steppix

Halloween

Kategori: Allmänt

Igår var jag i Skravelsjö, det ägde. Hade inga cigg, ägde inte men det ägde ändå. Linda drog någon tid och då softade jag med resten av packet. Fick äta nudlar med Grön och Alexs bror, det var sjukt gott. Sedan sov jag på en vind där det tydligen spökade enligt Alex, men det kanske var på ljug. Vaknade sedan halv ett och trodde att klockan var max fem på morgonen. Knas kallas det. Softade sedan med folket och sedan vandrade jag och Cooci mot stan. Ca 10000 mil. Vi fick lift så det ägde.

Ikväll är det halloweenfest på ersboda. Taggar som fan. Detta är vad jag ska klä ut mig till:




Nä, nu ska jag åka iväg med pappa för att fixa en sak tills imorn. Sedan kommer Linda coh vi ska göra oss klara. Sen -----> FEST!

Det är knas, men det känns underbart på något konstigt sätt.

De e Linda som bju

Kategori: Allmänt

Snart ska jag lägga mig i ett badkar fyllt av skum som luktar gott, sedan blir det fest ute i vildmarken. Under detta lov har jag varit full Fredag, Måndag, Tisdag, Onsdag och så kommer jag dricka ikväll, på Fredag och på Lördag. Kanske på söndagen om livet leker fortfarande. Alltså dricker jag på ca 8 av 10 dagar detta lov. Känns faktiskt ganska knasigt att det är så.

Lyssnar på Roger Pontare just nu, ganska fin kille det där. Taggar fester imorgon coh spelningen på lördag! Kommer bli asroligt! Har kommit på en awesome grej som jag ska klä ut mig till imorn iallafall.

Aja, nog om detta, nu ska jag slänga ner mig i badkaret, läsa Wendy (I am so lame I know. Just kidding, I am so fucking awesome!) Sedan ska jag sminka mig, fixa håret och softa jävel innan det blir fest.

De e Linda som bju

Lite av det mesta

Kategori: Allmänt

Om 20 minuter ska jag ta bussen in till stan för att hitta någonting att ha på halloween.

Igår var jag på lan och där träffade jag min kusins kusin. Vi är inte släkt alls egentligen men det är mycket roligare att säga att man är släkt, iallafall när man är i samma ålder ungefär. Var på lanet till klockan 03.00 ungefär och sedan vandrade jag hem. Jag var ganska full då men allting fungerade som det skulle iallafall.

Nu måste jag sminka till mig för jag ser ut som ett as. Måste också städa mitt rum idag, får ångest av att se hur snuskigt det är där. Sedan ska jag försöka fixa ett inhoppar band för ett av banden och fixa läsk till spelningen.

Cya

Broken

Kategori: Allmänt

Livet suger. Förlåt för det som hände igår. Du vet vem du är och jag tror dock inte att du läser det här.

Ska ner på stan nu, tom i hjärtat och på tankar. Utan smink coh inge vidare kläder på mig. Ska låsa upp åt Marina så hon får sin laddare, sätta upp affischer och träffa Josefin L (Löken).

När jag kommer hem och är ensam ska jag gräva en fin liten grop i min säng och ligga där och absolut inte tänka utan bara ligga där och vänta på att det ska hända något. Det kommer aldrig hända något.

Du är mycket smartare än jag, det vet vi båda. Kan du itne bara försvinna ur mitt liv? Det är såhär jag inteklarar av att ha det. Visst det är mitt fel, men vad fan ska jag göra?

Skärpning

Kategori: Allmänt

När fan ska du ta platsen i mitt liv som behöver fyllas? Va, va, va?

Sitter och lyssnar på "The Loner" av Gary moore just nu. Ultimata depplåten. Underbar och mer underbar. Ska försöka få den att slita ut min ångest just nu. Kan det sluta vara fail eller?

Har affischerat idag och det gick bra. Sedan käkade jag, Linda och mamma pizza på tre kronor. Såg också Foki på stan, vilket var ganska knas.

Sitter nu på en stol som kommer rasa vilken sekund som helst. Tur att jag inte är tjock för då hade den redan rasat och då hade jag behövt gå 1 meter för att hämta en ny stol. Inte okej.

Fuck you jag orkar inte. Och till dig Linda så vet jag knappt vem jag menar längre, finns inga ord som kan förklara vem jag syftar på längre liksom.

Nu blir det vin tycker jag och livet ska äga.

Tydligen inte

Rubrik liksom

Kategori: Allmänt

Ska snart ner på stan för att sätta upp lite affischer. Är trött och ser ut som skit men det ska nog funka ändå. Min mamma hittade min kamera idag också så det var fint.

Nu ska jag hitta min mössa och sedan ska jag till bussen.

Cya

I'm a human onion

Kategori: Allmänt

Snart kommer LInda och jag har som vanligt inte fixat till mig. Gårdagens smink, fula mjukisbyxor och trötta, slitna ögon.

En liter vin har jag iallafall så full ska jag bli ikväll. Linda säger att hon har awesome news och jag vill veta nu asså! men snart får jag veta.

Igår softade jag och Linda och sedan såg vi Blades of Glory, sedan sov vi. När vi vaknade drack vi kaffe och jag fick Linda att se Breakfast club som hon var starkt emot att se från början. Linda grät i slutet och tyckte filmen var bra, jag kände mig nöjd.

