direkt gå, blev buren lite överallt och sedan sov jag ett tag. bakade sedan kladdkaka med Frida och sedan vandrade jag coh Todd hem till honom. Tanken var att vi skulle se Lilo & Stitch men båda somnde direkt.

Lördag: Vaknade reltivt tidigt och vi såg på Lilo & Stitch. Fortsatte softa och åkte sedan ner till stan för att träffa Marina. På stan var det kallt men allmänt trevligt. Träffade också Simon och Robin. 17.40 var jag och Todd hemma hos mig och jag käkade middag. mamma bjöd sedan på ett glas glögg och det uppskattades. Vi fick skjuts tillbka till Todd, han käkade och sedan vilade vi ett tag.

Ludvig kom och vi fixade filmerna "Män som hatar kvinnor" och "Flickan som lekte med elden". När det var dags att se första filmen var vi ganska många som var där. Det var jag, Linda, Todd, Gran, Alex, Frida och Ida (Om jag glömde någon så kan jag bara säga sry.)

Kvällen ägde och jag somnade runt halv 6 på morgonen.

Söndag: Vi försov oss och fick stressa hela morgonen. Todds pappa skjutsade oss till stan där vi mötte Linda och Gran. Kirrade lite saker och sedan såg vi på "Luftslottet som sprängdes". Alla filmerna var bra men kan inte säga vilken som var bäst. Tror nästan jag håller med Linda och säger 1an och 3an är bättre än 2an iallafall.

Efter bion åkte alla hem och jag tror att nästan alla sov ett tag. Nu ska jag hjälpa mamma med lite julpynt och annars ska jag bara ta det lugnt.

Detta har varit en av de bästa helgerna på länge.

Fest ju

Kategori: Allmänt

Så jag lever ganska bra just nu men känner mig stressad. Måste till en bankomat och hämta ut lite pengar och sedan tillbaka hit och packa med mig allt som behövs ikväll. Ska sedan ta bussen till ersboda och hämta lite alkohol och sedan käka middag, förfesta och sedan dra på fest. Ska klämma in att duscha också eftersom jag bara har tvättat håret idag.

Här kommer lite bilder från igår och idag:
26/11

Hittade min älskade skjorta.

Att bada med massa bubblor och en badanka är aldrig fel.
27/11

Raven gillar köttsoppa så mycket att kan sitter i kastrullen.

Raven gillar sitt liv.

Katten säger FU!

Nu ska jag snabbt ta en dusch och göra mig fett snygg typ.

Kirra biffen

Kategori: Allmänt

Idag har jag saker jag verkligen SKA göra.

* Rensa kattlådan hos de små barnen (full med sjukt mycket skit)
* Städa undan på mitt rum och fixa till.
* Diska all disk.
* Kirra alkohol.
* Duscha.
* Handla med mor min.

Har fullt upp liksom, men jag är snabb och är kanske klar med allt förutom de 3 nedersta innan 12. Duscha ska jag ändå göra vid fyra och handla ska jag göra när mamma kommer vid 12 typ. När man kirrar alkohol vet man som inte.

Nu ska jag gå och röka och sedan rensa kattlådan! Awesomeness!

Evk och livet

Kategori: Allmänt

Om 20 min kommer min studievägledare och hämtar upp mig och mamma för att skjutsa oss till skolan. Evk nästa då. Mamma tycker att jag ska ta ett studieuppehåll och praktisera fram tills jul så jag hinner få ordning på mitt liv och må bättre i mig själv. Det kanske är ganska smart men jg vill gå vissa kurser ju, dom är sjukt roliga ju!

Efter mitt evk ska jag softa på stan och troligtvis bara vara i min syster lägenhet och ta det lugnt. Kanske frågar någon om dom vill joina mig där så kan man softa sönder.

En vän till mig som heter Sandra hr en tävlig på sin blogg. Där tävlar man om en DREAM MATTE MOUSSE (foundation) Den är faktiskt grymt bra enligt mig. Klicka här för att komma till hennes tävling.

