steppix

Wonderful times.

Kategori: Allmänt

Det händer så mycket roligt i mitt liv just nu. Jag ser verkligen fram emot att vakna.

Idag har jag fått en egen kalv på skolan. Den är så otroligt söt. Nästa fredag ska klassen få väga sin kalv och sedan ska vi få ta hand om den, ex borsta, gå på promenad med osv. Kommer ta med kameran någon dag och ta lite bilder så ni kan få se den. Annars idag var skolan helt okej. Efter skolan softade jag på stan och sedan stack jag och Linda hem.

Imorgon ska klassen till Burträsk och ha studiebesök på ett hunddagis eller hundpensionat, jag tror det kommer bli riktigt roligt. Fan vad folk underskattar forslunda. Allt roligt man får göra gör att man lätt tar sig igenom ämnen som matte, engelska och liknande ämnen.

Nu ska jag fika lite och sedan se på Dexter. Kan inte säga att jag är ledsen och jag taggar livet som fan just nu!

(Bilder från festen i lördags kommer troligtvis imorgon.)

Cya

Silent night

Kategori: Allmänt

Sitter just nu och lär mig Silent night på munspel, det går ganska bra. Har en rad kvar att göra rätt. Vet egentligen inte varför jag lär mig denna jävla låt, men det funkar. Måste ju lära mig lite låtar tycker jag. Aja, jag håller på att bli galen på denna låt nu iallafall.

Bilder och lite text om helgen kommer senare. Just nu orkar jag inte.

Cya

I can't see.

Kategori: Allmänt

Mina ögon är fruktansvärt känsliga för ljus just nu så jag sitter med solglasögon här hemma. Det räcker med att se på tv så gör det fruktansvärt ont, så solglasögonen är mitt liv just nu. Känner mig annars allmänt smutsig och snuskig här och ska snart lägga mig i sängen och mysa med kattbarnen.

Såhär snygg är jag just nu iallafall:



Technobilden likosm. Aja nu är jag yr igen och mycket varm så ska lägga mig i sängen som sagt och nästan dö tror jag. Får se om jag orkar åka till skolan och jobba imorgon. Naturbruksdagen liksom! Men vi får se!

Cya

Bla, bla, bla.

Kategori: Allmänt

Är fortfarande sjuk, men känner mig lite bättre. Eller nej jag vet inte. Mitt huvud gör ont, jag är ibland varm och nästa sekund kall. Jag yrar lite ibland och jag har ont i rygg/nacke.

Ikväll blir det att se film, äta chips och godis och kanske gå ut ett tag och träffa Josefin, men vi får se hur det blir. Det blir ingen bild på min coola sak idag, men kanske imorgon.

Ha en bra fredag.

Cya

Paj och annat såklart.

Kategori: Allmänt

Jag är fortfarande sjuk och hemma. Vill så gärna följa med Linda på fest, men mamma sa " Är du inte i skolan får du inte åka någonstans ikväll". Hoppas hon ändrar sig. Fast om jag fortfarande känner mig hemskt sjuk (vilket jag inte gör just nu) Kommer jag stanna hemma. Vi får hoppas på det bästa.

Jag blev väldigt sugen på paj, fast jag har ingen jävla paj. Har ätit frukost också. Den bestod av 2 små bitar vattenmelon, några små bitar honungsmelon och några vindruvor. Det var en god frukost.

Nu ska jag röka och sedan ska jag lägga mig och svettas ut allt gift i min kropp. Nasty, I know.

Cya

Vad i själva fan?

Kategori: Allmänt

Åkte till skolan idag, vi hade bara datakunskap, växt/djurliv och svenska. Åkte sedan bussen till stan och stannade där i en timme typ. Åkte sedan hem och drog till bikupan. Köpte världens coolaste pryl, bild kommer imorgon så ni får vänta. För hör och häpna. När jag kom hem fick jag helt plötsligt feber och började frysa som satan. Badade i det varmaste vattnet man kan ha i ett badkar, drack te, åt frukt, vitaminer och smärtstillande. Nu mår jag lite bättre, har ingen feber och känner mig relativt okej.

Skulle egentligen vara med Linda ikväll men när jag hörde telefonen ringa orkade jag inte kliva upp ur soffan. Det kändes långt och kallt och bara allmänt jävligt.