Nu ska jag röka och älska livet innan Linda är här och förstör mitt liv.

Cya

Forever Is For Good

Kategori: Allmänt

What if I fell to the floor
Couldn't take all this anymore
What would you do?

What if I wanted to fight
Beg for the rest of my life
What would you do?

Jag vill inte att det ska vara såhär nu. Jag vill vara fri och leva mitt liv som jag vill leva det. Det skulle bara vara idiotiskt att försöka hålla fast mig när det är såhär. Du säger att du vill försöka, men är du ens redo att at konsekvenser för ditt beteende? Jag tänker inte ta konsekvenserna.

Söndag

Kategori: Allmänt

Jag är trött fast vaken iallafall. Ska inte gå och lägga mig igen för klockan är faktiskt snart ett. Det blir några koppar kaffe och sedan är man glad och pigg igen.

Idag har jag inga bestämda planer faktiskt. Möte klockan tre är väl det enda. Annars är jag sjukt taggad på att fota, fast det är ganska dåligt väder. Men det går att ta bilder inne också så ska höra med Vanni och Linda efter mötet.

Cya

Godnatt

Kategori: Allmänt

Hur kan du få mig att känna såhär utan att du inte gör något. Du skrev hej. HEJ HEJ HEJ <3
Snälla slå mig i huvudet. Det är bara en illusion.

Har bara tagit det lugnt ikväll. Ska snart gå till min säng och teckna lite tror jag, eller skriva. Kan inte bestämma mig riktigt. Vi ser väl.

Imorgon är det söndag och då SKA jag städa mitt rum. Äget. Har bäddat sängen idag iallafall. Framsteg, framsteg.

Nu ska jag hata mig själv för att jag har känslor.

Godnatt

Lördagkväll

Kategori: Allmänt

Idag är det iallafall lördag, eller nu är det dock lördagkväll. Kommer troligtvis bara ta det lugnt ikväll, är inte så taggad på fest. Är dock taggad på att åka på äventyr eller göra något socialt. Fast nu blev jag lite taggad på fest. Knas!

Har badat Dexter och Raven idag, det gick faktiskt bra. Nu är Raven sjukt arg på mig dock och vill inte vara med mig mer.

Nu ska jag fortsätta softa och se vad som händer ikväll.

Rubrik

Kategori: Allmänt

Då sitter man här igen och har sjukt mycket mensvärk. Thank god for pills. Aja, jag är väldigt trött och sliten idag och har legat i soffan ungefär hela dagen. Såg The breakfast club igen och älskade livet lite. Somnade med min älskade Dexter sedan och sedan gav mamma mig choklad. Hon är mys.

Annars idag så fick också Lucky ett nytt hem. Tydligen var den en karl i min ålder hemma hos mig men det märkte inte jag. Var ju helt inne i Breakfast club och att ha ont i magen. Jag hoppas lillkatten får ett bra hem. Kommer sakna honom och hans vilda liv.

Igår var det ialladall fredag och jag softade mest på dagen. Linda kom och vi letade fest, softade och förfestade. As usual ungefär. Vi vandrade sedan till berghem och enligt mig var det inte speciellt party. Väldigt lamt och man satt mest bara ner.

Blev less efter massa knas och sedan vandrade jag och Tomme genom skogen. Det var fett läskigt för jag såg ingenting och vinglade runt på småstigar. Inte blir det bättre av att jag är sjukt mörkrädd och hatar skogar. Kom hem iallafall och vill tacka Tommy som var så söt och följde mig. Fick inte upp låset så mamma fick komma och öppna, åt några potatiskroketter, såg lite på tv och sedan somnade jag.

Här kommer några bilder från igår:






And by the way, you can just go to hell.

Cya

Where is the party?

Kategori: Allmänt

Har man öl och vin och ingen fest blir man ledsen. Men det brukar fixa sig! Om 2 min är Linda här och då ska vi kirra skiten!

Har inte gjort något av det jag skulle göra idag typ. Har dock handlat och satt upp några magnus Betner affischer och tvättat håret. Imorn blir det ärr färga håret och vara bakis hoppas jag på.

Cya

Nu ringer det på dörren

Fredagen börjar bra.

Kategori: Allmänt

Sitter i ett par rosa shorts och en vit t-shirt och dricker mycket gott kaffe. Försov mig idag så det blev ingen skola för mig, egentligen ganska skönt för jag har mycket att göra idag:

* Städa rummet
* Handla
* Sätta upp Magnus Betner Affischer
* Dela ut flyers
* Sätta upp "THE BOYS ARE BACK IN TOWN" affischer
* Träffa Arvid
* Börja kolla lite julklappar
* Duscha/Bada
* Fixa alkohol
* Träffa lilla Linda på Iv.

Jag och Linda kanske kommer att få våran första spelning redan nästa lördag. Spännande, men då kommer vi nog bara köra max 3 låtar, beroende på hur mycket tid vi orkar lägga ner på vårat halvklara material. Annars ska vi snart hoppa in i en studio och försöka fixa in en demo. Kind of awesome.

