steppix

Hehe sry.

Kategori: Allmänt

Har ju inte haft tid att blogga.

Lördag: Åkte till 4H för att träffa Ida och softa med alla coola djur. (Bilder kommer när jag tar mig tid) Efter det åkte jag hem och käkade och sedan åkte jag till Nydala. Var bara där i ca 15 min och sedan cyklade jag och Frida ner till stan för att sedan vandra till Bölesholmarna. Vi kom fram och började festa och jag badade sedan och blev kall. Fick sova hos Robin med honom och Marina och jag fick massa mat.

Söndag: Jag, Marina och Robin bestämde oss för att åka till nydala. Vi hämtade upp Tobbe hemma hos honom och åkte gick dit. Där var vi ganska länge med massa trevligt folk. Gick sedan hem och fick pizza av Tobbe. Resten av dagen/kvällen såg vi film. Vi såg King Arthur och Troja.

Nu duschar Tobbe och jag tar hand om Bella. Foxy är inte så glad för Bella ligger ju och förstör hennes säng. Nä det är ingen lek.

Har städat rummet idag och snart är det helt klart. Wonderful!

26 juli- bilder

Kategori: Allmänt






















De 2 sista bilderna är när jag hade kommit hem. (Till er som inte hade fattat det!)

Vad fan är det som händer?

Kategori: Allmänt

Jag har sjukt ont i magen och det typ krampar. Om det inte har slutat innan måndag så drar jag och kollar upp det. Det är så jävla jobbigt! Har haft det i några sagar nu och vill bara veta om något är fel eller inte.

Det ägde att bada/sola idag. Fick faktiskt med mig kameran så det kommer bilder imorgon. Fick låna världens sötaste hund som heter Bella och hon ska få sova över. Egentligen skulle jag bara låna henne några timmar på eftermiddagen men nu ska hon stanna över natten som sagt.



Såhär såg den lilla sötingen ut för 2 månader sedan.

Nu ska jag bada och hoppas att magen slutar krampa snart.

Det händer alltid roliga saker.

Kategori: Allmänt

Festen igår var ganska rolig faktiskt. Världens jävla tält fanns på plats och allt ute ägde ju utom myggen. Vi satt mest och softade där och jag drack öl. Klockan 11 drog vi hem till Lucas och fortsatte festa, ägde också.

Tillsammans med Lill, Vanni och Isidor vandrade jag hem från Carlshöjd till Mariedal, det är långt. Isidor cyklade iväg hem någonstans runt berghem/mariehem. Var hemma vid 4 på morgonen, åt en macka och gick och lade mig.

Gick upp klockan 8 denna dag för att följa mamma till tandläkaren. Hon skulle få något medel så någon var tvungen att följa henne hem efter. Sov mest i ett rum hela tiden.

Snart ska jag dra till Nydala och bada som jag gjort i 3 dagar nu. Så jävla underbart skönt!

Nu ska jag gå och kolla om mamma fortfarande andas och sedan ska jag göra mig klar för att bada!

cya!

Sommar och sol!

Kategori: Allmänt

Less på pinsamheter och allt drama. Allt jag kan säga nu är Helvette!

Började i alla fall dagen med att sola och bada mellan 11.15 - 14.30. Sjukt underbart och nu känner man verkligen att det är sommar. Vägen hem var sjukt jobbig men jag klarade det!

Nu sitter jag och väntar på maten. Jag och Linda ska dela på en pizza, fatta hur gott det är! Sedan ska vi väl rulla ner mot ön och parta lite. Kommer äga!

In the evening.

Kategori: Allmänt

Denna dag har varit så helt fucking underbar!

Mamma väckte mig vid 11.30 och efter en halv timme låg vi ute i solen med mackor, fil och juice. Vi solade i ca 1,5 timmar och sedan gick vi och handlade.

Vid fyra stack jag till Nydala och badade med Linda, Granis, Ludvig, Lucas, Sofia och Alex. Dock så badade jag bara med Linda, de andra ville inte bada mer. Ägde i alla fall!

