steppix

Ständig fråga.

Kategori: Allmänt

Har ingen aning om hur jag ska färga mitt hår. Ska jag fortsätta låta det vara brunt, eller ska jag färga det svart, rött eller blont? Jag är helt förvirrad. Vill egentligen hinna med det idag också.

Nackdelar:

Brunt: Är lite less på att vara brunhårig.

Svart: Ifall jag blir less, är det svart att få bort.

Blont: Drygt stt bleka eftersom mitt hår redan är lite skadat.

Rött: Likt Vanni, + ifall det failar kostar det onödiga pengar.

Nu peppar vi party.

Fuckers.

Kategori: Allmänt

Var i skolan och softade mest med Linda. Har varit både sur och glad idag. Ingen lek med alla dessa humörsvängningar.
Spelade med Ludvig idag efter skolan och det gick också bra. Klockan 18.00 var det möte och då hände en liten olycka.

Bilder kommer senare.

Up the morning

Kategori: Allmänt

Trött.
Har rökt morgoncigg så nu gäller plåster för mig. Annars dricker jag te.

Ska snart göra mig klar för att gå till skolan. Pepp.

Blow me away with your smile.

Kategori: Allmänt

Skötte mig i skolan och håller mig rökfri. Jag är så otroligt duktig ibland. Fast tror inte jag hade orkar med att sluta om det inte vore för Ludvig som är typ en av dom finaste i mitt liv just nu.

Efter skolan var jag på stan med Ludvig och Josefin L. Det var fint. Fick godis av Ludvig för att ha något att äta på nu när jag inte ska röka. Det är äkta vänskap det.

Påbörjade mitt extraarbete på syslöjden idag också. Det ska bli ett par mjukisbyxor. Annars har jag mest bara jobbat på som sagt.

Ikväll är det inte Chuck, jag känner mig lite ledsen. Får sitta och spela gitarr, rita och skriva istället. Släppa ut den kreativa sidan lite.

Snart är det valborg och det peppar jag. Här ska vi avliva lite fler hjärnceller, det känns lite trångt i skallen.

So cute.

Kategori: Allmänt

Min helg har varit helt fucking jävla underbar.

Fredag: Är med Tobbe hela dagen och kvällen. Vi går hem till Tobbe vid 6-7 tiden och äter middag. Det blir sedan lite soft hemma hos honom. Hemma dricker lite och myser och allting är helt underbart.

Lördag: Åker på stan med Tobbe och mamma. Här ska köpas balklänning. Vi hittar tillslut en, ( Det är tur att man är smal och liten och kommer i supersöta barnklänningar. My life is perfect.) och vi köper mat. Går och handlar också innan vi åker bussen hem. Joanna kommer och vi softar gärnet. Tobbe går hem och jag och Joanna ska hämta pizza. Vi får vänta 45 min. Äget.

Efter maten börjar vi röja och efter ett tag kommer Tobbe. Vi fortsätter softa och drar oss sedan till bräntis. När det blir tråkigt där drar vi hem. Sjukt fin dag.

Söndag:
Vaknar upp, bakis, men glad ändå. Går på möte, och sen är jag med Ludvig hela dagen. Vi spelade och övade på våran låt och annars softade vi bara.

Imorgon ska jag sluta röka och det peppar jag. Nu sk jag sluta skriva, för jag har annat för mig.

Vad händer med livet denna fredag?

Kategori: Allmänt

Ja, vad händer idag? Vaknade 06.00, var i skolan till 12. Var hemma med Tobias. Klockan 14.00, tillbaka till skolan för att ha möte. Hemma kvart över tre.

Jag och Tobbe såg på tv till sju typ sedan gick vi hem till honom och åt mat. Nu ska jag dricka vin och snart kommer Tobbe tillbaka. Han skulle träffa en kompis lite snabbt, så han är väl tillbaka om en kvart eller så. Mysigt.

Mhmm.

Kategori: Allmänt

För två timmar sedan steg jag upp. Alltså klockan 06.00. Fråga mig inte varför, jag börjar liksom 09.10. Sen jag klev upp har jag:
* Duschat
* Kaffe
* Sett pokémon
* Ätit macka
* Velat sova

Nu är jag trött och ska gå och torka håret och göra mig klar för skolan.

Hardcore.

Let's make things nice and sparkling clear.

Kategori: Allmänt

Jag bråkar inte med någon, jag har bara avslutat min vänskapsrelation till vissa människor. Jag bryr mig inte om dom eftersom jag inte "tycker om" dom och jag har inte någonting mer att säga till dom efter detta inlägg som jag vet att dom läser.

Ni kan fortsätta snacka hur mycket skit ni vill, jag bryr mig inte. Om ni tycker jag är patetisk, gör det. Snor jag era cigg, när jag ber om att få, då får det vara eran syn på saken. Säg att jag är värdelös om ni vill, jag blir inte ledsen. Det är ett fritt land, tyck vad ni vill. Jag kan inte bli sårad över vad människor jag inte hyser någon som helst respekt för säger. Så säg vad ni vill om ni mår bättre av det. I dont really care.