Nu ska jag hitta min mössa och sedan knyta mina kängor för det tar lång tid, måste även byta sockar också!

Att fantisera gör inte verkligheten till verklighet.

Kategori: Allmänt

Var kvar hela skoldagen idga och jag äger! Nästa onsdag ska vi ha med oss en egen hund så det är en sak som jag måste fixa. Vi har också vårat första rep nästa onsdag och det taggar jag sönder!

Imorgon är det EVK och right now är jag inte taggad på skolan. Jag vill mest bara ligga gömd under mitt täcke och glömma bort livet för en stund.

Annars har dagen varit knasig och jag orkar bara inte tänka på det. Det är bara en sak som snurrar runt i mitt huvud. Knas kallas det, eller bara fail.

Att fantisera gör inte verkligheten till verklighet.

Jag vill ha en slav.

Kategori: Allmänt

Har resurstimme just nu och skriver om hundrasen Chow chow. Det är ganska roligt och det går faktiskt bra. Är dock väldigt hungrig men jag är fast besluten att fixa skolan och ska stanna hela dagen idag. Om 40 min har jag engelska och sedan lunch. Har sedan bara 2 timmars hundkurs och det äger ju!

Mitt liv kanske kommer funka bra snart, bara jag får ordning på skolan så kommer nog de mesta av min ångest försvinna. Äget!

Nä, nu måste jag fortsätta skriva min lilla uppsats så att den hinner bli klar.

Detta är lite av det jag måste hinna med:

* Skriva klart om hundrasen
* Skriva klart novell
* Göra en muntlig instruktion
* Djurkunskapsprov
* Hundprov
* Massa instuderings frågor + andra uppgifter
* + massa prov och inlämningar jag inte riktigt vet om.

Hade faktiskt ägt att ha en slav. Den skulle lätt få göra alla tråkiga saker i skolan åt mig. Jag ska mest bara sitta och spela GTA vc och älska mig själv.

Vad är en tisdag utan att leva livet?

Kategori: Allmänt

Tja världen. Blev ännu en sen kväll, ska snart sova för det behöver jag.



Emmy och Therese softade på skolan. Själv var jag på uselt humör och fick min kära far att hämta mig på skolan och ta mig hem. Väl hemma gjorde jag fiskpinnar och det var riktigt goda fiskpinnar.

Denna unga karl bestämde sig för att komma förbi och tvinga mig att följa med och gymma. Jag ville egentligen mest bara vara lat men det fick jag inte. Vi tog bussen till Ersboda och träffade Fister på hans skola ett tag. Vi vandrade sedan vidare och tränade sönder. Eller det var faktiskt mest Todd som var cool nog att träna, men lite gjorde jag iallafall. Allt slutade iallafall med ett vattenkrig och man kan säga som så att jag förlorade.

Vi vandrade tillbaka till Todd och softade där ett tag. Sedan käkade vi middag och Ludvig och Granis kom förbi. Vi köpte lite grejer och satt och var feta resten av kvällen.

Kom hem runt tio och har varit slö ända sedan dess. Nu ska jag träna lite extra och sedan hoppa i säng.

Imorgon ska jag fan stanna hela dagen i skolan och verkligen försöka kämpa!

Take me home.

Kategori: Allmänt

Forslunda får mig alltid på mitt värsta humör. Det känns verkligen som att ingenting fungerar så fort man sätter sig på forslundabussen. Blir sjukt stressad av alla moment jag måste göra och alla krav som ställs på mig. Måste hämta massa saker, lämna in massa saker, fixa, ordna och diskutera. Hur fan hade folk tänkt att jag skulle kunna må bättre när hela denna situation gör allting så jävla hemsk och missanpassat?

