steppix

Tobias.

Kategori: Allmänt

Bara för att du ska inse hur snygg du är i denna längd på håret, (möjligen lite längre ska det vara), tänker jag lägga ut denna bild på dig.


Klipp dig så får du det bästa du någonsin haft säger jag bara Tobias.
(Ja, det blev ett rätt så ovärt inlägg men det skulle upp och det passade inte in innan.)

We gonna go walkin through the park every day.

Kategori: Allmänt

Jag gillar inte hur ni förstör honom till grund och botten med era falska beteenden. Jag kommer aldrig tycka om det.

jag tycker inte heller om hur en annan person beter sig hur drygt som helst och ändå inte säger någonting. Om du har någonting att säga till mig, gör det. Jag tänker inte respektera ditt beteende eftersom jag tycker att det du gör är rent av respektlöst mot andra. Nu vet inte jag speciellt mycket eftersom du inte öppnar käften, men det är såhär jag ser det.

Detta är inte det jag behöver just nu och jag kan säga redan nu att jag inte tänker avsluta vänskapen. Vad du gör åt saken är ditt val. Jag tänker i alla fall inte göra någonting.



Eyes that shine burning red
Dreams of you all thru my head
...

Pressure

Kategori: Allmänt

Nu är det mycket grejer som ska göras och bestämmas. Måste plugga sönder till engelska provet och städa mitt rum. Detta ska ske idag. Engelskan ska jag visserligen plugga på onsdag och torsdag också, men lite ska göras idag.

Sen har jag 400 kr. Jag kan välja två alternativ nu.

1. Spendera 200 kr på mobilpengar och 200 kr på alkohol/ andra onödigheter.
2. Spendera 300 kr på att pierca tungan och 100 kr till mobilen.

Om min fader ger mig 100 kr kan jag både pierca mig och ändå ha gratis sms. Om jag får 200, har jag råd med lite alkohol också. Detta är klurigt. Pengar är klurigt.

Nu har jag i alla fall tvättat mitt infekterade hål i örat och bytt smycke. Det känns bättre, men ont gör det.

Ska sluta röka också, så jag kan skaffa piercing i tungan också. Det är inget jag direkt peppar men det är såhär det måste bli.

Nu ska jag plugga lite engelska och sedan försöka få tag på Gran och fråga om han vill promenera med mig. Annars tänker jag städa mitt rum. Om han vill, städar jag mitt rum imorgon och skiter i att spela gitarr med Ludvig. Det får bli på torsdag eller något.

Dagens finaste människa är nog min mamma. Hon har gett mig mat och varit allmänt snäll idag. Här har vi en bild på henne:

Du är en riktigt bra och förstående mamma. Denna vecka som tack för att du är den du är, ska jag göra något riktigt speciellt för dig.

Wish me luck.

Warning! Ugly pictures!

Kategori: Allmänt

Min syster bad mig ta bort onödiga bilder på datorn. Efter 4 mappar kom jag till den 7 agusti förra året. Där hittade jag oerhört fula bilder. Tänkte bjuda på dom:

Dock fanns det två riktigt bra softar-bilder. Dom visar verkligen vad soft sommaren var:


Hoppas ni inte mår allt för dåligt nu.

2 hours

Kategori: Allmänt

Det känns som att min kropp bryter ihop. Mina händer skakar och det känns som att jag vill skrika åt någon, fast det inte är någon här. Abstinenserna är dryga och det är inte så här man vill ha det. Jag har varit vaken i 2 timmar nu och om 20 minuter ska jag ta mig ner på stan. Är framme vid halv. 30 minuters väntan innan mina vänner kommer som förhoppningsvis har nikotin med sig. Snart tror jag att jag skriker.

Ganska meningslöst inlägg, som vanligt, men behöver bara skriva så jag har någonting att göra. Hungrig börjar jag bli. Tror jag ska göra lite frukost nu, innan jag far. Det hade jag ju totalt glömt bort.

Nu måste ni hjälpa mig att hålla tummarna på att Crille är på stan när jag kommer dit, då får jag cigg. Ska smyga ner lite pengar i hans jacka då, jag är snäll.

Nu ska jag göra en macka och sedan sitta ensam och skaka innan jag ska till bussen.

Trevligt.

Good morning sunshine.

Kategori: Allmänt

Sitter i mitt datarum för tillfället. Dricker Liptons Blue fruit tea och njuter av tystnaden. Har ingen aning om när jag ska ner till stan med klassen, 09.30 eller 10.00. Svårt det här.

Inga cigaretter har jag innan jag tar mig till stan och det är jobbigt utan morgonciggen, men jag ska klara det här. Ska ändå sluta så det är lika bra.