Efter att ha badat och solar i 2 timmar stack jag coh Linda hem till mig och käkade middag. Vi åkte sedan till Lucas och drack vin och så. Var inte så party så vi stack hem. Nu sitter jag här och bloggar och ska snart sova tror jag. Eller ska nog spela bubble shooter först^^

Natti!

Bantningsmetoden.

Kategori: Allmänt

Så fort vi får pengar bestämde jag och mamma oss för att bli nyttiga. Både hon och jag vill gå ner i vikt så varför inte bara göra det! Nyttiga maträtter, äta långsamt och mycket träning. Hon vill nog gå ner några kilo jag ska väl bara gå ner 2-3 kilo så jag jag nöjd. Men det ska nog gå bra, fan vad kroppen ska mp bra efter sommaren!

Snart ska jag nog bada och bli lite ren hade jag tänkt. Men först ska jag snacka med Tobias på Msn.

Det är inte en jävla lek.

Kategori: Allmänt

Stan ägde med Josefin i alla fall. En retard snubbe kallade mig hora, ägde också. Var rädd att han skulle följa efter mig in till busstationen, men det gjorde han inte. Tur det. Josefin och kyckling wook och jag åt pasta med sås, gott som fan. Efter det rökte vi och softade. Tog sedan 7an hem och gick i regnet en bit.

Nu sitter jag och har väldigt tråkigt och vill verkligen göra något. Spelning ikväll, men det har jag itne råd med. Skitliv säger jag bara.

Jag rullar mot stan.

Kategori: Allmänt

Nu ska jag göra mig klar för att åka ner på stan. Ska nämligen träffa Josefin och fika med henne nu på morgonen. Vid 10 är hon i stan så jag måste ta 09.15 bussen.

Aja, nu ska jag leta kläder och sminka mig och sådana saker.

3 JULI = FEST

Kategori: Allmänt



Alla som inte är på Arvika, fiskar, eller bara inte befinner sig i Umeå borde ju komma till "Tårtkalaset". (JAG FYLLER JU 16 PÅ LÖRDAG)

Det kommer inte finnas någon tårta och det är inte direkt något kalas men min käre Isidor kom ju på namnet.

Var: Det kanske blir hos mig, beroende på min mor och hur många som har tänkt sig att komma. Annars kör vi väl på nydala, bräntis eller om någon annan har ett förslag så säg gärna till.

När: Runt 20.00.

Utklädnad:
Behövs inte, men om ni tycker det är roligt så gör vad ni vill. Alla som äger kommer in hur som än ser ut.

Present: Ska ni ha med, men det kan vara vad som helst. Alkohol, askkopp, cigg, gamla kläder, något riktigt knasigt eller bara någonting random. Jag blir glad för det mesta.

Saker som jag önskar mig:

* Alkohol
* Cigg
* Gifflar
* Chokladmjölk
* Random saker som ni vill ge

*PRIS TILL DEN SOM HAR BÄSTA PRESENTEN!
* ÖVERRASKNING TILL ALLA.


KOM DIT SÖTNOSAR!

PS. Om vi skulle vara hemma hos mig släpper jag inte in vem som helst. Om du är osäker på att jag tycker om DIG, fråga innan så slipper du pinsamheter vid dörren.

Det börjar kännas nu.

Kategori: Allmänt

Nu börjar det äntligen kännas som att jag har sommarlov! Igår klockan 23.00 stack jag hem till Ockas och såg på "How I met your mother" med honom och Isidor. Det var jätte roligt fast det låter inte så. Klockan 02.00 stack jag hem och där softade jag med televisionen och sedan somnade jag.

Men nu ska jag ut och sola.

Jag vill ha Josefin och pengar till fika.

Kategori: Allmänt

Jag tycker seriöst att det är dags för Josefin att komma hem. Det känns så otroligt tråkigt utan att ha henne i Umeå. Jag har ingen ork att göra saker och hon finns annars alltid här och peppar. Jag brukar inte sakna mina vänner så ofta om dom är borta någon dag, men det här är ju otroligt jobbigt!