Om 45 minuter kommer pappa och ska hämta mig, min anledning är att jag ska hämta ett papper och sedan ta mig tillbaka till skolan. Lär inte komma tillbaka idag. Orkar inte med det här. Klarar inte av all denna stress just nu och måste ha mitt möte och få min plan för hur jag ska göra innan jag kan komma igång och ordna upp. Just nu har jag bara ångest och vill slå sönder hela klassrummet och bara åka hem och gråta i oändlig lång tid.

Ska försöka vara glad, det ska jag. Så länge inte skolan finns är jag glad. Taggar fest och att leva livet, vill inte sitta instäng i skolan som jag bara mår skit av.

Take me home.

Kill the poor.

Kategori: Allmänt

Jag är faktiskt sjukt glad just nu så jag kommer sova som ett as inatt. Imorgon blir det skola och jag ska fan inte missa bussen, då ska jag be någon slå mig hårt och länge.

Idag missade jag som sagt bussen så jag sov vidare till 12 ungefär, käkade då lunch och softade hemma tills halv tre då ja softade med Linda och Arvid på stan. Träffade sedan Todd och Granis också. Sedan kom Frida och vi softade som as. Alla drog hem och jag åt middag och det ägde.

Runt halv sju kom Todd förbi och softade med mig, Vi såg en film och hade det allmänt trevligt kan man säga. Han fick mig på bra humör och det ska man vara nöjd med. Ska alltid vara glad nu har jag tänkt och mest springa runt och skratta åt mig själv. Kommer äga!

Ska även börja fota allt jag gör så jag kan bevisa hur coolt jag faktiskt lever.


Nu ska jag äta en macka, tvätta bort sminket och lägga mig i sängen och älska livet.

På återseende.

Don't you try to pretend

Kategori: Allmänt

Jag klarar inte av det här en gång till. För mycket som behöver göras och för lite som faktiskt händer. Ord som faktiskt aldrig blir mer än en kvävd viskning och en beröring som inte betyder mer än en droppe i havet.

Har för mycket ångest för att kunna sova, jag har för mycket tankar och det blir aldrig bättre. Jag trodde det var bättre, jag var ju glad i några dagar. Varför ska det förstöras nu, varför kan det inte bara vara bra?

Jag vet inte vad jag ska göra.

Tomhet...

Sug min kuk världen

Kategori: Allmänt

Trött som ett as, behöver kaffe, behöver ett liv.

Du ljuger fan hela tiden. Eller så är du bara allmänt dum i huvudet och jag orkar inte med det. En sista chans sen släpper jag det hela. Orkar ändå inte bry mig.

Nu ska jag forstätta dricka öl och sedan vandra hem och sova som ett as.

Livet äger ju annars i allmänhet.... Eller inte

Fredag är det som sagt idag.

Kategori: Allmänt

Jag hatar när gamla minnen ska komma tillbaka. Det var snart tre år sedan och fortfarande kan det ge mig ångest. Att släppa saker som faktiskt betyder saker är svårt, lyckligtvis har jag aldrig förlorat än betydelsefull vän än och det är bra. (Visst Löken men det har fixat sig nu och det äger). Nä, men jag ska försöka tänka framåt, vissa saker jag känner nu kanske jag inte känner om en dag, vecka eller månad liksom. Man vet inte.


Vet inte hur jag känner för ikväll. Jag är rätt så förvirrad och min hjärna sprängs nog snart. För mycket ångest och saker som inte borde ha hänt. För många ord man yttrat utan att tänka efter, för många handlingar. Jag vet inte om jag orkar med det här igen, det är inte värt det. Det blir iallafall öl. Det ska ner hur dåligt jag än mår, för det är fredag!

Nu ska jag bada och göra mig klar för ikväll.

Det finns inget som gör detta till någonting annat än vad det är.

Kategori: Allmänt

Egentligen borde jag inte låta dig gå ut över övrigt men det är svårt när känslor knasar och man inte vet vilket ben man ska stå på. Det handlr bara om en viss tid, men det känns som en evighet, det mesta känns som en evighet men ibland känns det som att tiden står stilla. Ibland känns det som att man kommer leva i oändlighet, vilket jag skulle ta på både ett bra och ett dåligt sätt.