Nu ska jag hämta en till kopp kaffe och sedan ska jag softa lite innan det blir stan. Får gå coh handla lite senare. Eller om mamma följer med till stan så handlar vi där.


Detta kort togs för exakt ett år sedan. Då var jag i skolan och var fin jag.

Cya

Pierre Tanguy- Henrik Lundström

Kategori: Allmänt

Alla minns väl lilla goa Pierre ifrån filmen ondskan. Vi minns han alla som den lilla köttbullen med köttignäsa och stora glasögon. Såhär blev han lite senare och enligt mig såg han faktiskt bra ut:



Nu ser han ut som en gammal karl, men det funkar ändå.

Fick förövrigt mina Magnus Betner afficher idag med posten så imorgon blir det att sätta upp dom. Kommer bli stressigt men jag ska ju överallt på lovet så det är bara att sätta upp och på fester ka man smyga ner lite flyers i folks väskor.

Nu ska jag gå och lägga mig, vilket jag skulle ha gjort för en timma sedan.

Cya fuckers

10 saker jag....

Kategori: Allmänt

10 saker jag tycker om:

1. Govinet och alkohol i överlag
2. Bakismat
3. Goa filmer som Populärmusik från Vittula, Pulp fiction, Breakfast Club, Ondskan och Trainspotting
4. Mig och Linda
5. Dexter
5. Bra serier som gör en glad och lycklig
6. Awesome fyllor
7. Karlar som är awesome
8. Bra sex
9. Presenter
10. Mys

10 saker jag INTE tycker om:

1. Tjocka, fula människor som tror att dom är snygga.
2. Personer som är för mycket fail.
3. Personer i överlag.
4. Äckliga bakisdagar
5. Mens och mensvärk
6. Äckliga horor
7. Palt
8. Dåliga saker utan värde
9. magnus Gustafsson
10. Rätt många personer. Ni vet vilka era retards.

Nu ska jag fortsätta softa och imorgon är det fredag <3

Men va e de för jävla mög?!

Kategori: Allmänt

Ända sedan jag såg "The Breakfast Club" hemma hos Thilde för ca 1 år sedan har jag velat se den igen. Idag gjorde jag det och den är fortfarande lika bra!




Fast jag är inte såvärst överlycklig heller, måste välja mellan att se min älskade Magnus betner live här i Umeå som jag redan har gratisbiljett till eller att åka ner till köping.

Nu vill jag lägga mig ner och gråta.

Cya

What could it be?

Kategori: Allmänt

Det ringde nyss från något bolag som har ett paket till mig. Undrar vad det är, men jag tror jag vet. Spännande är det iallafall. Han sa att mellan 17-21 skulle jag vänta mig en snygg karl i sina bästa år. Jag sa att det lät skitbra och sedan la vi på.

Nu ska jag se breakfast club med mamma.

Cya

Yesterday pics

Kategori: Allmänt

Här kommer bilderna från igår, orkar inte skriva någon kommentar till någon av bilderna men här är dom iallafall:








Cya

En busshållplats i vildmarken

Kategori: Allmänt

Sitter och fryser vid en busshållplats i vildmarken. Bussen är sämst och jag börjar tvivla på att den ens kommer komma. Jag måste in till stan nu dels för att jag vill men jag kan ta nästa buss, men jag har lovat att träffa Linda om ett tag och hon har ingen telefon.

Fryser som fan kan jag säga och det åker massa lastbilar förbi vilket gör allt mycket kallare. Nu ska jag sluta skriva för mina fingrar typ dör.

Cya

Tycker skolan ska dö.

Kategori: Allmänt

Magnus Betner: Leg på systemet. Jag är inte 25. Jag är 35 och har en 4-åring i släptåg som säger pappa i varje mening.


Magnus Betner: Vad ska jag och 4-åringen göra i göteborg i morgon? (inomhus)

Jag älskar Magnus Betner.

Sitter på skolan och är på sjukt dåligt humör. Jag ska prata om en produkt jag inte vill prata om eller ens vara delaktig i. Snälla skjut mig. Ska försöka ta mig till stan så jag kan överleva eller något.

Tror iallafall jag har bestämt mig. Jag byter skola.


Magnus Betner är det som gör livet värt att leva just nu.

Nu ska jag försöka ta mig härifrån.

Cya

My day and bastupics.

Kategori: Allmänt

Denna dag har varit lite blandad. Försov mig och fick göra mig klar på 15 min. Sprang sedan till bussen och var i skolan 08.30. Hade diverse lektioner och sedan åkte jag hem.

Stannade på stan ett tag med en tjej från skolan och vi kollade runt lite. Hon är en trevlig tjej men stan var kanske inte lika trevlig.

När jag väl kommit hem käkade jag mat och sedan väntade jag på att mötet skulle börja. Mötet började och vi gjorde framsteg. Alla var så fina tyckte jag. Fick träffa Ludvig och Jossan också och det var länge sedan sist.

Annars kan jag berätta att om en månad exakt lär jag vara i Köping med Linda. Vi ska gå en kurs och sedan mest allmänt besöka köping. Funderar på att köpa en Sverigekarta och börja sätta nålar överallt jag har varit. Sedan blir det en fotografering nästa vecka och jag är supertaggad!

Här kommer iallafall två bilder från igår, bilderna från idag kommer imorgon.