Så, nu till det enskilda:

Darja: Du får vara hur sur som helst på mig, för det kvittar för mig. Men du ska veta att det finns ingen "lag" som säger att jag behöver säga till dig om ditt ex gillar mig eller inte. Det är hans känslor inte mina. Jag fick göra mitt val, säga, eller inte. Jag valde att inte säga någonting eftersom det inte egentligen fanns någonting att berätta. Men go on, säg att jag är falsk, elak, attention whore, go straight ahead. Det bevisar bara att du mår så jävla dåligt över dig själv. Move on. Se fakta. IT IS OVER.

Josefin J: Jag har ingenting att säga till dig. Men jag har ett tips till dig. Trimma näshåren och tvätta dig bakom öronen, det ser inte trevligt ut ska jag säga dig. Berättar inte det här för att jag ser dig som en snäll eller trevlig människa, men jag tänkte att om du vill vara snygg för Thomas så kanske du inte ska ha det där kladdet i/bakom öronen. Hårstrån ur näsan är inte heller speciellt trevligt.

Felle: Lär dig att uppföra dig. Även fast du har haft det "jobbigt" i ditt liv, så är det ingen annans fel. Det är absolut inte Josefin V:s fel. Sluta ta ut din jävla ilska på andra personer. Det är du som ska stå för dina uppföranden och sluta skyll på resten av världen. Lär dig uppföra dig bland folk, annars borde du inte vistas bland dom. Om du ska kunna klara dig i framtiden måste du faktiskt skärpa till dig, eller du kanske inte har så höga mål med ditt liv. Jag vet inte. Men du kan inte uppföra dig på det sättet du gör. Det funkar inte i längden. Någon dag råkar du illa ut. Tänk dig för.

Mew mew and a little pew.

Kategori: Allmänt

Så underbar kväll det var. Först spela gitarr och munspel med Ludvig. Jag ägde på munspelet idag. Känner mig mer peppad nu efter det. När Joanna kom fortsatte vi att mysa och det var väldigt trevligt. Den brända barbiedockan blev totalt bränd idag. Eller hon har tappat huvudet som ser ut som en svart klump och ena armen är av. Mycket fin brud.

Imorgon ska jag till skolan och göra mitt nationella i matte, kanske stannar resten av dagen, men det beror på hur jag känner mig.

Nu väntar jag bara på att Tobbe ska ringa och sen ska jag dricka lite te och glo på film tror jag.

Är väldigt sugen på öl också. Det är nog för att det står en ölburk framför mig. Det är ingen lek. Men jag ska låta mammas öl vara för jag är snäll idag. Ludvig fick ta alla mina elaka kommentarer efter att han kritiserade allt när jag lagade mat. Nä, men hör inte hemma i köket.

Snart så.

Kategori: Allmänt

Snart kommer Ludvig hit och vi ska spela gitarr. Finns en stor chans att Joanna också kommer förbi, men då lär vi mest bara sitta och softa.

Nu kommer Ludvig, så nu ska jag gå!

Kind of funny.

Kategori: Allmänt

Klockan är lite över 10 och jag har redan gjort 2 av sakerna jag ska göra idag. Känns bra. Tror det är dags för lite frukost eller något nu, det kurrar i magen.

Sen blir det att skriva lite på svenskan, musiken och sedan spela gitarr. Sen tror jag att det blir stan eller något. Det är inte riktigt klart ännu. Mot köket ska jag nu iaf.

Tack, ni gjorde min dag.

Kategori: Allmänt

3 underbara kommentarer från personer som inte vet vad dom pratar om. Kan man be om någonting bättre. Jag är helt överlycklig och jag hoppas Adrian kommer och är lika glad som jag. Nä, patetiska människor som inte har något att komma med, det är underbart. Ungefär som småbarn utan argument. Men det är nästan ingen skillnad. Förutom vikten. Vissa håller sig inte smala för alltid liksom.

Vad har jag annars gjort idag? Jo, spelat gitarr, sett på tv, ätit frukt och softat. Imorgon ska jag gå till skolan igen. Denna dag var till för ångest och att ta igen i mental styrka.

Snart kommer Adrian, det äger ju.




Norrland.

Rubriker är överskattade.

Kategori: Allmänt

Ja, min dag har varit ganska okej faktiskt. Försov mig och kom till skolan när det var lunch. Rökte och gick på lektioner resten av dagen. Var med Josefin, hon är riktigt mysig.

Det roligaste som hände i skolan var nog när Darja sa ungefär såhär: " Jag tycker inte om fjordingar, dom är mensfitta 24/7". Då slogs jag av en underbar tanke. Alltså är Felle en fjording. Mensfitta 24/7. Nu hade jag någonting att leva på resten av veckan, förutom att Marilyn Manson var med på Filip och Fredrick vilket jag också fann intressant.

Såg på Chuck idag och Joanna har inte ringt mig, dålig stil tycker jag. Där rök presenten liksom. Nä, nu ljög jag.


Här kommer lite bilder från lovet:
15 April



En helt lyckad kväll tycker jag.

Två dagar senare var vi samlade på samma ställe. 17 April



En relativt trevlig kväll det med.



Mys på Café Station.