Snart kommer iallafall min morfar på besök. Har gjort kaffe så det är klart. Kommer kännas lite skumt att sitta ensam med honom i ca 30 minuter men jag ska nog klara av det. Det är någonting man mognar av, alltså att snacka med äldre människor eller människor i överlag. Är dock dålig på det, hatar pinsam tystnad.

Vet inte exakt vad som kommer hända ikväll. Full eller nykter spelar inte så stor roll, jag kommer ha kul vilket som. Bara jag inte är den enda som är nykter. Det är bara känslan av att vara full som lockar, den sköna befriande känslan och man är lätt som luft eller tung som en sten. Man faller eller flyger, vilket som händer spelar ingen roll båda är underbara.

Nu kommer morfar och jag ska vara social.

Livet äger och jag är underbart glad och det känns awesome att leva.

Hatt hatt.

Kategori: Allmänt

Redan röksugen och det är inte trevligt. 1 timme sedan jag rökte senast, jag äger. Är sjukt less på skolan och vill faktiskt aldrig ha en lektion här igen. Om 3 timmar och 30 min kommer mor och det är möte liksom, då blir det cigg.

Ska försöka sluta vara arg nu, jag är nog bara röksugen ändå för det är absolut ingenting att bli arg över. Vet inte ens vad jag är arg på. Knas i livet.

Taggar:

* Lunch
* Fest
* Nyår
* Tatuering
* Allt det goda livet har att erbjuda

Nu ska jag fortsätta glo på alla fula människor och älska mig själv.


Gud vad livet leker och jag älskar mitt nikotin.

Rubriker äger ju

Kategori: Allmänt

Börjar om 10 min, tog mig iallafall till skolan. Duktigt Steffi, du lyckades! Känner mig awesome, men mest trött faktiskt. Halv ett har jag EVK och jag känner på mig att jag kommer lämna skolan och vara sjukt arg. Det brukar jag bli efter att jag haft möten med folk som är invalida. (Sry alla på Forslunda.)

Igår var jag med Linda, Todd och Gran och vi såg på film. "Kill Bill vol 1" och "The Shining", båda var ganska sjukt sämst men livet lekte ändå. Var hemma runt halv 12 och mamma var inte så glad.

Nu ska jag hata världen lite mer.

Cya!

I'm still alive

Kategori: Allmänt

Folk borde sluta lägga sig i saker som dom inte har någonting med att göra. Folk borde sluta snacka så mycket om vad de tror och om deras åsikter kring allt. Det hjälper faktiskt inte någon.

Försov mig idag igen, jag är så fail, men jag äger ändå. Ska försöka plugga lite, städa, träna, och softa också. Kanske ska kolla lite julklappar jag funderar på att köpa. Vet bara att jag ska köpa till mamma, pappa, Vanni och Linda, ska kolla upp om jag måste kirra till fler. Borde kanske också börja skriva min önskelista.

Gud vad jag aldrig hinner blogga känner jag och ändå har jag all tid i världen. Tar mig ändå aldrig till skolan typ och när jag väl är där gör jag ingenting.

Igår försov jag mig också och gjorde ingenting. Somnade om vid nio och sov till elva-tolv ungefär. Morfar kom förbi och undrade om vi ville hänga med och handla, jag orkade inte och då kom Todd förbi. Vi softade ett tag och sedan fikade vi med min mor och hennes far. Efter det såg vi på Blades of glory och jag fattar inte varför jag inte blir less på den filmen.

Runt fem var vi hemma hos Todd och käkade middag och lite senare kom Granis. Vi stack till Willys och handlade och annars softade vi bara och såg på någon film jag inte minns namnet på. Andra folk var också där men dom orkar jag inte nömna. Sry guys.

Har inga bilder för min kamera suger.