Inatt gjorde jag möjligen en dum impulsgrej. Jag körde igenom en nål genom mitt öra. Har alltid varit emot det, men det blev så nu iaf. Så nu sitter jag med en nål genom örat och det ömmar lite, ganska knasigt.

Vi får hoppas på det bättre idag.

Cheap Monday

Kategori: Allmänt

Försov mig nästan imorse men det löste sig. Skolan fungerade ganska bra och jag har pluggat engelska hemma också. Har även spelat gitarr, stickat och diskat idag. Annars har dagen mest varit soft.

Sitter just nu och lyssnar på Led Zeppelin och myser. Ska göra lite mer te tror jag.  kanske inte så intressant för er som läser men jag har inte så mycket intressant att berätta om idag. Förutom att dagens finaste person är Crille som går i 8an på min skola. Han har varit väldigt trevlig och mysig hela dagen och han har bjudit på cigg. ( Han är snäll utan cigg också, men det var extra snällt av honom + han vägrade ta emot mina 4 kronor)

Här kommer en bild på dagens finaste människa:


Stort tack och imorgon ska du få en stor kram. ^^

När jag ser den här bilden tänker jag på sommaren, även fast denna bild togs 1 Oktober förra året. Nostalgin tog över så jag tänkte bjuda på några bilder med sommarkänsla medans vi väntar på att våren ska börja helt här i norrland.


Jag var i huvudstaden i Juli. Samma månad var jag också på trästockfestivalen:

Efter trästock fylldes våra dagar av sol, bad och utefester. Precis som det brukar vara.

 

Skolan hade börjat och det fanns bara tid att festa på helgerna. Denna dag var en sådan dag. Se hur glad man kunde vara.

Nu är det mest kallt och jobbigt, men snart blir det sommar igen. Sommaren 09, det ska bli bra grejjer!

Sleep tight.

Saturday

Kategori: Allmänt

Vaknade upp vid 13.00 av att mamma ringde och sa att mötet började om 30 min. Tog mig upp, klädde på mig, åt någonting och sedan väntade vi på att deltagarna skulle komma. Vid halv 2 kom Joanna och sedan började vi.

Efter mötet droch jag, Joanna och Josefin ner på stan. Jag skulle nämligen köpa en klänning. Otur nog fanns inte min storlek kvar så vi nöjde oss med en liten hamburgare och ett 3 pack mer.

På bussen hem mötte jag och Josefin, Granis, Alex, Filip och deras vänner. Dom skulle hem och sova. Jag och josefin åt middag och sedan åkte hon hem.

Jag fixade till mig och sedan skulle vi till haga igen.

Denna gången var jag inte lika peppad med det var ganska okej ändå. Tobias ringde mig och vi pratade ganska länge. Det är svårt att vi aldrig ses nästan. Hoppas att han kommer nästa helg.

 

När denna fest var slut skulle alla dra. Vi som skulle sova här drog på en annan fest, inte jag dock. jag tappade bort folket och vandrade hem istället. Där väntade min säng.

Idag har jag inte gjort så mycket, mest legat i min säng och sett på tv. Har även spelat lite gitarr och stickat. Nu ska jag nog spela lite gitarr och sedan dricka lite mer te.

Friday

Kategori: Allmänt

Min helg har faktiskt varit ganska bra. Var i skolan på fredagen, men blev uttråkad och gick hem. Väl hemma följde jag med min mamma och syster på affären.


Lång väntan utanför systemet, men vi softade med cigaretter och fick onda blickar och konstiga kommentarer av vuxna människor. En av dom var ungefär såhär " Det är inte bra, inte bra." , En annan " men vart har ni dragspelet? Dom brukar ju sitta här och spela". Det var knasigt ska jag säga.

Efter att jag lagat mat åt min syster och mor, gjorde jag mig klar för att åka på festen på haga. Ludvig satt och kollade på mest. Joanna kom och vi tog bussen mot festen. Ludvig glömde betala och vi träffade Elin.  När vi nästan var framme såg vi ett stjärnfall. Det var helt underbart.

Festen var faktiskt mycket trevligt. Hade mina öl och mina vänner så allt rullade på. Lite knas var det och ibland mycket drygt. Men i stora drag var det en lyckad fest.

Sov lite ibland, och klockan 07.00 vandrade jag mot bussen. Kom mig hem, rökte och myste i min säng, medans solens strålar lyste igenom fönstret. Sömnen tog tag i mig och sedan sov jag.

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Jag slutade att skriva i min gamla blogg eftersom det gick så sakta att logga in och att bara skriva där. Om ni vill läsa om vad jag gjort innan så läs den. Steppix.Devote.se