Saknar också Tobia faktiskt, han är ju vännen jag har haft längst. Känns skönt att vi fortfarande är vänner och snart kommer han tillbaka hit, så man får vara stark och inte sakna för mycket.

Jag är sjukt sugen på att börja vara på stan igen. Gå och fika med en kompis eller bara dricka kaffe någonstans. Varför gjorde jag det bara en gång? Får mitt studiebidrag när jag börjar skolan och då ska jag lägga pengar på fika också.




Jag vill göra någonting impulsivt, vill någon vara med?

Jag hatar att gå.

Kategori: Allmänt

Har nu gått från mig till nydala, sedan nydala till mariehems centrum och sedan till mig. Känner mig ganska less på att gå. Men jag får ju motion! PEPP!

Nydala var väldigt trevligt och jag träffade min kusin för andra gången. Denna gång låg jag inte halvnaken med en pojke i sängen. Tur det i alla fall. Det kom också en random snubbe som grillade marshmallows och drack alkohol. Vem fan tar med sig marshmallows + alkohol ensam till nydala? Knasigt var det som sagt.

Nu sitter jag och äter husmans och dricker oboy. Ska snart dra mig till mitt rum och se Masters and Commanders tror jag. Det var sjukt länge sedan och jag peppar ju!

United

Kategori: Allmänt

Kan jag någonsin sluta drömma om dig?! Vaknade upp och trodde att allt var bra, men det var ju bara en dröm såklart.

I alla fall så har Tobias åkt till sin far nu och jag softar själv nu. Han kommer tillbaka på tisdag så det är ju inte länge precis. Igår var väldigt trevligt den mesta tiden, vissa delar sög, men helheten ägde.

Pappa låg och sov när vi tillslut hade vandrat ner till haga, så vi träffade honom aldrig. Dissen av sin far ägde inte.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, blir nog att ta det lugnt eller något. Om någon vill softa med mig så är jag fett på!

Rave i mitt öra.

Kategori: Allmänt

Har nyss slaggat lite i soffan på uteplatsen. Det ägde för jag åt så jävla mycket mat att jag faktiskt ville spy. Vi åt samma som igår och samma sak hände. Man blev så mätt att man ville spy. Ca 200 g kött i min mage <3

Snart ska jag och Vanni pallra oss iväg för att träffa papi på haga. Farfar ska tydligen vara där och jag hoppas ju på att träffa Stigis, då kan man ju rocka röv som sagt.

Efter att ha softat hos far min blir det att dra till ersboda och festa. Som man ska på midsommar.

Lite saker jag vill ha.

Kategori: Allmänt


1. Skor från Kappahl


2. Jeans från Gina Tricot.


3. Kofta från HM


4. Topp från Lindex.


5. Jeans från Lindex.


6. Ipod


7. Alkohol.


8. Gifflar


9. Pengar



10. Chokladmjölk

Fler saker tillkomer väl.

Själen, finns den?

Kategori: Allmänt

Länge har jag inte trott på att det finns någon själ i kroppen. Allt handlar om hjärnan. Jag minns inte mina argument för varför jag trodde så, men så var det i alla fall.

Satt och rökte med min mamma och vi började prata om själen. Mamma berättade att när jag var liten så berättade hon att ibland så knycklades själen ihop till en liten skrynklig boll och då behövde man gå till en psykolog och prata. Tillslut skulle själen knyckla ut sig och man skulle må bra igen. Så det ska inte heta "hjärnskrynklare" utan "själskrynklare".

Jag har nu suttit och tänkt på detta att själen kan knycklas ihop ganska lätt och sedan behöver den hjälp att knyckla ut sig och läka igen. Jag tyckte att det min mamma sa var väldigt vackert, man började tänka mer.

Vad tror alla andra, tror folk på själen eller inte?

Sverigedemokraterna.

Kategori: Allmänt


Jag hittade nyss den här bilden och jag fann den ganska intressant. Ska Sverige bli fattigt på grund av invandring? Det låter ganska dumt enligt mig. Visserligen behöver sverige inte släppa in ALLA invandrare som vill in i landet, men seriöst Sverigedemokraterna är ju helt psykade.