Imorn ska jag hoppas på att må bättre, annars blir det en ny kur av tabletter. Woho! Sedan blir det fest och jag ska leva livet liksom.

Lördag ska jag jobba men det taggar jag ändå!

Cya

Not my lover

Kategori: Allmänt

No more tears eller något, fast det känns bara som att jag ljuger. Helvette för pojkar.

I alla fall var jag hemma från skolan, hej hej mensvärk. Städade mitt rum men det blev inte klart. Åkte också på stan och träffade Linda. Köpte en tröja på bikupan för 15 kr, av värde kan jag säga.




Vi river djupa sår i våra liv. Jag har nästan börjat inse det som händer....

Det finns inga ord som kan beskriva, det är över och allt jag nästan vill säga är att jag hatar dig.. Det är såhär du skapar bråk, jag vill inte se dig igen.

24/8 -09

Kategori: Allmänt

Idag gjorde jag mig i ordning som vanligt och tog bussen med Emmy ned till stan. Vi åkte sedan vidare till skolan och hade lektioner hela dagen. Den roligaste kursen som vi hade idag var sällskapsdjurskursen. Där fick vi bland annat hålla i 4 olika ormar, 2 ödlor, kaniner, marsvin, sköldpaddor och könsbestämma råttor. Såklart höll vi inte bara i djuren utan fick göra lite olika saker med varje djur. Det var väldigt roligt faktiskt. På lördag är det naturbruksdagen eller något, ska se om jag kan låna syrrans kamera så ni kan få se lite bilder på djuren.

Efter skolan tog jag det lugnt och senare på kvällen var jag med Linda, Tor och Joel. Det kom också hit lite folk för att kolla på kattungarna. Jag vill inte sälja dom små söta kattbarnen!

Nu måste jag faktiskt skriva klart min läxa om vargen och sedan se på Dexter som börjar om 3 minuter.

Cya

Sunday

Kategori: Allmänt

Jag är vaken och klockan är inte ens elva. Känns lite dumt att gå upp halv tio typ och inte ha någonting att göra, men men jag sitter ju här. Jag känner mig i alla fall sjukt taggad på att fota idag, så vi får se vad som händer.

Annars idag hade jag tänkt att gå en promenad kanske och kanske möjligtvis sola lite, men vi får se vad som händer. Ska försöka tagga upp någon till att göra något.

Måste diska idag- usch.

Cya

Kläder som ger mig ångest.

Kategori: Allmänt

Nu är det så att jag har hitta sjukt mycket kläder som jag verkligen vill köpa. Behöver liksom fräsha upp min garderob lite nu, vilket har behövts länge. Nu är det ju så att jag har hittat kläder och jag vet inte ens om jag kommer kunna köpa allt och om jag kommer använda allt, men jag vill ha alla dom kläderna och skorna jag har hittat. Åh jag orkar inte!

Ikväll blir det nog att dra till stan med Linda, men vi får väl se.

Cya

Jag skriver något i stil med dig.

Kategori: Allmänt

Idag ska jag typ mest bara softa och sådant. Är lite trött och sådant men det får jag stå ut med. Ska också göra min otroligt oseriösa fjortisblogg också. Förhoppningsvis kommer alla älska den och jag äger sönder. Det kommer bli fint.

Nu orkar jag inte skriva mer för det känns inte kul.

Eller jo, var hos Linda igår och hon ägde, alla andra sög faktiskt.

Cya

Yeah dude

Kategori: Allmänt

I am still awake!

Om en timme ska jag lägga mig i sängen och se tv ett tag, sedan läsa tills jag blir riktigt trött så jag somnar direkt. Imorgon ska jag vara utvilad.

Efter skolan blir det att vara med Signe och sedan vet jag inte vart det bär av.


Det finns en gangster i oss alla.

Cya

För trött för att vara vaken, men får inte sova.

Kategori: Allmänt

Jag är så jävla trött men jag får inte sova, inte än. Måste vänta tills tidigast 21 innan jag går till min säng annars så kommer jag ändå inte kunna sova hela natten.

Har inget att göra heller som tidsfördriv innan klockan är nio heller, förutom att bada dock. Kan ingen komma och vara med mig?

Fortfarande så har jag otur i skolan. Klämde mitt finger i skåpet idag och gick in i en vass kant, det är inte okej.

Aja, ska dra mig mot badkaret nu.

Cya.

