steppix

Rated you for ugly.

Kategori: Allmänt

Otroligt nog är jag trött fastän jag sov två gånger under dagen, ganska sjukt egentligen. Har annars haft en bra dag och tagit det lugnt hela tiden. Dennis kom på kvällen och vi hade det mycket mysigt och nu har jag varit ensam i fem minuter och det känns knas ändå.

Mycket tankar om det förflutna men jag försöker vifta bort dom så gott det går. Det tillhör det förgångna och där ska jag inte vara nu. Försöker se ljust på framtiden och det går relativt bra vissa stunder. Det finns bara en sak som fattas...

ENFORMIGT!!!

Sunday Bloody Sunday.

Kategori: Allmänt

Då är det måndag imorgon då. En ny vecka och det känns bra.har inte så mycket planerat, rep på måndag, demonstration på tisdag, träffa Dennis någon dag, träna, plugga och försöka fixa till lite saker.

Varje gång våra blickar möts, känner jag en känsla som jag aldrig tror jag kommer känna igen. Jag önskar att jag aldrig kommer känna den känslan igen. Ett tomrum så fyllt av tomhet att man inte kan uppleva någonting annat.

Is it the way he looks, or the way he speaks his mind ?

Kategori: Allmänt

Många tankar cirkulerar just nu. Mycket om min familj och mina vänner, speciellt min familj. Hur lätt kan det egentligtn vara att vara mor till två tonåringar med starka åsikter och som lever det livet vi ha valt att leva? Att se sina barn leva så destruktivt och inte egentligen ha makten att göra något- eftersom vi inte låter henne göra det.

Vet inte hur många gånger jag har fått mer ångest än jag redan hade för att denna tanke kommer upp. Det känns som att man måste försöka, försöka bli bättre. Det kanske inte bara handlar om oss, eller alla andra ungdomar? Vad hände med våra föräldrar- de vi faktiskt ska visa hänsyn till och respektera.

Vissa berättar sanningen och låter föräldrarna veta vad som händer, vissa ljuger sina föräldrar i ansiktet och säger, "allt är bra". Men är det verkligen rätt att dricka sig så full att man inte minns något eller är kapabel att ta sig hem, och sedan säga att allt är bra? Jag förstår inte det här längre. Hur respektlösa kan vi egentligen vara?

För att sedan vända till det jag anser om mina vänner. Det jag alltid ansett om mina vänner är att man ställer upp. Man tar inte bara, man ger även tillbaka. Om någon har det svårt, respekterar man det och gör sitt bästa för att finnas där. Man sitter inte bara där och hoppas att det löser sig. Man säger inte att man saknar någon för att sedan snacka skit bakom ryggen på personen.Varför är alla så jävla fega för? Hur hade folk tänkt utvecklas om det vandrar runt i samma beteende hela livet? Stå upp för det ni tror på- om inte vänskap, ska ni stå för den åsikten.

Finns ungefär fem personer jag helt ärligt kan se som mina vänner- de som håller sig till det man ska. Resten är personer jag inte hyser speciellt starka känslor för, innan de kan bevisa motsattsen. Det är folk jag dricker med och sedan inte bryr mig om efteråt. Jag har brytt mig, jag har levt i tron på att alla andra av dessa personer var mina vänner. Men när folk behandlar andra som skit får det vara. Tänker inte bry mig längre, det får man ändå bara skit för.


Why do you hate him
Why did you make him leave
There’s nothing wrong with him

Why do you hate him

You want him crucified
Is it the way he looks
Or the way he speaks his mind

There’s nothing wrong with him

But it’s you and your friends

All you ever did was talk about her

She’s done what she had to do
Having to raise two kids without a father

You just sat there watched her suffer

You think you’re something special
Boy you blew it!
This conversation’s over…

There’s nothing wrong with her
But it’s you and your friends
Fuck you and your friends






Behind Closed doors.

Kategori: Allmänt

Knasiga temperaturer i min kropp. Feber och knas och det känns som att jag är stenad. Ingen lek men jag krigar på. Tycker inte att det är okej att min kropp alltid skall vara sjuk. Sedan detta år började har jag varit förkyld flera gånger, haft halsfluss, urinvägsinfektion och spytt ett ex antal gånger. Säger fu till min kropp och älskar livet ändå.

Åkte som sagt från skolan tidigare. Fixade lite på min rapport och annars tog jag det bara lugnt. Hade sedan rep och det gick relativt bra. Kanske spelning den 24 April och då hoppas jag att alla kommer.

Nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på Rise Against och äta glass och tycka synd om mig själv. Imorgon blir det mys med sötpaj efter middagen!

Det är inte lätt när det är svårt va?

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan och ska snart ta bussen hem igen. Känner mig bara sliten och trött och min mobil kommer dö och skolan känns värdelös ändå. När jag kommer hem ska jag städa mitt rum, äta pizzasallad och spela gitarr. Kanske ska börja skriva på min rapport också. Vi ser väl.

Annars är jag på strålande humör och tänker på livet i ett nytt perspektiv, visserligen bara för stunden men det räcker!

Här kommer lite knas jag hittade tidiagare idag:





Att kolla igenom min blogg är ganska roande.

Nu måste jag packa ihop mina saker och gå ut till bussen.

I'm free...

The Good Left Undone.

Kategori: Allmänt

Helgen har fungerat väldigt bra och har spenderat mycket tid med min sötpaj som vanligt. Har haft en trevlig helg. Mys och film på fredag och en fylla på lördag, sedan massa mys hel söndagen också. Här kommer i alla fall lite bilder från lördag och söndag.

Lördag:


Trött och sliten, men taggad på att fixa livet.

Drack cider som smakade knas och saknade mitt vin som jag redan druckit upp.

Full-Steffi rockade ensam med tusen katter hela kvällen.

Dennis kom hit mitt i natten med två stycken cheeseburgare. Fyllekäk sitter aldrig fel ska jag säga.

Söndag:


Kände hur otroligt bra jag mådde.

Prinsen skulle få ett nytt hem så vi tyckte att hans sista tid här hos oss skulle bli amazing.

Prinsen.

Linda kom förbi. Det var festligt. Vi bestämde oss för att styra fest under lovet.

Imorgon blir det skola och efter det rep. Morning Glory måste ju fixas upp!

You make me whole.

Kategori: Allmänt

You see the truth, when I bring the bullshit.
You make me whole, when I feel alone.

Varför frågar jag saker jag inte vill veta svaret på?

Det är så svårt och nu sitter jag här med vetskapen i handen om att det är som det är. Jag behövs inte längre, och du finns inte längre i min värld. Jag vill sjunka genom jorden och aldrig älska någonting i mitt liv igen.

Allt känns dött, för innerst inne var du allt. Du var allt jag någonsin velat ha.

You blame yourself, for what you can't ignore.

Kategori: Allmänt

Dricker kaffe, lyssnar på Smashing Pumpkins och planerar det restrerande av dagen. Har redan fixat alkoholen, så det är bara att städa upp lite i rummet och duscha.

Känner hur livsglädjen sprids i min kropp och det känns varmt och otroligt. Varför skulle jag ens bry mig längre? Finns mycket coolare saker, som enhörningar, irish coffe och amazing sex.

Emptiness is loneliness, and loneliness is cleanliness
And cleanliness is godliness, and god is empty just like me

Smashing Pumpkins- Zero

A town called hypocrisy

Kategori: Allmänt

Can you take this lonely girl?
I pick her up from off the ground
Cause theres no pride, to be found
When you follow sheep around
And no future here
For us in this town

Because it's not enough

Now we're growing up
We are giving up
We are moving on
And I won't hear what you say so...

Save your sympathy

Who do you think you're fooling?
Everything is dead!
Now you welcome me
To a town called hypocrisy
Lostprophets- A town called hypocrisy


Huvudvärk och hosta just nu. inte att leka med. Ska dricka te och teckna resten av kvällen tror jag. Orkar inte spela mer gitarr förhalsen gör ont när jag sjunger och det läter ändå inte ens bra.

Imorgon är det fredag och då börjar äventyret.

Maybe if we all lived in cubes.

Kategori: Allmänt

Det känns som att någon rispar med stålull i min hals samtidigt som någon kittlar insidan av halsen med en fjäder. Känns otroligt obehagligt och jag hostar om jag inte andas ordentligt. Hatar att vara sjuk. Kanske ska bli sjukskriven från skolan ett visst antal procent, men vi får se hur det blir med den saken. Ska ju försöka kämpa på nu.

Mysig eftermiddag med Linda och Dennis. Hade mycket trevligt fastän jag är sjuk och bara vill sova tills det gått över. Får se om det blir skola imorgon. Så fort jag är frisk denna gång blir det fan att käka så mycket vitaminer att jag dör och mer träning. Här ska vi bygga upp imunförsvaret!

Nu ska jag dricka te och se på Beck!

Maybe if we all lived in cubes.

Men roligt.