Nu ska jag tvätt bort sminket, borsta tänderna och sedan lägga mig i sängen och läsa.

Sleep tight

Crazy feelings

Kategori: Allmänt

Asså det är ju helt sanslöst att jag ska sitta och bli deppig bara för att jag ser dig gå til 1000 meter ifrån mig. Jag kan ju själv gå dit och snacka med dig men det känns ganska meningslöst. Det är ju som det är, men mirakel kan hända som att horan dör, vintern blir varm, jag blir miljonär och problemet mellan det och mig försvinner.

This town hold no more for me.
Club Tropicana the drinks are free.


Jag vill bara slå er i huvudet, jag ska fan inte göra allt jobb! FUCK YOU! Ska slå er med pinnar stora som stockar, alltså med andra ord stockar. Dock för tunga för mig men det löser sig.

Fuck

Bilder fredag

Kategori: Allmänt

Jag sitter i en korridor och lyssnar på nationalteatern, känns helt okej. Har hål till klockan ett så det är en timme kvar, har redan haft hål i två timmar. Man får softa.

Här kommer lite bilder från fredag:







Med andra ord var det en lyckad men knasig fredag.
And guess what, snart är det fredag igen!

Nu ska jag gosa med mig själv ett tag.

Cya

Bastu, arga finska gubbar och döda kattungar.

Kategori: Allmänt

Bastade nyss med Linda och Alex. I korta drag blev vi utslängda av en arg finsk gubbe för vi hade snott hans tid. Men en annan snubbe vi träffade sa att det var hans tid men att han var klar och vi fick gå in. Aja, bilder från när vi bastade kommer imorgon.

Annars idag har jag varit på skolan, det har varit ganska så nice. Åkte hem tidigare för jag fick ont i magen och pappa skjutsade hem mig. Fick 40 kronor då vilket ägde.

Nu ska jag snart ta en dusch som kommer bli kall. Vi är utan varmvatten i 19 timmar vilket inte äger.

En av de små kattungarna dog imorse. Det var synd, men det hade en missbildning så dens liv hade inte varit bra iallafall.

R.I.P Lillkamelen, du finns alltid någonstans i oss alla.

Cya

I've got to rumble.

Kategori: Allmänt

Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra med skolan. Orkar inte med skolan alls just nu, men orkar jag gå praktik i ca 1 år och sedan gå 3 år till i gymnasiet? Vill bara skjuta mig i skallen och leva livet.

Vart tog den underbara tiden vägen? Tiden då man var nykär och allt handlade om oss? Alla problem gick att lösa och det fanns inget som inte gick att utföra? Det fanns förlåtelse och kärlek så det räckte till alla. Kärleksfulla blicka och underbara ord? Vart tog allt vägen? Känslan av att känna att man hörde ihop och att allt var bra? Man var lycklig, man var kär. Man var inte ensam.

Porcupine

Kategori: Allmänt

Din röst får mig att vilja slå in huvudet i en vägg. Man märker verkligen hur jävla inkompetent du är. Åh det är skrattretande. Förhoppningsvis slipper jag sitta här och skratta åt dig länge till, om bara jag kan hoppa av denna linje. Ska kolla upp det efter denna lektion.

Nu ska jag fortsätta skriva om detta lilla djur

Its a porcupine.

Cya

Stress

Kategori: Allmänt

Tror inte jag klarar av den här stressen. Orkar inte med skolan just nu men jag behöver pengarna. Ska kolla upp om jag kan börja på iv istället, för jag tror inte jag klarar av all jävla stress på forslunda. Visst jag tycker om djur, men är det verkligen det jag vill ha som inriktning i gymnasiet? Jag tror faktiskt inte det.

En annan stressfaktor är spelningen som är om två helger. Det är så mycket kvar att göra och så lite tid. En annan sak är också att jag nu har åtta kattungar att ta hand om och hjälpa till att mata eftersom de är så små och behöver extra mat.

Ett nytt urval av vänner ska också göras för att minska på stressen. Det här funkar ju inte.

Nej men nu ska jag spela lite gitarr innan jag bryter ihop och tar livet av mig eller något, nä så tråkigt ska ni inte ha det. Jag vet att ni älskar mig och det kan ni ju inte säga att ni inte gör. man ska ju inte ljuga.

Det kan gå!


Cya

Kattungar

Kategori: Allmänt

Nu är förlossningen klar och jag tycker synd om mamman. Åtta kattungar blev det totalt och det är många små katter.


Här har vi dom små liven. När denna bild togs hade fem stycken kommit till världen. De andra tre var två röda och en som ser ut ungefär som den mörka med vitt i ansiktet. Helt underbara är dom iallafall.

Hur har helgen varit då? Jag och Linda varsin liter vin och vi började dricka. Vi stack sedan till Alex och softade vilket var sjukt roligt. Allting spårade och jag minns inte hur jag tog mig hem, ganska roande. Somnade typ med huvudet på hinkkanten och linda softade på toaletten, men av oss två var det bara jag som ej hade något innehåll i magen efteråt.