Jag fattar inte vad du håller på med, snart betyder våran vänslap ingenting längre.

Fucking retard.

Kategori: Allmänt

Är sjukt trött och allmänt knasig i huvudet just nu. Vet inte riktigt hur jag ska göra. Det jag vill göra är absolut inte det bästa, men det känns bäst för mig. Varför inte liksom? Det kommer troligtvis inte skada mig mer än jag själv väljer att det ska göra, eller?

Här får ni två helt oseriösa bilder på mig också.




Typ det mest awesome som ni någonsin sett eller hur. (Nej jag försöker inte vara cool och redigera värsta awesome bilder, dom är oseriösa och äger.)

Cya

Knasigheter på morgonen

Kategori: Allmänt

Är sjukt trött och snart ska jag ta bussen till stan. Eller ja om typ 45 min ska jag det. Dricker kaffe just nu och ska nog äta en macka innan också, samt sminka mig och göra mig klar.

Sjukt intressant va?

Har en liten allergisk reaktion just nu och jag vill absolut inte att den ska följa med till skolan. Att spruta snor bland folk är inte riktigt min grej.

Nu ska jag göra en macka, cya.

Salmonella

Kategori: Allmänt

Vaknade vid 11 och gick upp. Satt vid datorn, kom på att jag började gymnasiet idag halv 11. Awesome. KOmmer mycket sent första dagen. Får i alla fall skjuts dit och softar runt med en som jobbade med djuren där. Fick mata en sån här:


Tror dock att jag kommer få salmonella nu.

Träffade sedan min klass och det var ju kanske inte riktigt min grej. Men alla djuren som jag träffade var awesome. Fick skjuts av högsta chefen på skolan till stan efter skolan och imorgon ska en annan lärare skjutsa mig från stan till skolan. Har ju inte fått mitt busskort än.

Nu ska jag mest softa och kanske vara med Linda. Annars ska jag bara ta det lugnt och sova relativt tidigt!

Cya

Bilder 16 Augusti

Kategori: Allmänt

Det skulle egentligen bli alkohol, istället gjorde vi knasiga grejer som detta:






Jag, Linda, Tor och Joel borde inte umgås.

Ps. Ni behöver inte ta denna grej ens lite seriöst.

Bilder 15e Augusti - Kittelfjäll resan

Kategori: Allmänt

Här kommer alla knasiga bilder från resan jag och Linda hade till min stuga: (OBS! Vill varna alla som vill älska oss att det är extremt fula bilder på oss, så kolla inte om ni är rädda för att börja hata oss)

Här är dom:


Såhär ser det ut när man ligger i min säng och glor i taket.

Detta är min vägg. (Eller en del av den om man ska vara helt ärlig.)

Jag hade ju hittat sjukt coola strumpbyxor. (Nu är dom trasiga.)

Columbus softade.

Linda hade kul i alla fall.

Linda borde aldrig ha min kamera.

Gitarren var såklart med.

Solen gick ju ner, det var sjukt fint. (Sry, jag vet, min kamera är inte den bästa)

Det blev bilder i svart/vitt efter det. Det här är min nya pose som jag alltid körde med...nästan.

Linda var ju tvungen att göra sin drickarpose. (coolan var stängd)


Linda körde hårda stilen, fast hos ser så lame ut eftersom det är massa chips, dip och läsk där så det blev lite fail.

Columbus ville in och äta.

Vi tyckte att han var för fet, så det blev inge av.

Det tyckte Linda var asroligt och skrattade elakt efteråt.

Jag drog min snygga fjortis pose igen, det passade enligt mig.

Vi trodde vi hade hittat en sjuk film, "Döden på larvfitter". Det visade sig att den egentligen hette "Weels of terror". Inte lika coolt så vi kollade inte ens på den.

"Coffe and cigarettes", den perfekta filmen för oss tänkte vi. Det visade sig vara en knasig film. Men Iggy Pop var med ett tag i alla fall.

Posen kom igen.

Ungefär såhär mycket softade vi i pappas säng.

Tröttheten tog över och det blev lite knas.


Vi tog lite flängbilder. = Man slappnar av i ansiktet och skakar sönder. Sedan tar man en bild med blixt och man ser sjukt ful ut.

"I want cock"

Kaninen som tog lite för mycket droger. (Möjligen den bästa bilden ever)

Ett dåligt försök till min älskade pose.