Nu ska jag börja skriva om maneter, hur kul kommer inte det bli. (ironi- för er som inte är så bra att ni fattar det)

Take me now but know the truth ...

Kategori: Allmänt

Idag påpekade Linda att jag har ångest varje dag, när jag tänker efter så är det faktiskt så. Måste försöka lösa det, problemet är att jag faktiskt oftast inte vet exakt varför jag har ångest. Kan sitta hur glad och taggad som helst och sedan sitta och få världens ångest sekunden efter. Ska göra mitt bästa och försöka att inte överreagera eller ta ut mina problem på er andra. Ni är ju faktiskt bara awesome och sjukt underbara.

Sitter annars och har lite ångest just nu och spelar därav lite munspel och gitarr. Helt underbart vad musik kan göra mot ångest. Först drar den ner en till den nivån man inte vill vara i och sedan reparerar den och stärker. Helt underbart.

And never will I give up trying, cause you're everything to me
I hope it's something worth the waiting
It’s the only time that I ever feel real


Nu ska jag röka

Cya

Mihi skolan suger

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan just nu. Ska egentligen sitta och göra ett korsord på engelskan men jag tappade motivationen när jag inte kunde stava till fiskar på engelska. Istället kollar jag bilddagboken och läser alla blogginlägg jag missat denna helg, har inte suttit vid datorn liksom.

Helgen har varit sjukt awesome, men jag ska berätta om den när jag är hemma. Nu kollar min lärare mest väldigt argt på mig, hehe jag äger för hårt tror jag.

Det är en knasig känsla.

Livet rullar.

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag i skolan och har arbetsmiljö & säkerhet, inte direkt den roligaste lektionen man kan ha. Men här kommer jag sitta fram till lunch. Efter lunchen ska jag softa med massa kor och leva livet. Kommer äga, eller inte!

Igår försov jag mig och var alltså inte i skolan. Istället ägnade jag tiden åt att städa mitt rum. Det blev rent och nu mår man bra i mitt rum.

Vid fyra drog jag hem till Todd och softade där till elva på kvällen. Gran kom vid någon tid också. Vi gjorde inte så mycket. Såg typ på film och tv och hade det soft.

Idag är det fredag den 13, men mest av allt är det fredag! Är inte helt hundra på vad jag ska göra ikväll, men något awesome kommer det bli.

Tankar i skolan

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan. Alla andra bara gick upp i rök. Känns drygt att sitta här helt ensam om inte veta vart de andra ens är.
Har resurstimme om 10 min och det betyder alltså att jag inte ska göra någonting i en hel timme och vara helt ensam. Visst låter det sjukt roande?

Varför klagar vi på varandra när vi försöker lösa våra problem? "Du beter dig som ett barn", ja ursäkta men jag är ett barn. Jag är till exempel bara 16 år, visserligen inget litet barn längre men jag är inte vuxen. Visst, man kan försöka lösa konflikter på ett vuxen och relativt moget sätt. Varför vill vi vara vuxna redan nu för? Det äger ju att vara tonåring, vi kommer aldrig bli det igen så varför inte bara go wild and crazy medans vi fortfarande kan?

Vad fan ska jag göra nu då? Detta är sjukt tråkigt så jag vill ärligt bara skjuta mig i huvudet eller ta bussen hem och softa. Är sjukt hungrig!

L- "Han kanske fick jobb"
Jo men visst, vi säger så. Vilket fucktard.

Cya

Tell me your troubles and doubts

Kategori: Allmänt

Tell me your troubles and doubts
Giving me everything inside and out and

Don't you try to pretend
It's my feeling we'll win in the end
I won't harm you or touch your defenses
Vanity and security


Sitter och dricker asgott kaffe just nu och lyssnar på bra musik. När kaffet är slut ska jag dra till Todd, han ska få sjukt med spö. Tror jag ska smyga ner en skalpell i fickan och döda honom. Men det är en hemlis.

skola

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan och ska skriva en novell. Jag har ingen inspiration till en novell just nu. Ska försöka. Om ca 1 timme är det lunch och det äger för jag är hungrig.