Lördagen var hemsk. Har inte varit så bakis på flera veckor och Linda mådde inte heller så bra. Vi åt några mackor och sedan kom Alex. Vi såg på Yrrol och hatade livet. Linda stack hem och jag sov ett tag. Softade sedan mest vbara och vid sju tänkte jag coh Linda dra iväg till skogen på fest, men det blev inte av. Istället drog vi till Alex igen tillsammans med 3 random killar. Dom var sjukt random. Kvällen slutade med att en av de random killarna låg ute och spydde och sedan sov Linda och Alex hos mig.

Idag födde katten åtta kattungar och Linda fick sin kamera. Jag har bara varit allmänt trött och knas och nu ska jag smörja in benen och snart är det dags för top model.

Cya

Nya familjemedlemmar

Kategori: Allmänt

Min katt håller på att föda just nu och det har kommit sex nya kattungar till världen just nu. Troligtvis blir det en till, men det är inte helt säkert. En liten del av mig vill bara gråta för mamma sa nyss att vi kanske måste sälja Dexter också. Jag vill inte det för han är faktiskt min katt och det har hon sagt. Hon har lovat mig honom.

Aja, jag orkar inte skriva så mycket mer. Uppdatering angående min helg och katterna kommer senare idag.

Cya

Det är faktiskt lördag.

Kategori: Allmänt

Känns som att det är sjukt dött ikväll. Det måste fan hända något, fast om det inte gör det så har jag en annan plan. Man vet aldrig vad som händer på en lördag. Är förövrigt sjukt trött och sliten sedan igår och känner att jag egentligen bara borde ligga hemma, men det kan man inte göra på en lördag.

Nu ska jag göra kaffe och snart är det dags att duscha också.

Knas i livet och öl på torsdagar

Kategori: Allmänt

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, kul var det. Fett knas. Tog mig fem min att skriva denna mening för jag är så sämst och full.

Aja, skolan sög så jag lämnade den halv elva. Stack ner till stan, käkade med Linda. Softade, drog till draggen, softade, kirrade öl och cigg och annan skit och drog hem med Linda. Vi åt middag och drack kaffe sedan började vi dricka öl. Allt ägde och livet lekte. Sedan blev allt knas och linda drog.

Nu ska jag dricka te och sedan ska jag sova.

Cya

I'm so fucking happy!

Kategori: Allmänt

Jag tror jag kommer explodera av lycka vilken sekund som helst, helt fucking amazing! Dvs om det nu blir som det ska. Men vad som kommer hända är en hemlighet som jag inte kommer avslöja till någon innan jag vet helt säkert.
Jag tror jag dör snart, åh så spännande detta är. Håll tummarna för mig att det går vägen nu!

Idag har varit rätt okej skulle jag tro. Fixade lite i rummet med Linda efter skolan och mitt rum komemr bli awesome när det är klart. Sedan avr det möte och det gick bra. Nu är det bara att fixa lite saker sedan bör det av.

AWESOME SPELNING DEN 31 OKTOBER PÅ VERKET! KOM DIT! sPELSCHEMA OCH ALLT VIKTIGT KOMMER SENARE!

Cya!

Inga kattbarn

Kategori: Allmänt

Katten fick inga barn inatt, men nära är det. Hade ändå svårt att sova och hon var ganska orolig. Imorse väckte mamma mig 06.15 och skrek att klockan var kvart över sju. Det var ju som sagt inte sant men jag gick upp 30 min senare. SKönt. Kunde dricka mitt kaffe och ta det lugnt denna morgon.

Snart ska jag ha matte och då ska jag sitta i korridoren hade jag tänkt. Kommer äga. Efter matten har jag resurstimme, lunch, hål och sedan sällskapsdjur.

Nu ska jag gå till matten och säga hej till Anette sedan ska jag gitta iväg.

Cya

"Men va e de för jävla mög?"

Kategori: Allmänt

Såg nyss klart filmen "Populärmusik från Vittula", eller rättare sagt jag såg om den emd min mor denna kväll. Åh jag älskar den så hårt. Men för att byta ämne så verkar det faktiskt som att våran katt ska ta sig tid att föda sina barn ikväll. Det känns sjukt spännande och hon ligger nu och softar i mitt rum. Självklart kan det vänta någon dag till, men det verkar vara igång.

Är sjukt trött och vill mest sova, men ska vakta katten fram till tolv. Om det inte är några fler tecken på att det är dags ska jag försöka sova. Hon lär säga till om det är dags.

Såhär såg hon iallafall ut sist hon födde:

Och detta var någonting som kom till världen:

Åh vad liten Dexter har varit i sina dagar.

Nu ska jag röka några bloss och sedan läsa lite i en bok.

Cya

Fint det här.

Kategori: Allmänt

Klockan är kvart över tre. De flesta slutar nu eller har redan slutat. Jag går på en skola långt från stan och har en lektion kvar. Jag har en dålig klass och slutar halv fem. Jag älskar inte mitt liv.

Jag är hungrig och less och min kropp vill bara lägga av. Jag vill inte gå här mer. Eller jag vill egentligen gå här, men i en annan klass, med andra människor. Kan inte beskriva hatet mot de flesta som går här. Det är seriöst bara fucktards här. HATE U ALL!

Nu ska jag ta livet av mig och tänka på Magnus Betner!

Forslunda är ingen lek.