Tja, fjortis?


Vi har en ny stil.

Min tröja ägde.

Psyko.


Columbus och Linda softade faktiskt.

Linda pratade i telefon ett litet tag. (Scheent)

Vi trodde att vi kunde flyga.


Eftersom jag är så awesome på att hitta saker, hittade jag pappas sambo Monicas lilla leksak.

Efter att vi hade sovit i pappas säng, (Som pappa egentligen skulle sova i = Pappa fick sova i min våningssäng utan kuddar, hehe) iaf efter att vi hade sovit så blev det en morgoncigg som vanligt.

Hyllan i mitt rum.

Jag hoppades att Monica skulle vara där i, men det var hon inte.

Sista bilden. Sedan åkte vi bil och sa max 10 ord till varandra, så trötta var vi liksom.







Bilder - 14e Augusti

Kategori: Allmänt

Här kommer lite bilder från den 14e Augusti:


Efter att ha kirrat vin och mött en söt men läskig gubbe var Linda taggad.

Att försöka vara fjortis på bild är nog våran nya grej.

Joel, Tommy och Sötmattias.

Kotte, Simon, Tor och Josefin.

Josefin och Tor i bakgrunden.

RökarposN

DrickarposN



Korvbilder. Vet inte vad som hände med falukorven efter detta.

En bild på Tommy får avsluta denna kväll.

Honey I'm home.

Kategori: Allmänt

Ja nu är jag hemma i Umeå igen. Det var helt galet i stugan och det kommer många knasiga bilder senare. Dock otroligt fula och jag varnar alla som fortfarande vill älska mig och Linda att inte kolla på bilderna.

Det vi gjorde var ju först att åka bil i ca 45 minuter. Vi kommer fram, röker en cigg och kollar oss runt på gården och så. Efter det är båda otroligt hungriga och ser på tv tills maten är klar. Kan inte säga att det vi såg på ägde direkt men ändå. Efter maten satte vi oss ute på altanen och lyssnade på musik, åt glass och hade roligt åt det mesta. Vi fick också i oss lite kaffe.

Efter att ha suttit ute i ett x antal timmar bestämde vi oss för att se film. Först att se var "Boy eats girl". Såklart satt vi båda och glodde sönder på killen som spelar huvudrollen som för övrigt ser ut såhär:



Efter det tog vi några rökpauser, såg på lite knasigheter och sist men inte minst "Sagan om konungens återkomst" med extra scener och hela skiten.

När vi hade vaknat vid halv ett ungefär så rökte vi som vanligt, såg klart filmen, åt mat, packade och sedan drog vi iväg mot umeå.

Allt som allt så ägde denna resa och vi kommer åka dit någon helg relativt snart igen. Nu ska jag äta middag snart och peppa denna kväll.

Hoppas eran helg har ägt lika mycket som min.

Cya

Rockstar

Kategori: Allmänt

Nu sitter man här med en orange/brun/röd/blond hårfärg och är sjukt bakis. Tror fan jag aldrig har varit såhär bakis någon gång. En kille från söder är här och ska bo hör någon dag eller hur det nu var. Han verkar trevlig i alla fall.

Snart ska jag försöka bli mindre bakis och klä på mig ordentliga kläder. Måste få tag på Linda också för pappa kommer och hämtar oss vid två. Skynda, skynda.

Av det jag kan säga igår så är det nästan ingenting. Vi hade en hel flaska vin kvar, en ful tjej som tog munbloss var dryg och tydligen så snackade jag med en granne som Vanni kände, peppade Onskan och åt mackor när jag kom hem. Det måste ha varit en rolig kväll i alla fall.

Här bjuder jag på en bild.


Känner mig ungefär såhär. Skabbig, trött och less.

Men nu ska jag tagga Kittelfjäll!

Cya på söndag.

Tävling

Kategori: Allmänt

Jag är med i en tävling på http://naannah.blogg.se/! Där tävlar man om en t-shirt som är gjort av ekologisk bomull. Hur bra är inte det? Man får alltså välja en ekologisk t-shirt från http://tshirtstore.se/ och jag valde den här:


Är den inte snygg?

Nu får jag hoppas att jag vinner, men det är inte så troligt. Brukar aldrig ha tur med saker som den här. Men det hade varit sjukt roligt att få vinna liksom. En ekologisk t-shirt är ju inte helt fel.