Aja, jag ska skriva min novell nu.

Det går framåt

Kategori: Allmänt

Åkte till stallet med Malin och red idag, hon är sjukt duktig. Själv kände jag mig ganska fail som inte ridit på ca ett år med det gick jättebra tycker jag och gör gärna om det. Malin är en jättefin tjej och jag måste verkligen börja umgås med henne mer, som jag gjorde förut. Skäms på oss som glider ifrån varandra. Inte okej. Skärpning. Snart ska vi iallafall börja spela och då kommer allt äga.

Annars idag har jag inte gjort speciellt mycket. Softar med Babyshambles just nu.

Känner mig ganska nöjd med livet. Har gått vidare, behöver inte snacka skit som du och det känns bra. Det känns bra att spela munspel, sjunga, spela gitarr, leva och bara finnas. Framsteg görs varje dag, små som tusan men dom görs. Vissa dagar blir det stora kliv bakåt, men det repareras alltid snabbt och man hittar tillbaka. Jag ser framåt nu och vill inte vänta tills nästa dag. Jag ser fram emot så otroligt många fina stunder med nya och gamla vänner, knasiga fyllor, roliga spelningar, gott te och allt som livet har att erbjuda.


2 cool 4 school

Kategori: Allmänt

Nu har min klass idrott och jag sitter ensam i detta klassrum och softar. Efter skolan ska jag till stan och softa runt och sedan ska jag till Hippo och rida på Bambi med malin. Taggar sjukt mycket, men är fett rädd. Jag kommer typ dö, men jag hoppas det blir awesome!

Nu vet jag inte vad jag ska göra i 1 timme. Hell yeah livet äger.

Spelningen den 31 Oktober.

Kategori: Allmänt

Här kommer bilder från spelningen. Bilderna är tagna av vanni (Cockpey@ BDB), jenny (Riktigt@BDB) och Linda (
WiIIow@BDB).



Ca 30 personer skulle ha käk så det blev mycket att handla.


Vi hade två jävligt snygga västar till våra vakter.


Christoffer Nilsson spelade och röjde sönder. En riktigt trevlig kille som kunde bjuda på sig själv.

Sorry Let's Bowl. Såg bara typ två låtar eftersom jag hade stuff to do. Men dom var riktigt bra!

Vi spelade lite livemusik i insläppet. Det gillade folket.


Komposters spelade.

Vi var taggade som as. Efter spelningen drog jag iväg och levde livet. Hamnade på berghem ett tag och drog senare till Todd. vandrade hem vid 11 på morgonen och ville dö.

Helt klart en värd lördag!


Söndagar är livet

Kategori: Allmänt

Dricker te och lyssnar på Babyshambles. För cirka 40 minuter sedan stack Todd. Han kom hit helt random och gjorde min kväll. Todd äger.

Taggar skolan imorn, ska älska alla i klassen. Eller inte, ska mest sitta och säga fu och knappra på min fula dator. Har liksom bara tråkiga lektioner och jag behöver inte ens göra något för snart går inte jag på forslunda längre. FU FORSLUNDA.


Livet är hårt. (Denna bild kommer från Komposters spelning den 31 oktober, kommer läggas upp bland alla andra bilder därifrån senare.)

Cya

Lördag äger

Kategori: Allmänt

Tja! Linda och Todd gjorde mig faktiskt frisk, med hjälp av lite vademecum kanske. Vademecum is the shit nu asså. Vi såg iallafall på filmen boy eats girl och sedan så softade vi. Linda drog vid ett och jag och Todd såg snow dogs. Sjukt knasig film, men det ägde. Efter den andra filmen drog Todd för jag ville sova. Klockan var faktiskt tre och jag var lite sjuk och trött.