Kategori: Allmänt

Är i skolan idag, fick veta att jag ska ha nationella idag också. Kändes som att jag ville hoppa av bussen och gå hem och gråta över hur mycket jag har missat i skolan. Kuratorn vill träffa mig, vi ska ses halv två. Skönt, missar Ekologin.

Träningsvärk i magen och nu har jag börjat hosta också. Livet är hårt. Snart blir det kaffe och cigg och jag hoppas det känns bättre efter det.

Efter skolan ska jag träffa Dennis, det ska bli softa tror jag.

"A man's blood soon runs cold when there is no one around to warm it up."
- Go Ask Alice


Heroin, were have you been all my life?

Kategori: Allmänt

Har spenderat min dag med att städa lite i mitt rum och tränat tills jag ville spy. Annars har jag läst i min engelska bok också och känt mig grym! Är galet taggad på att fota idag fastän jag är sjuk och känner mig ganska äcklig och missanpassad.

Känns ganska bra att prata med en psykolog. Hon säger inte så mycket, bara nickar och ställer lite frågor då och då. Men det är galet skönt att se saker ur ett annat perspektiv. Vänner hjälper otroligt mycket, men oftast är de för inblandade för att kunna vara objektiva. Livet kanske blir bättre nu!

Känslor är svårt och jag vet inte hur jag ska göra. 3 val som alla är på sitt vis underbara. Alla har sina bra och dåliga sidor och jag vet inte riktigt vilken som överväger mest.

Nu ska jag röka och dricka te och sitta här och vara ganska söt.

Change my world

Kategori: Allmänt

Omständigt, destruktivt och labilt. Är väl medveten om situationen och jag vet att jag delvis själv satt mig här. Fanns ändå saker jag kunde göra, men inte gjorde. Istället för att bry mig om din hälsa, åsikter och ord hade jag istället kunnat stabilisera mig själv. Gjorde jag det? Nej, och hur mycket har jag kunnat göra för dig, inget. Alltså är jag fast i samma skit hur jag än gör.

Inga cigg och måste till stan för att städa och hjälpa Vanni. Frustration och ångest, känner inte för att göra någonting längre. Det blir bara värre och värre. Fortfarande inget tecken och jag vet inte ens om jag har gjort rätt nu.

Psykolog imorgon sedan ska jag sova hela dagen och vid fyra har jag rep. Kallar det festligt.

And he talks to the river of lost love and dedication.

Kategori: Allmänt

Tiden står stilla och det känns som att jag inte kommer någonstans varken med mina känslor eller mitt ömdöme över situationerna. Allt står stilla helt enkelt och ibland känns det nästan som att det går baklänges.

Vet inte vad som händer ikväll. Ska ner och städa Vannis lägenhet med Dennis och sedan vet jag inget mer. Utan pengar kan man inte göra så mycket och jag har ingen inspirtion att ens försöka tänka ut något. Det blir väl bara att sitta tror jag.

And he talks to the river of lost love and dedication.

Kategori: Allmänt

Tiden står stilla och det känns som att jag inte kommer någonstans varken med mina känslor eller mitt ömdöme över situationerna. Allt står stilla helt enkelt och ibland känns det nästan som att det går baklänges.

Vet inte vad som händer ikväll. Ska ner och städa Vannis lägenhet med Dennis och sedan vet jag inget mer. Utan pengar kan man inte göra så mycket och jag har ingen inspirtion att ens försöka tänka ut något. Det blir väl bara att sitta tror jag.

And he talks to the river of lost love and dedication.

Kategori: Allmänt

Tiden står stilla och det känns som att jag inte kommer någonstans varken med mina känslor eller mitt ömdöme över situationerna. Allt står stilla helt enkelt och ibland känns det nästan som att det går baklänges.

Vet inte vad som händer ikväll. Ska ner och städa Vannis lägenhet med Dennis och sedan vet jag inget mer. Utan pengar kan man inte göra så mycket och jag har ingen inspirtion att ens försöka tänka ut något. Det blir väl bara att sitta tror jag.

Close your eyes, see the ones you used to know.

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och lyssnar på Rise Against samt äter glass. Att vara bakis är ganska soft ändå och om ett tag lär jag troligtvis somna.

Igår var lite spårat och man kan säga som så att Måtta inte fanns nära någon av oss. Roligt var det i alla fall och bilder kommer lite senare. Bil hem tydligen och sedan försökte vi sova. Alla lyckades utom Dennis som inte kunde sova på grund av oss andra. Eller mer Simon som typ låg på Dennis, Linda som gnisslade tänder och liknande saker. Han drog hem åtta på morognen söt som han var och lämnade mig otroligt bakis.