Klicka dig in på http://naannah.blogg.se/ för att vara med och tävla eller köp en egen t-shirt eller någonting annat på http://tshirtstore.se/

Cya

Gin in teacups, and leaves on the lawn.

Kategori: Allmänt

Jag orkar seriöst inte ta det här just nu. varför i helvette ska ni göra såhär, ungefär hela tiden? Har ni ingen hjärna att tänka med? Jag är så sjukt jävla less på er och jag vill nästan inte snacka med någon av er igen. Ni är inkompetenta, dryga och helt blåsta i huvudet. Dessutom så stör ni mig psykiskt så att det knappt kan vara sant.

Hej, tror jag bryter kontakten efter ganska lång tid, tja.



Gin i tekoppar och löv på gräsmattan. That is how i do it.

Rubrik.

Kategori: Allmänt

Ja denna dag går inte som väntat. Såg pocahontas, somnade och vaknade sedan. Har hittat ett par sjukt snygga gardiner som jag ska sätta upp i mitt rum, så fort jag har städat dvs...

En sjukt rolig grej är att jag har lärt mig spela Albion med Babyshambles på munspel, känns så jävla kul.

Nu ska jag bada och återkommer nog senare eftersom jag inte har så kul helt ensam hemma.

Cya

Jag kan liksom inte andas okej?

Kategori: Allmänt

Kattungar är inte riktigt min grej. Min natt har bestått av att jag inte kan andas på grund av allt hår. Känns inte okej. Kvällen var väldigt trevlig i alla fall. Linda, Signe och Tor var ju soft och Crille kom förbi ett tag också. Vi åkte skateboard, drack kaffe, lekte, såg på tv och hade allmänt kul.

Idag ska jag ta det lugnt och inte röka eller något. Eller köpa ett nytt ciggpack och ingen alkohol. Det är svårt.

Nu ska jag dricka klart mitt te och sedan bada sönder i mitt fräna badkar.

Cya

Clean it up, fucking whore.

Kategori: Allmänt

Tja, håller på att städa och jag vill nästan dö. Har diskat sjukt mycket, städat hos kattungarna, gått med soporna och påbörjat att städa mitt rum. Måste städa klart mitt rum och städa vardagsrummet också. Jag vill som sagt nästan dö, men ska man ha folk hemma ska det vara städat....eller något.

You have to show them that you're really not scared.
You're playin' with your life, this ain't no truth or dare.
They'll kick you, then they beat you, Then they'll tell you it's fair.
So beat it.


Kanske ska jag fråga, eller kommer jag bara förstöra mer?

Lunch

Kategori: Allmänt

Sitter och gör mig klar för att äta lunch med min far och syster. Efter det ska vi handla mat och softa järnet.

Återkommer lite senare.

Fotografering

Kategori: Allmänt























Det var typ allt vi hade att erbjuda. De första bilderna är inspiretar av Laura Croft i filmen Tomb Raider. Allt annat är bara taget ur egen fantasi.

Hoppas ni gillade det.

Fotografering och annat knas.

Kategori: Allmänt

Efter att ha spenderat hela natten hemma hos Linda, tillsammans med Joel, Tor, gamla Knight rider och kaffe bestämde vi oss för att fota.


Klockan var runt 06.00. Vi var glada även utan sömn.

Tor hade en kickbike och alla andra vandrade.

Det var en underbar morgon och Linda var också ganska underbar.

Vi var framme vid platsen vi skulle ha första fotograferingen på.

Tor stekte.

Joel åt röda bär och Tor ville mest visa sin mage.

Trappan var livsfarlig.

Naked.

Som sagt så var trappan väldigt brant och farlig. Inte så kul med höga skor.

Tor gillade kameran.

Efter att vi varit på andra stället vi skulle fota på tog vi en cigg.

Då hade vi tagit oss en bit upp.


Joel var cool han.

Tredje och sista platsen.

Tor och Joel snodde kameran och sprang iväg.

Linda blev raped.

Joel visade upp sin kropp.

Vi var på rätt väg nu.

Linda var mest bara galet söt.

Och ganska galen, med kvin och allt.

Vi hatte ett hål.

Såhär trött var jag när jag kom hem. Det blev att äta lite korv med makaroner, knight rider och sedan att sova.

Im going to the city.