Idag har jag följt med mamma och handlat. Var ganska skönt att få lite frisk luft. Har inte varit ute på 3 dagar tror jag så det kändes skönt att se att Umeå fortfarande lever. Köpte även ghårfärg som sitter i just nu. Om 10 minuter ska det sköljas ur. Hoppas på en relativt bra färg, oh yeah.

Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske blir det bara att ta det lugnt och softa, men vem vet. Här kommer lite bilder från igår. Bilderna är tagna av både mig och Linda och vissa av vanni.


Det är populärt att röka i mitt kök.

Ungdomar dricker inte bara alkohol, de dricker T-röd och tvål också.

Den fula lilla bitch-hunden. Men den gillar alla ändå.

Jag var snygg även fast jag inte hade smink och var sjuk.

Todd blev snygg han med tillslut.

Förutom när Todd var Milf, har jag nog aldrig sett Todd lika snygg. När Todd hade knasiga ögon kommer nog på tredjeplats men det har jag ingen bild på.

Jag lovar att lägga upp bilderna från halloween. Kanske orkar göra det ikväll, annars blir det kanske imorgon. vad annars ska jag göra i skolan? Nu ska jag iallafall skölja ur håret.

Cya

Jag hoppas att min hundra kronor värmer lika bra även denna vinter.

Kategori: Allmänt

Pffft, fortfarande sjuk, men mycket bättre. Har ingen feber och jag hostar nästan aldrig längre. Istället rinner det mest snor och det är äckligt och jobbigt. Förhoppningsvis slutar det snart och jag kommer må bra.

Ikväll kommer troligtvis Linda och Todd hit och ska se film med mig. Även de sjuka behöver sällskap. Ska lätt smitta ner dom som as och inte besöka dom när dom är sjuka. Då kanske dom lär sig. Nä, men jag tror inte dom kommer bli smittde. Jag är inte på humör för att stoppa min tunga i deras munnar idag liksom.

Sov sjukt dåligt inatt och kollade på ett knasigt program om knasiga sekter. Ganska roande, men tråkigt i längden. Somnade tillslut runt 3 halv 4 och sov till tolv ungefär. Ganska nice. Åt lite lunch och badade sedan för att senare sätta mig vid datorn.

Nu ska jag bara ta det lugnt och hata min mor lite för tt hon har glömt att köpa näsdukar till mig.

Cya

Jag hoppas att min hundra kronor värmer lika bra även denna vinter. -L-

feber är inte skiten

Kategori: Allmänt

Har lyckats ta mig till datorn nu. Inte det lättaste när man har 40 graders feber och hostar hela tiden. Just nu kallsvettas jag och det är fett jobbigt. Vill ligga under en filt men samtidigt vill jag lägga mig ute på asfalten. Hoppas jag blir bättre snart. Mamma är iallafall jätte gullig och har köpt massa saker till mig, som glass, nyponsoppa och blåbärssoppa m.m.

Nä, jag orkar inte sitta och skriva mer just nu. Känner att febern stiger igen.

Cya

Kan jag sluta vara sjuk eller?

Kategori: Allmänt

Du bevisar bara att du är en idiot för varje ord som kommer fram.

Min rygg gör ont och jag hostar och förstör min hals. Helt fantastiskt. Har inte varit i skolan alls denna vecka och sedan blir man sjuk också. Blir alltså troligtvis ingen skola imorn heller.

Att sluta röka går bra för jag kan inte andas om jag röker nu. Visst nikotinet äger men jag vill kunna andas här liksom.

Nu ska jag lägga mig i sängen, dricka te och se någon awesome film och bah softa.

Svinis och soft

Kategori: Allmänt

Jag börjar typ bli sjuk. Halsen rosslar och jag hostar ganska ofta. Har också nyss spytt upp massa slem. Trevligt, trevligt.

Igår var det lite halvfest hos todd. Jag och Linda drack öl, fett scheent var det iallafall. Sedan satt vi mest och skrattade åt den lilla papetiska bruden som sitter och försvarar Tobbe. Sjukt underbart. Sedan blev det mer party och sedan såg jag och Todd på Gossip girl.