"Varning till svenska flickor: Undvik oskyddat samlag med negrer som bär dödligt AIDS! Allra helst: Skända inte din ras, Ditt Sverige, Din familj och släkt." - Jaha, ska dom inte undvika alla människor som bär på aids eller andra könssjukdomar? Är det okej att då aids av en svensk eller? Sen så ska man väl inte oskyddat sex ändå, men man gör väl sitt eget val.

Nä, Sverigedemokraterna kommer alltid att vara allmänt korkade enligt mig. idioter säger jag.

Födelsedag

Kategori: Allmänt

Okej, sitter just nu och funderar över vad jag ska önska mig när jag fyller år. Mamma tycker att när man är 16 ska man få saker som man kan använda när man flyttar hemifrån. Det känns väl bra att ha saker tills dess, men just nu är det säkert annat jag behöver. Tallrikar och gardiner kan vänta ett år till. 4 gånger till ska jag ju få presenter innan jag flyttar, 5 om man räknar min 16 års dag.

Men jag vet inte ens vad jag behöver. Kläder är ju något som jag behöver, det äger. Jag behöver pengar också. Jag behöver en Ipod eller liknande och sedan vet jag ju inte riktigt om det är så mycket mer. Egentligen är det kanske det, men jag vet inte. Måste fundera.

Av mina vänner lär jag få söta saker och alkohol vilket äger. Söta saker är alltid mys och alkohol behövs till trästock m.m. Det blir säkert bra.

Funderar också på att färga mitt hår blont igen. Är ganska less på att ha brunt hår nu. + att jag har upptäckt att ALLA har brunt hår nu. Alla som har haft blont, svart, rött, blått, m.m har brunt nu. Känns inte bra alltså. Så funderar på att färga det typ nu men jag vet inte.

VAD FAN BEHÖVER JAG NÄR JAG FYLLER ÅR?

I'ts what I do.

Kategori: Allmänt

De senaste dagarna har jag mest legat och degat med Tobias. Jag har varit sugen på massa söta saker och inget har vi råd med, makes me crazy.

Igår var det i alla fall fest hos Joel vilket ägde, vi drog senare vidare till Nydala. Vissa badade och vissa fortsatte att röja och softa. Helt klart en värd kväll.

Saker jag peppar just nu är.

1. Att Foxy ska få sina kattungar, vilket kommer äga. Vi tippar på två stycken men man kan ju alltid hoppas på fler. Kommer i alla fall att bli sjukt mysigt med små pälsbollar som springer runt.

2. Att jag fyller år. Kommer säkert få massa pengar av min far och jag behöver pengar. Fast jag vet inte, det finns mycket jag behöver. Sedan blir det ju också fest. Inte bestämt om vi ska ta det på fredag (3/7) eller på min födelsedag som är på lördagen den 4/7. Men det lär jag veta snart.

3. Trästock och möjligtvis urkult. Peppar sönder trästock i alla fall och behöver nog inte säga något mer.

4. Att få mitt studiebidrag. Jag kommer bli rik och bli awesome!

Nu ska jag återgå till mitt softande.

SERIÖST?!

Kategori: Allmänt

Isidor säger (15:54): varför kan jag inte bara bli gud så slipper vi det här

vad ska man göra på en söndag när man är desperat över att hitta på någonting röj? Systemet är stängt, vädret suger, SÖNDAG, allt är stängt?!?!?!

Det krävs ett under för att detta ska lyckas.

Bla bla bla

Kategori: Allmänt

Har pratar med Tobias i en timme typ och det var mest drygt. Jag och Isidor peppar att göra något men det lär inte bli av, det gör mig ledsen. Blir nog bara att sitta inne som jag gjort i tre kvällar i rad nu. Verkligen roande. Förstår inte att jag lever fortfarande!

Imorgon ska jag i alla fall göra någonting, dör ju typ annars.