Kategori: Allmänt

Om en timme ska jag in till stan och träffa Signe. Det ska bli soft. Hoppas att Linda vaknar snart så ser jag om vi ska till stugan eller inte. Lite blandade känslor på att åka egentligen, men jag vill ha varit där i sommar. Det enda som går annars är att åka nästa lördag och komma hem på söndagen. Men jag vill inte åka då, eller jag vet inte.

Får se ens om jag åker ner på stan, jag är inte så peppad fast ändå sjukt peppad. JAG VET INTE LIKSOM!

Det är knas, riktigt knas.

Don't know what to say.

Kategori: Allmänt

Right now I feel, just like a leaf on a breeze.
Who knows where it's blowin?
Who knows where it's goin?
I find myself somewhere I, I never thought I'd be.
I'm going round in circles, thinking about you and me.
How do I expalin it when I don't know what to say?
What do I do now?
So much has changed.

Nothing I have ever known, has made me feel this way.
Nothing I have ever seen, has made me want to stay.
But here I am,ready for you.
I'm turnin, I'm fallin, I hear my home calling.
I've never felt something so strong.
I'ts like nothing I've ever known.

Now you're the one I'm looking for.
You're the one I need.
You're the one that gives me a reason to believe.
Following a star, has lead to where you are.
It feels so stong now.
This can't be wrong now.

Är inte så mycket för just att skriva låttexter egentligen. Men disney filmer är ju inte helt fel. + att Bryan Adams är ju ganska cool ibland. Spirit är också en awesome film! Så alla vet det.

Ikväll ska jag nog bara vara hemma och tråka. Typ se någon knasig film också, inte så kul ensam men måste man så måste man.



Cya.

Ps. Du vet att jag älskar dig, men......

Jag är trött och trasig.

Kategori: Allmänt

Det var faktiskt kul igår. Fick skjuts med moppe till nydala och hämtade upp Linda och Awwe. Sedan satt vi på stora stranden och softade. Åkte sedan tillbaka hem med moppen och hämtade mina cigg som jag hade glömt. Sedan vandrade jag, Linda, Granis, Awwe och Frida hem till Ockas. Där var det i alla fall fest coh mycket trevlig stämning och folk. Drack inte så mycket, hade ju bara 2 öl och jag gav bort typ det mesta, men gott med öl var det minsann.

Klockan 02.00 drog vi oss hem och gosade med kattungarna, sedan sov vi.

Vaknade upp vid 12 med Linda och Awwe. Vi åt frukost och såg sedan på Sweet sixteen i typ 3 timmar. Vi plockade sedan ungefär 1 liter blåbär och sedan stack alla hem.

Nu sitter jag och vill sova som ett as men kan nog inte göra det, vem vet?

Fanskap.

Kategori: Allmänt

Linda kan inte följa med till Kittelfjäll och jag vill inte åka ensam. Ingen kan följa med mig och syster vill inte ens åka. Visserligen är det kul att vara ensam med pappa, men inte på landet. Det är mörkt och läskigt på natten och på dagen finns inget att göra förutom att röka, softa och se på tv. (Om man inte är cool nog att fantisera ihop massa saker.)

Så nu måste jag alltså säga till pappa att jag inte kommer och han kommer bli så jävla ledsen och jag vill inte det. Han är ju så jävla fin egentligen och vill inte se honom ledsen. Ska kolla om det går någon dag i veckan istället. Typ på onsdag. Hoppas det går då.

Orkar inte!

Fuck this shit.

Kategori: Allmänt

Jag kan inte beskriva hur mycket min kropp just nu vill ha alkohol. Om jag hade fler munnar så hade jag sprängt världen med mitt skrik. Jag vet inte om jag kommer klara det här, att vara nykter. Det är så svårt. Allt jag gör så behöver jag min alkohol och den finns inte.

Vill åka till nydala. Visseligen för att träffa vänner men också för att få alkohol. Inte för att jag tror att någon bjuder, men jag vill. Jag vill ha pengar och alkohol och jag vill inte behöva vara nykter. Jag älskar Tobbe men just nu känns det inte värt att kämpa för någonting som kanske inte längre exixterar.

Det är inte varje dag man har en systemkasse på huvudet.