Idag var jag inte i skolan utan åkte ner på stan med Todd. Vi softade jävel och åt lite mat. Träffade sedan Linda och hon var söt som vanligt.

Bilder och annat knas kommer senare. Nu ska jag lägga mig i sängen för jag har feber.

Cya

Dagen

Kategori: Allmänt

Idag har jag faktiskt till den största delen legat i min säng, sovit i min säng, sett film i min säng, legat mer i sängen, suttit i sängen och ja, typ bott i sängen. Kind of rules. Imorgon ska jag försöka ta mig till skolan. Behöver få mitt studiebidrag ochv eta när jag ska ha mitt evk.

Nu ska jag röka och softa i köket.

Hårda slag ger inget annat än hårda slag tillbaka.

Kategori: Allmänt

Ingen skola denna dag heller. Jag vet inte riktigt vad jag har för åsikt om att jag inte är i skolan. Snart ska jag lägga mig i min säng och glo på en film på datorn, vilket jag också gjorde inatt. Såg Pulp fiction, åh vad den är bra.

Du beter dig som ett svin och du vet om det. Att hitta på lögner och inte säga sin del är så jävla lågt. Att prata om ett förhållande på det sättet som du gör, får mig att tvivla på om du faktiskt är en så bra människa. Vårat förhållande är våran ensak. Om man behöver prata om något, ska det inte vara för att kunna köra ett maktspel, utan för att man behöver råd. Jag har aldrig suttit och ljugit för någon om vårat förhållande. När jag väl pratar om dig brukar det ofta vara goda ord, om inte, så förklarar jag mina fel och brister också.

Du använder handlingar som jag har utfört bara genom att kunna göra ett maktspel. Frågan är varför? Sitt inte och ljug om att jag har varit otrogen så många gånger och har behandlat DIG som skit. Du vet mycket väl varför jag gjorde det. Erkänn dina egna fel som att du har misshandlat mig. Misshandel ger fängelse, det gör inte otrohet.

Spelar inte någon roll vad du ens gör för jag vet att jag har rätt. Vill du försöka spela något sorts spel med mig så är det lugnt. Jag vinner ändå. Innerst inne är du en jävligt svag människa och jag vet exakt vad jag ska göra för att få dig att visa det. Jag har övertaget, så spela inte ett spel som du vet att du kommer förlora.

Hårda slag ger inget annat än hårda slag tillbaka.

Monday morning

Kategori: Allmänt

Idag kommer jag inte vara i skolan. Min kropp är för slö och jag vill egentligen inte ens åka. Ska istället städa mitt rum så det blir rent och snyggt och sedan kanske ta en tur ner på stan. Funderar på att färga håret med att köpa 2 förpackningar med hårfärg känns dyrt. Men hejdå blond ska det bli iallafall.

Är sjukt hungrig och snart ska jag äta en macka, sedan ta det lugnt ett tag. Städningen kommer lite senare.

Är taggad på fotografering!

Älskar att vara en bitterfitta.

Kategori: Allmänt

Steffi är jävligt bitter idag, speciellt just nu. Kommer knappast kunna sova inatt eftersom jag klev upp fem på dagen idag. Gödans. Visserligen kom jag hem klockan 11 på förmiddagen utan att ha sovit alls under natten, men det äger ändå.

Ska berätta om min galna helg imorgon nu tänker jag bara skriva lite gött.

Hej,hej, jag tycker du kan seriöst köra upp någonting dit solen inte lyser och sedan drappas av en hemsk smitta och ramla ner på marken och dö. Seriöst, snälla, just do it.

Imorgon ska jag till skolan och vara bitter och sedan åka hem och städa. Sjukt kul, taggar ju.

Nä, nu ska jag vara bitter i mitt rum och teckna lite. Det ska bli fina bilder.