Kategori: Allmänt

Om femton minuter ska jag ha idrott. Vi ska springa, eller min klass ska det men inte jag. Jag har en papperslapp som är värd guld och den talar om för läraren att jag är sjuk och inte ska springa. Awesome säger jag då och jag hoppas att jag får sitta inne och mysa med mitt kaffe. Får troligtvis inte det utan kommer tvingas gå eller något.

Iallafall så är jag varken speciellt glad eller arg just nu. Försöker att glömma och ta allt som det kommer. Jag får helt enkelt göra det bästa av situationen/situationerna och just nu betyder det att jag bara behöver vandra några få meter för att vara glad en stund.

Tror att mina tre år på forslunda kommer bli ett helvette. Får se om jag stannar. Who knows, who knows.

Ska kila iväg till idrotten nu.

Cya

Vad vore ett liv utan drama?

Kategori: Allmänt

Ibland måste man faktiskt tänka på sitt eget bästa och bortse från det man vill. Långt inne i en själv ligger ändå en tanke som säger att du inte vill. Du tror att du vill det, för du vill att du ska vilja det. Du vill se någonting som faktiskt inte existerar, förutom i din egna underbara fantasi.

Detta är skedet jag är i nu. Jag vill så gärna att allt ska fungeram, att allt ska bli bra, att jag ska vara lycklig. Men den vägen som ser rätt ut är verkligen inte rätt. Jag ska inte kämpa för någonting som kanske ser ut som ett paradis, men det är egentligen är en stad täckt av betong, som inne håller mängder av fabriker som hostar upp avgas. Det är faktiskt vad du är, en levande fabrik som bara hostar upp avgas. Jag är less på att du inte kan bete dig moget. Med tanke på din ålder borde du vara mogen, men ärligt talat är du inte mer mogen än de små sjuorna som försöker vara coola med sitt lilla ordförråd men i själva verket bara beter sig som idioter.

Men det finns faktiskt en väg som kan bli ljus och vacker. Det behövs bara sopas rent och torkas av lite på vissa ställen. Allt jag behöver göra är att hitta redskapen och börja rensa upp. Jag måste ta tag i det viktigaste och putsa på de små sakerna mer ingående senare. Jag måste rensa.

Var på ungdomsmottagningen idag och Linda följde med. Allt äger bara Linda och jag håller ihop och att besöka ett jobbigt ställe, blev genast mycket roande.

Iallafall så fyllde min syster 18 år idag. Stort grattis till henne. Pappa, farfar, mormor, Lill, jenny och Linda kom förbi för att gratta henne. Det var trevligt, men att träffa farfar gjorde mig ledsen. Vi träffas aldrig och det var bara jobbigt. Det var god mat och gott fika iallafall och jag gjorde en låt bara för Vanni coh hennes födelsedag, enligt mig blev den faktiskt bra.

Förstod ännu en gång hur mycket jag älskade Linda när hon hade hyrt "populärmusik från Vittula" Åh vad jag älskar den filmen. Efter att vi roat oss med familjen såg vi på den. Dock var det 10 minuter kvar av filmen, men då kom Lindas far och hämtade henne. Surt.

Aja, nu sitter jag och äter lite fruktsallad och ska sedan träna innan jag ska sova lite.... om den ens blir någon sömn inatt.

Vill tillbaka till livet som var då, allt var så otroligt underbart.


Fuck you

Kategori: Allmänt

Jag tror fan inte att jag klarar av det här. Dina ord ekar i mitt huvud och vart jag än kollar så ser jag dig. Jag vill inte se dig, jag vill inte höra, jag vill inte det här. Just nu känns det inte som om jag kommer klara av att gå i skolan, inte som läget är nu. Det enda som får mig att komam hit är att jag behöver mina pengar.

Ångest, ångest, ångest. Jag har aldrig velat skrika så högt i ett klassrum förut. Du sitter ner och håller käften men ändå vill jag skrika åt dig att vara tyst. Sluta andas, sluta finnas. Varför kan inte du bara hoppa av?

Nu ska jag dö. Hejdå

Herrå

Kategori: Allmänt

Nu ska jag ha växt&djurliv. Jag är fan inte taggad. Jag är sjukt förbannad och mina ögon är trötta och jag har redan druckit 4 koppar kaffe. Min fråga är ju - vad fan händer med världen?

Mitt prov kommer ha gått sämst och snart får jag veta hur det gick. Min klass suger kuk och jag hatar verkligen forslunda. Är ganska seriös med att typ ta livet av mig eller bara skjuta hela skolan. Eller bara helt enkelt hoppa av. I dont know really.

Nu ska jag göra min jävla tidslinje och se glad ut, vad annars ska jag göra? Funderar även på att skrika lite och äta upp alla djuren.

HERRÅ

Ångesten är påväg och vintern likaså.

Kategori: Allmänt

Eftersom min ena sko blev snodd i lördags måste jag nu använda mina trasiga kängor. Efter att ha städat lite tog jag mig då tid att måla mina kängor, så nu är dom snygga och svarta igen. Dom ser faktiskt helt nya ut, förutom att de fortfarande är några små hål just innan stålhättan. Men glad är jag.

Blandade känslor för skolan imorn, men det ska nog gå bra. Efter skolan blir det ungdomsmottagningen och sedan ska jag köpa en present till min syster som fyller 18 år om ca 3 timmar. Känns ganska kontigt att imorgon när jag vaknar kan min syster göra massa nya saker, som ex köpa folköl, gå på krogen coh köpa egna cigg.