Ps. Jag hoppas att det finns mjölk, då ska jag göra varm choklad. Det är ju mysigt.

I wanna go out!

Kategori: Allmänt

Har legat i min säng större delen av dagen. Har bara gått upp för att gå på toa, äta och sitta ner tills jag orkar gå till min säng igen. Förstår nu hur roligt det är!?

Snart ska jag gå tillbaka till min säng och se på någon gullig barnfilm, ta en propavan och sedan somna och sova denna natt. Eller somnade tillslut efter lite propavan.

Jag mår faktiskt lite bättre idag, det gör inte ont i halsen längre. Har inte rökt idag heller, inte en enda cigg. (Så fort jag kan andas normalt ska jag kedjeröka tills jag spyr.)

Jag saknar alla söta barn, jag vill ut och leka!

Tonight

Kategori: Allmänt

Ikväll ska jag se hela sagan om ringen trilogin, spotta slem och dricka mängder med te och hostmedicin.

Sommarlov

Kategori: Allmänt

Nu har jag fått sommarlov och såklart blir jag sjuk. Jag har hostat så mycket att jag tror min hals snart blöder. Det enda hostmedicinen har gjort är att slemmet försvinner men det gör då ondare att hosta. Ingen lek.

Såklart måste man dricka ikväll. Blir att ta med halstabletter och sådant.



hejdå klassen.

Toad.

Kategori: Allmänt

Att kärlek ska vara så jävla svårt.

I alla fall så vet jag inte om jag peppar festen ikväll så jävla mycket. Är sjukt less, förbannad, känns drygt och massa annat. Kanske drar hem till Josefin istället och ser en film eller något.

JAG VILL INTE!

Kategori: Allmänt

Jag vill verkligen inte gå på de där jävla balen! Ett utrymme fullt av idioter och saker som jag inte vill se. Folk som är där jag skulle vara. Jävla helvette. Allt går åt helvette just nu.

Pratade nyss med Tommy så lite bättre går det. Nu kan jag inte dissa i alla fall.

Nu blir det snabbt mot badkaret här ska badas innan färgen ska sköljas ut!

Cupcakes, pojkar, moppar och kläder.

Kategori: Allmänt

Det är nog vad min kväll har erbjudit. Började att baka med Josefin och allt gick bra. Dom blev sjukt fula, men dom smakar säkert gott... eller något.

Fick sedan en påse med kläder och sedan vandrade vi vidare till Josefins far. Där klippte Josefin håret på Tommy och vi kollade klipp på tuben och sedan fick jag mer kläder.

Fick skjuts av Simon hem och alla andra körde med oss. Det blev en fin entré när jag kom hem. Skönt att få skjuts med alla påsar.

Alla kläder förutom 2 kjolar och ett par byxor passade. 3 sjukt snygga klänningar, massa överdelar och massa andra saker fick jag. Är så jävla glad. Tack som fan josefin! Du är ju helt amazing.

Vill bada men ska inte, måste lägga mig, ska sova! Kan iaf se Navy CIS vilket är typ om 20 min <3.

One missed call.

Kategori: Allmänt

Om jag bara hade vågat, så skulle jag ha ringt dig. Bara leta upp dig i telefonboken och väntan medans signalerna går fram. Förväntansfull, pirrig,rädd....Men jag vågar inte. Jag vågar inte ringa dig, jag vågar inte söka kontakt. Det känns fel. Vet inte ens om du skulle vilja ha kontakt eller inte. Om jag hade vetat hade det varit enklare. Men nu är det inte så.

Mina dagar består nu av ångest och en längtan som jag inte kan beskriva. Ingen skulle ens förstå om jag försökte berätta. "Det är ingenting" "soft" eller något annat är vad man skulle få höra.

Att få höra din röst idag var så magiskt, jag ville gå närmare, höra bättre. En del av mig ville att du skulle dra, så jag slapp känna att du faktiskt var där, att jag kunde säga hej. En annan del ville aldrig att du skulle flytta på dig. Jag väntade på att höra dig säga mitt namn, säga något. Allt kanske skulle kunna bli bra?


