steppix

Bytt blogg

Kategori: Allmänt

I know I can be grey.

Kategori: Allmänt

Just nu känns det som att alt bara går ner igen. Jag försöke vara glad för din skull med det är så förjävla jobbigt! Att reda ut saker är jobbigt och jag är less på förhållandet till livet och ja, allt.

Behöver någonting inspirerande och något som kan ge lite energi för att klara av den här hösten utan att bli ett nervvrak.

Hopefully

Kategori: Allmänt

Sitter hemma och tar det lugnt. Mycket tankar som virrar runt men det känns faktiskt bra. Vill man någon så kan man fixa det och det är precis så det känns just nu.

Hoppas allt fortsätter såhär!

Morning Glory

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och myser och tänker på livet. Mycket börjar faktiskt ta sig och även om mycket fortfarande gör ont så funkar tillvaror relativt okej.

Igår spelade vi på Döbelns och det gick sjukt bra enligt mig. Det var jätteroligt att så många faktiskt kom och en liten del gjorde mig riktigt lycklig. Efter spelningen drog vi hem till Ida som hade varit jättegullig och ordnat en överraskningsfest till Vannis, dock hade mamma råkat försäga sig så hon visste om det. Men glad var hon ändå!
En helt lyckad fredag var det!

Nu ska jag kanske börja dra mig mot träningslokalen och träna lite.








Rubrik

Kategori: Allmänt

Försöker ta mig samman och börja skriva någonting av värde igen. Går inte så bra. I flera dagar har jag försökt men bara misslyckats.

Ska försöka bli bättre på detta främst för att det är bra att kunna skriva av sig.

Nu ska jag lägga mig i sängen och dö för jag har huvudvärk.

Open arms

Kategori: Allmänt

Kan inte ens tönka mig livet utan Dennis. Han är den underbaraste, snällaste, fantastiska människa jag känner. Han gör mig hel. Att vara utan honom gör mig inte fulländad. Om det är någon som alltid kommer finnas där för mig är det han. (Förutom Linda) Han är det bästa som hänt mig och han förtjänar det bästa av mig.


Living without you, living alone
This empty house seems so cold
Wanting to hold you, wanting you near
How much I wanted you home

But now that you've come back
Turned night into day
I need you to stay.

Älskar dig. Glöm det aldrig!
Finns så mycket jag  borde säga till dig...