För övrigt är jag kanske inte sådär överlycklig utan istället ganska less och frustrerad. Dessa problem måste verkligen lösas snarast, men det känns som att det aldrig kommer lösas. Den känns ganska omöjligt, men jag hoppas.

Såhär mycket festar jag just nu:




Nu ska jag tvätta bort allt gammalt smink, göra te och sedan lägga mig i sängen och läsa tror jag. Det ska bli en tidig kväll och jag hoppas att jag slipper tänka så mycket.

Ångesten är påväg och vintern likaså.

Mhrmph....

Kategori: Allmänt

Vill seriöst bara dö nu. Min mage gör ont som satan och jag är sjukt trött och sliten. Att vara bakis är inte heller ett plus direkt. Har bara 1 sko och livet suger allmänt ganska så hårt just nu. Träffade folk igår jag inte ville träffa och allt var egentligen ganska fail. Festen var sjukt spårad och det är ingen underdrift.

Sjukt otrevlig var du faktiskt och jag tycker du är ganska sämst just nu. (Kommer älska dig som vanligt imorgon när jag har lugnat ner mig, men just nu är du långt ner på min lista för vilka jag tycker om.)

Nu ska jag seriöst bara gå och lägga mig i sängen, se på ondskan och sedan sova ett tag. Ska berätta lite mer invecklat om vad som faktiskt har hänt i helgen, men det blir lite senare. Måste städa mitt äckliga rum också.

Cya

What can I do, girl?

Kategori: Allmänt

"Jag mår illa när du pratar"

Igår var helt lyckat faktiskt. Förfest hos mig och jag hade mest bara på mig en badrock och gled runt. Linda tyckte det var fint men sedan klädde jag faktiskt på mig.

Vi drog iväg till Sandra efter några glas vin och tillsammans med Crille, Marcus och Awwe vandrade vi bort. Väl där var det halt party men jag och Linda var taggade och hade kul iallafall.

Någon tid åkte vi ner till stan och sedan hem till mig. Han inte minnet kvar här men så mycket vet jag. Spydde sedan i en skurhink och drack te och åt mackor. Det var trevligt.

Nu sitter jag med en badrock igen och ska snart käka middag. Det kommer bli bra. Sedan är det tyskfest på ersboda och det taggar jag!

Cya

Steffi pratar om godis

Kategori: Allmänt

Här kommer ännu ett inlägg där jag tänker svammla på om massa skit som ändå ingen förstår sig på.

Iallafall så har jag kommit på att det är ett ganska brett urval. Det är ungefär som att vandra in i en godisaffär. Problemet är att man bara får välja en godis. Vissa godisar har man prövat, vissa har man gillar och andra inte. Men sedan finns det nya, spännande godisar som man aldrig har smakat på. Vissa kommer man att gilla, vissa inte och det vet man inte. Nu ställer jag frågan till mig själv, vilken godis ska jag välja? (menar såklart inte att jag ska köpa godis här utan som sagt jag liknar detta dilemma med godis.)

Godis nummer 1: En godis jag faktiskt har smakat och tyckte väldigt mycket om i början, men efter att tag blev den seg och jobbig att ha i munnen. Men en del av mig gillade ändå den sega känslan men frågan är om jag borde ge denna godis en chans till.

Godis nummer 2: Denna godis var väldigt sur och bitter i smaken men den var ändå mycket mjuk och smakade ändå ganska gott. Är den bittra smaken värd ett försök till?

Godis nummer 3: Skulle likna denna godis med en polkagris. Vissa sidor är röda andra vita.Vissa sidor är alltså mer välkomna än andra.

Godis nummer 4: En mycket spännande och exotisk godis som lockar ganska mycket men ändå är det något som säger att smaken kanske inte riktigt är vad man vill tro.


Det här var väldigt spårat faktiskt. + att det gjorde mig sugen på godis.

My weekend

Kategori: Allmänt

Här har vi då bilderna från helgen:

Fredag:

Rödvin i våra hjärtan.

Allt kändes underbart och festen var igång.

Linda var också taggad.

Vi spelade våran hit "Katter och sprit" flera gånger.

Sedan spårade det och det ringdes fyllesamtal, min telefon och badrumsvåg gick sönder. Somnade på badrumsgolvet, slog huvudet i tvättmaskinen. Linda gnisslade tänder och allt var såklart underbart.

Lördag:

Vi vaknade upp och drack kaffe. Klockan ett var vi taggade på mer party och resten av vinet slank ner.

Vi spelade munspel också, vilket inte går så bra när man har druckit vin.

Vi vandrade sedan till Alex där vi fixade cigg. Sedan hämtade vi Lindas cykel och vandrade hem till Linda för att hämta bella. Pappa kom och hömtade oss för att fixa en ny mobil men allt var stängt.
Helt plötsligt dök Elias upp. Vid det laget var jag och Linda ganska fulla redan.

Vi är alltid seriösa på fest.

Jag var fett taggad på livet.

Min syster taggar alltin min kamera på fyllan.

Jag visar min kärlek till Linda och Elias byter musik.

Fest.