Kategori: Allmänt

Färgar håret nu, det blir blont. Fast det blir aldrig blont, det blir inte ens ljusare. Det är inte det minsta roligt. Är fett arg. Tänker låta det sitta i tills det är ljusare än det jag har. För såhär kan det ju inte vara. Sen blir det att ringa pappa och be om pengar till en klippning och färg till håret igen. Kan ju inte gå runt såhär!

Såhär ser jag ut just nu så ni vet:

Är jag inte fin?

Nu är jag less.

Knasigheter och kliande ögon.

Kategori: Allmänt

Fotograferingen idag gick inte så speciellt bra. Hoppas det går bättre imorgon, då kommer jun Linda vara med. Annars idag har jag varit med Joanna och vi har sett asstora korsspindlar. (Joanna vägrar tro mig att det var sådana spindlar.(SÅ HÄNG
INTE NER FÖTTERNA VID KAJEN FÖR DÅ ÄTER DOM DIG OCH DU DÖR!)

Gjorde ju om min design till rosa för att jag verkligen inte gillar rosa, ska också fylla denna blogg med super knasiga bilder på mig och mitt liv hade jag tänkt. Såklart också bilder från fotograferingarna.

Mitt öga kliar och snart ska jag röka och lägga mig i sängen. Vill verkligen somna snabbt ikväll så jag kan vakna upp imorgon.

Snart åker mamma bort i några dagar och då har jag ff, känns underbart!

Cya

Warriors

Kategori: Allmänt



Jag hällde ut spriten kan jag bara säga. Är ganska stolt över mig själv, och Linda såklart. Ett nytt och stort steg fram i livet. Vi mognar, vi slutar, vi är, vi vet vad vi är och vi är det....Inte stolta, men kan bli.

Vissa saker kommer man klara av att lösa, man måste bara kunna erkänna felet och be om hjälp. Hur svårt det än är, kan man lösa det om man bara försöker. Jag har Linda som hjälper mig och jag hoppas att jag också kan hjälpa henne. Snart har jag en stöttande pojkvän hoppas jag också och mitt liv kommer nog bara bli bättre nu.

Warriors.

Ps. Hoppas också attd et blir någon awesome fotografering snart. Linda måste bli frisk nu och vi behöver snygga boys som vill vara med.

Knas

Kategori: Allmänt

Blir ingen fotografering idag eftersom Linda är sjuk igen. Det var verkligen inte roliga nyheter. En nyhet som är rolig är annars att Joanna kommer hem ikväll och imorgon får jag träffa henne. Har inte sett henne sedan Juni. Det blir nog roligt.

Känner inte för att skriva mer, men om det blir en fotografering ändå idag så kommer bilderna upp ikväll eller imorgon antar jag.

cya

blööö

Kategori: Allmänt

orkar inte.

ta den i röven Linda!

älsk.

Schack och öl

Kategori: Allmänt

Idag blir det av att åka till Love tror jag. Han ska bjuda på en öl och han har också lovat att spela schack med mig. För er som inte vet så suger jag på schack.

Försöker få tag på Linda också men hon suger. jag vill inte dricka den äckliga spriten idag igen. Ska försöka fixa öl istället.

Min allergi mot kattungarna är väldigt jobbig nu och det är inte speciellt roligt när dom ser ut såhär:



Igår var faktiskt ganska rolig. Försöker att inte tänka på Tobbe vilket inte är så lätt. Det är jobbigt det här.

Men nu ska jag tagga upp mig!

Relations

Kategori: Allmänt

Man kan inte bara ta i ett förhållande, man måste ge också. Du ger inte speciellt mycket men ändå kräver du att jag näst intill ska förlora allt som jag lever för.

Älskar dig men det funkar kanske inte.

Skitliv och misstag

Kategori: Allmänt

Man kan tycka att det är svårt när saker händer och man bara tänker " om jag inte". Finns mycket "om jag inte" i mitt liv just nu.

Saken är den att jag inte kan ändra på det nu. En kort sammanfattning av förra kvällen är väl: Blev full, kom till nydala, förfestade mer med Linda, blev mer full, saker knasade, kommer hem, familjebråk, får en kruka kastad på benet, fryser ihjäl, bråkar med Tobbe, gråter, ser på sagan om ringen. Fin kväll.

Nu får jag se fram emot att deppa i 6 månader och hoppas att jag efter den tiden är lycklig igen. Innan dess får man väl lösa allting med alkohol och Linda.