Du var personen som fick mig att tro på mig själv. Att det faktiskt kunde bli bättre. Jag kunde vara glad, nykter och stark. Men som alltid så försvinner mina stöttande personer som socker i regn, och jag står ensam kvar och finns inte mer.

Senare idag ska jag i alla fall baka cupcakes med Josefin. Det ska bli roligt, fast ångesten kommer ligga över mig som ett moln av dimma. Men jag försöker att vara glad, Josefin kommer göra mig glad.

Dreamer.

Kategori: Allmänt

Att drömma om dig var svårt, fast att vakna var svårare. Den lyckligaste drömmen jag haft på länge. Att bara få se dig utan att behöva kolla bort och torka tårar var underbart. Att få vara i din famn utan att få ångest. Det kändes som om det vore riktigt. Du hade slutat.

Även om jag sen aldrig fick svaren jag frågade dig, så hade jag ändå velat att allt var sant. Jag hade dig i alla fall. Vi kunde prata, vi var vänner om inte mer än det. Svaren kunde vänta. Nu sitter jag här, ensam med ångest. Saknar det förgångna och känner för att sitta och gråta tills det inte finns någonting kvar. Jag vet inte om någon vet om hur mycket du faktiskt betydde för mig. Hur du fick mig att känna. Jag hade inte känt mig så levande på år skulle jag tro.

Jag hoppas att våra vägar korsas snart och att vi kommer att prata. Om jag gissar rätt kommer det vara på fyllan och ingenting kommer bli som jag vill. Visserligen, vi kommer prata men det kommer ändå bli jag som står ensam med tårar rinnande ned för mina kinder.

Varför skulle det bli såhär? Varför kunde vi inte ha kvar det vi hade, om det ens var något för dig. Jag saknar dig så oerhört mycket, du var en vän. Jag behövde inte kämpa för att känna mig trygg med dig. Det kom automatiskt. Nu måste jag kämpa för att glömma dig och sluta gråta. Det funkar inte så.

Varför skulle jag drömma om det ändå aldrig kommer bli av. Ångest.

Psyko.

Kategori: Allmänt

I'm going psyko!

Kan dom inte skicka mig på hem någongång så jag slipper den här skiten. Det kommer bara sluta illa. Förstår dom ingenting eller? Varför tar ingen det jag säger på allvar!? SNART KOMMER JAG GÖR DET OCH JAG TROR LINDA VET VAD JAG TALAR OM!

Awesome!

Kategori: Allmänt

Jag ska göra världens bästa blogg. Den ska vara precis som alla andra och handla om vad jag har, ska eller vill köpa. Sen måste man bara skriva det på något konstigt påhittat språk också. Men det kommer ju bli awesome! Nu ska jag gå och röka och sedan ska jag börja planera min nya coola fjortismode blogg! Ska bara ha kläder som alla andra vill ha, frågestunder och massa onödiga saker som jag egentligen hatar <3

Bakis eller?

Kategori: Allmänt

Igår var en roande dag. Sista skoldagen peppade man som satan.
Efter skolan sov jag ett tag och sedan åkte jag ner på stan för att träffa Isidor och kenny. Vi softade på stan ett tag och sedan gick vi till Ronja för att softa jävel innan festen. Vi gjorde oss klara, blev ju en sjukt snygg kille. Kallade mig för Jonathan också. Folket började ramla in och festen startade.

Drack mitt smultron vin och det ägde. Softade med Isodor, försökte dansa som en kille, raggade på brudar, softade i en säng, rökte på balkongen och som sagt rockade röv.

Polisen kom någon tid och jag och Frida var listiga och sprang ner för alla trappor och softade i tvättrummet. Det var sjukt spännande. Vandrade sedan hem med Isidor och Frida. Hittade en hink och en spade som jag tog med mig hem och sedan sov vi.

Vi vaknade vid åtta på morgonen och ville ha Cola. Klockan 10 köpte vi läsk och chips och seda såg vi på Battle Royale. Dom drog hem vid kvart över ett och jag badade nyss. Sjukt skönt.