Ikväll blir det troligtvis massa mys här i stan med film och så. Känns ganska bra för jag är galet trött och sliten och kroppen måste återhämta sig. Mycket ångest och alkohol samt massa annan skit hela tiden gör kroppen slö och ganska oanvändbar.

Om du bara kunde ge mig ett tecken, bekräfta det du vet och vad du tror på. Om du bara kunde...

Varför är inte kukar fulla med heroin, då hade jag konstant varit hög.

Kategori: Allmänt

Med inga bakterier utöver det vanliga mår jag mycket bättre. Dock mycket stress och att göra allt åt andra utan att få någonting för det känns inte speciellt roligt. Speciellt inte när man helst själv kanske skulle vilja ta det lugnt och för en gångs skull hinna tänka ordentligt.

Ikväll blir det i alla fall fest, har inga direkta förväntningar, bara att bli ordentligt dragen och få Dennis att bära hem mig. Kanske slåss lite också om jag känner mig på det humöret.

Nu ska jag duscha och sedan äta något så jag inte dör ikväll.

Can you catch tomorrow?

Kategori: Allmänt

Är med Dennis så ofta att jag aldrig har tid att skriva av mig. Stress, irritartion, ovetandes och allt annat samlas inom mig och frustrationen är hög. Sömnproblem, skakningar, nerverna fungerar inte som det ska och allt är korrupt.

Tankar om vad som kunde ha hänt är både skrämmande och underbara på sitt vis. Hade det varit lika bra som nu? hade det fungerat lika bra, hade allt destruktivt varit som det var nu eller bättre- sämre? Kommer aldrig få veta, därför skenar fantasin iväg och bestämmer sig för vad den ska tycka. Jävla skit.


Sista dagen på medicinen i alla fall. Fuck alla bakterier och nu mår jag faktiskt bättre. Kommer säkert bli sjuk snart också, bara för att min kropp är i så dåligt skick att den vill spy på mig.

Idag ska jag vara hemma, kanske städa och sedan dra till lägenheten i stan, behöver lite ensamhet. Eller är det också bara inbillning, precis som jag föreställer dig som någonting långt borta?

Det du håller på med kallar vi helt enkelt för ett självdestruktivt beteende. Varför lär du dig inte av dina redan valda idiotiska val? Vad vill du åstakomma?

Sitting here with empty views.

Kategori: Allmänt

Anser att det är fel att spekulera på det sättet angående andras liv och situationer. Valen man gör väljer man på något sätt att göra, det är inte någon annan, därför angår det inte någon annan heller. Men det är väl så det är i denna krets. Har man inga egna problem, ger man andra problem. Försvinner dramat för stunden, skapar man ett nytt drama. Är det bara jag som anser detta ganska destruktivt?

Igår var väldigt roligt, även om jag inte minns så mycket. Ikväll vet jag inte riktigt hur det blir, kanske HoM, öl med Linda, softa ensam och äga sönder eller bara ligga och sova. Vad som än händer så blir det säkert bra tillslut.

Disträ

Kategori: Allmänt

Bakterier, infektioner, allt suger åt sig kraft som jag hellre lägger på annat. Spenderar mina dagar i min säng där jag ligger och sover. Vaknar upp, träffar folk, repar, sover sedan under natten om jag kan och sedan rullar det runt. Ibland tar jag mig till skolan, ibland inte. Sakta, sakta, bryts det ned.

Har lärt mig att leva med det, men frågan jag fortfarnde inte kan svara på är om det har blivit bättre.



Can't catch tomorrow.

Kategori: Allmänt

Ingen skola idag, ångest, magont, illamående, pissigt humör och ögon som inte kan fokusera. Stan på ertermiddagen med Dennis och Linda. Ungdomsmottangingen gick bra och nu kan jag leva livet igen, blir dock troligtvis att fixa piller för min coola urinvägsinfektion. Känner mig ganska awesome som äntligen fixat det!

Repet idag gick bra och vi kommer framåt! Taggar nästa spelning, det kommer äga!

Att behöva ta skit från dig när vi inte ens umgås är allt annat än acceptabelt. Lägg ner!

I'm sure I've seen this look before
Done a thousand times and a million more
How many lies did he tell this time?
How many times did he cross the line?
It won't help me but I have to ask
Is there something real that's behind the mask?
Something true we don't know about?
A little faith in amongst the doubt

And maybe someday you will grow
Maybe someday you will know

Can't catch tomorrow- Lostprophets