Linda blev lite för fest och spydde ganska hårt. Såhär ser man ut sekunden efter att man spytt.

Linda däckade, men Gabriel var iallafall lycklig.

Sedan blev Gabriel också lite på lyset. Inte så lite faktiskt.

Att festa utan hårspray är som att inte festa alls tyckte gabriel.

Tight ass, not anymore.

Att kissa i min garderob i flaskor och utanför mitt fönster har alltid varit en hit.

Linda däckade i min andra säng.

Gabriel däckade i min säng och såklart busar man med hans händer då... och lite andra saker.

Fint.

Alltid lika charmig.

Linda hade vaknat och skulle hämta Andreas som skulle skjutsa hem den sovande Gabriel.

Bygdehoran vaknade till liv och visade sitt sanna jag.

Jag och Linda hamnade då i Bygdeå.

Vi var glada att få träffa Runar och Runar var glad över att se oss.

Det visade sig att det inte var fest i Bygdeå så Andreas skjutsade oss tillbaka till Umeå. Vi skulle tydligen på fest hos Joel. Den festen sög och jag och Gabriel vandrade hem i världens hemskaste höst väder halv sex på morgonen.

Söndag: Såg på tv med Gabriel hela dagen och sedan softade jag med Linda. Helgen hade varit bra och vi var nöjda och taggade inför nästa helg.

My day

Kategori: Allmänt

Sitter här, dricker kaffe och lyssnar på The Doors. Ganska mysigt faktiskt. Har haft en jävlig dag och det är skönt att varva ner lite. Hade 15 min på mig att göra mig klar imorse och det är inte mycket tid att klä sig, fixa hår/smink, dricka morgonkaffe och ta sin morgoncigg. Lyckades iallafall tillslut och gick till bussen med mascara i ögat och kaffe i munnen.

Väl i skolan väntade 2 stycken prov. Man kan ju säga som så att det ena tror jag att jag får vg på vilket är bra, men det andra ska jag vara glad om jag får g i. Slutade 16.20 och det var inte roligt.

Kom ner på stan och fick en klubba av Carolin. Träffade Löken också som hade mycket snygga skor som hon stolt visade upp för mig. Hon är söt hon.

Nu ska jag fixa klart bilderna och sedan ladda upp dom här på bloggen.

Cya

Pojkar och neopets

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan nu och funderar lite. Alla andra har idrott men jag vill inte utsätta min kropp för orientering just nu. Hostar nog som det är och att springa i 3 minusgrader är inte riktigt bra tror jag.

Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag känner för någon. Med någon menar jag pojkar så och alla er söta tjejer som Josefin L, Josefin V, Linda och Malin ni räknas inte för er tycker jag så mycket om. Iallafall så vet jag inte vad jag tycker om alla pojkar som finns i mitt liv eller som har funnits i mitt liv. Jag vet ärligt talat inte vad jag tycker om er. Jag vet inte om jag vill ha kontakt med er som jag inte umgås med längre och jag vet inte om jag vill fortsätta ha kontakt med pojkarna jag umgås med nu.

Såklart finns det pojkar som jag alltid kommer att tycka om och jag tror ni vet vilka ni är. Tex, Awwe, Gran, Lucas och Ludvig. Ni ska inte känna er träffade för ni är underbara vänner som jag alltid vill behålla.

Känner verkligen att jag måste ta och välja. Gå rakt på sak och om det inte kommer att fungera att man umgås i längden så tänker jag nog inte ha någon kontakt med personen. Det blir ju lättast så.

Nu ska jag sluta tänka och spela neopets i 45 minuter tills det är lunch.

Cya

Knasigheter

Kategori: Allmänt

Nä alltså jag är för trött för att orka ladda upp bilder på bloggen ikväll. Håller på för fullt att fixa bilderna och jag känner att jag bara vill dricka te och mysa i min säng. Det är så mycket som faktiskt snurrar runt i mitt huvud just nu och jag vet varken ut eller in.

Känslor är komplicerade och så kommer det alltid vara. Det blir speciellt komplicerat när det är någon annans känslor man funderar över. Jag tänker inte gå in på exakt vad jag menar för då kommer detta bli ett fruktansvärt långt inlägg.

För att göra detta kort så är det mesta knas i min hjärna och jag skulle bara vilja veta syftet med alla relationer jag har. Det hade faktiskt underlättat en del.

Mitt sluta röka går bra har sammanlagt rökt kanske 2 cigg idag och det är duktigt. Imorgon satsar jag på att inte röka alls, wish me luck.

Imorgon kommer bilderna iallafall och det är bilder på bland annat en för full, nyspydd Linda, Gabriel som kissar och Runar.

Cya

Att veta

Kategori: Allmänt

Hade tänkt att skriva ett fint litet inlägg nu men det får bli senare. Har pluggat sönder på blommor nu och ska lägga mig och glo på tv ett tag. Syster ska liksom ha datorn.

Kommer tillbaka klockan nio efter att jag sett på Chuck. Då blir det bilder och annat kul.

Cya

Nothing to see

Kategori: Allmänt

Orkar seriöst inte blogga just nu. Berättar om helgen imorn och då kommer lite knasiga partybilder också.

Nu ska jag göra en kopp te och läsa en bok hade jag tänkt.