Ikväll blir det kanske att basta, vi har hyrt bastun annars ska jag bara ligga hemma och se en film. Kanske blir det annat också, men detta är vad jag väntar mig nu.

Bilder kommer senare.

Kreativitet

Kategori: Allmänt

Jag känner mig kreativ just nu. Förbannat less men kreativ. Tror jag ska göra någonting av kreativiteten.

Vi är ganska kreativa av oss.

Nu gäller det bara att fixa alkohol!

Torsdag hej.

Kategori: Allmänt

Är jävligt trött och har nyss sovigt en timme. Jag, mamma och billy somnade på soffan. Gud vad vi trängdes.

I skolan fick jag reda på lite betyg. Det var awesome.

Svenska: MVG
Slöjd: VG
Historia: VG
Samhällskunskap: MVG
Geografi: VG
Religion: VG
Matte: G

Nu funderar jag på att rosta en limpmacka för jag upptäckte nyss att mamma köpt nya mackor. Kan inte säga att jag gillar att det blåser heller. Ett träd har blåst ner och bussen knasade idag. myys.

Sug.

Kategori: Allmänt

Detta var tänkt att bli världens lamaste inlägg men vet inte om du direkt är värd det. Det enda som jag egentligen kan säga är att du inte är värd det. Du är inte värd mig, mina tårar eller någonting som kan relatera till mig. Utan mig hade du inte varit ett skit och inners inne tror jag att du vet det ändå. Men du gjorde ditt val. är glad för din skull, det är jag. Du kan gärna leva ditt patetiska liv och bara önska att du hade kunnat gjort dina val på andra sätt.

Annars är också Vanni störd. Kan inte ens plocka bort glaset hon hede sönder. "Jag gör det när jag känner för det" Men det är ju bra, jag fick glas i handen, katterna kan få det på tassarna. Men bryr sig Vanni? Nej. Är så jävla less. Om våran familj någonsin ska kunna må bra, är det Vanni som måste bort eller ändra på sig. Jag klarar inte det här längre.

Tack Tobias för att du än en gång bevisade motsattsen.

Hej hej sommar.

Kategori: Allmänt

Känner verkligen peppen till sommaren. Snart slutar jag = UNDERBART!

Här kommer lite bilder från igår:













Det var en fin kväll och jag är glad att jag tog med min kamera. Jag vet att kvaliteten inte är den bästa, men den funkar.
Kommer också att få IG i Fysik, men för mig är det lugnt.

plöööb

Kategori: Allmänt

Ska snart äta en macka eller något, är sjukt hungrig. Sen ska jag gå till skolan och plugga so och sedan göra 2 prov efter lunch. Jag kan inte säga att jag peppar.

När jag kommer hem ska jag ladda upp bilder från igår och det var faktiskt sjukt trevligt. Fick träffa Marina, Robin, Jenny, Ockas, Isidor och Kenny. Vi gjorde eld där det inte skulle vara en eld, drack folköl och lekte massa lekar. En mycket trevlig helg och den uppskattades.

Trodde även senare att jag skulle bli mördad av 2 mörkhyade män, då gick jag iväg och sen tog jag bussen hem. Såg på nacy cis och sen somnade jag. Lite dåligt av mig.

Uppdatering

Kategori: Allmänt

Hittar varken kameran eller laddaren.



När jag träffade Sammy så snackade vi om dessa bilder. Tyckte jag skulle lägga upp dom.

Uppdatering igen, jag hittade kameran och laddaren.

Skola och kamera.

Kategori: Allmänt

Var sjukt duktig i skolan idag. Gjorde bort 3 saker. C-delen på nationella i matte, redovisare min bokrecension och lämnade in min uppsats om I och U länder. Nu är det 7 prov som ska vara klara innan fredag och jag ska göra två av dom imorgon. Prov i Islam och i ekonomi till hemkunskapen.

Ska ladda min kamera idag och börja ta med den. Även om det blir dålig kvalitet så funkar det kanske ändå.