Nu ska jag träna och äta en mandarin.

Är det dags att sova snart?

Kategori: Allmänt

Nu har jag i alla fall tagit min lilla tablett så snart ska man väl ta och lägga sig i sängen och vänta på att man ska bli trött. Det känns underbart. Tror jag ska lägga mig ner och läsa Ondskan och lyssna på Coldplay. Mysfaktor kan man kalla det.

Imorgon ska jag och Joanna ut på stan och fika. Det kommer också bli mysigt. Nu när jag ska sluta dricka, kommer jag ha mer pengar över till att fika och mysa med mina vänner. Det känns kanon. (Skrev först kanin ifall någon var intresserad)

Imorgon ska jag påbörja att sy en klänning  tror jag. + Ladda upp bilder från helgen på bloggen. Äger va?

Godnatt.

Nu peppar vi livet.

Kategori: Allmänt

Imorgon är det skola och det peppar vi. Att kunna se så många idioter på ett och samma ställe är en dröm. Gud vad roligt jag kommer ha det. Man kan i alla fall känna sig mycket smart med dom hjärnceller man har kvar. Folket på min skola använder ändå inte sina. Inte kapabla till det om jag får säga det själv. Jag skrattar redan. Underbart.

Ser endå fram att träffa Josefin L och Crille igen. Dom har  gjort detta lov för mig också. Fina barn det där.

Nu har min fot somnat och jag som tänkte gå och göra lite kaffe. Livet är inte alltid så lätt.

Det är skönt att ha två bloggar. Först rensar man skallen i en blogg där allting skrivs och sedan tar man sig i kragen och sen är man en glad människa igen. (Om ni ska ha lösenordet så får ni kontakta mig, som ni förstår.)


Det var galna tider. Men dom är söta människor.

Trött men mätt.

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem från Bräntis. Vi var typ sammanlagt 23 stycken. Trevliga var alla också! Drack ingenting, höll mig nykter. Jag känner mig stolt.

Åt nyss upp lite kött med den underbara såsen + flingor och mjölk. Jag äter som en norrlänning! Tar köttet med fingrarna.

Ska nog gå till mitt rum snart.

VISION 2009.

Kategori: Allmänt

Idag var vi och kollade på lokalen som vi ska ha till VISION 2009. Den var sjukt mysig. Det behövs visserligen fixas till lite så man får den här sköna känslan, men det är självklart att man ska göra. Åt mat med Linda, det kom snö i maten och hon sprutade cola i mitt ansikte. Ägde.

Nu sitter jag här och är trött. Festen igår var i alla fall rolig och jag hoppas på mer fest idag och imorgon.

Ska nog lägga mig och sova nu.

Uppe med tuppen, eller något.

Kategori: Allmänt

Jag gick upp klockan halv 10 typ. Ska vara nere på stan tolv. Det betyder att jag ska ta bussen om en timme.

Måste hinna, äta något, klä på mig, sminka mig, fixa håret och gå till bussen. Kom på nu att jag inte har några busspengar heller. Får rota i skåpen och se vad jag hittar. Annars blir det en promenad ner till stan. Det lockar inte idag ska jag säga er.

Idag hoppas jag att Marina kommer in till Umeå.

Datorer är inte min grej.

Kategori: Allmänt

Datorn blev knas, Ludvig hjälpte mig, det blev bättre, men den gråa saken är nu blå! Det stör mig. Jag hatar det.
Ikväll ska jag vara med fina människor och det kommer äga.

Extrablogg.

Kategori: Allmänt

För att ni ska slippa läsa massa ledsna/arga inlägg eller bara privata saker, så har jag gjort en extrablogg. Om ni känner mig och vill veta saker om mig som ni annars kanske inte vet eller får veta genom denna blogg kan ni be om lösenordet och det.

Denna blogg var till för att vara glad och komma framåt i livet, så ska det fortsätta!

Här är i alla fall min andra blogg: Steppix.blogg.se/plus

Det snöar, igen.

Kategori: Allmänt

Nu snöar det igen. Även fast jag inte vill det så måste jag säga att det ser otroligt fint ut. Stora snöflingor som bara sakta åker ner på marken.

Undra om Josefin komme hit idag. Just nu sitter jag med trassligt blött hår och ingen är hemma. Har ingen aning om vart Vanni är. Knasigt.

Vi lever i norrland.

Kategori: Allmänt

Man märker att det är vår nu. Folket drar sig inte för att sitta vid bräntis för att dricka öl, mysa vid elden och snacka om allt som går att snacka om.

Detta var precis det jag och ca 10 stycken andra gjorde denna kväll. Alla är fortfarande kvar, förutom lilla jag då. Fråga mig inte varför jag stack hem. Jag vet inte själv svaret på den frågan.

Ludvig hittade en basker typ, på min hatthylla. Det hade jag på mig. Ska börja ha på mig den alltid, den ägde.

Men nu ska jag äta mina flingor och sedan börja dra mig till rummet.

Tårarna färgar ansiktet svart.

Kategori: Allmänt

Det är alltid lika svårt att säga hejdå. Tårarna börjar rinna och hela kroppen skakar. Man fösöker med ord, man vill dra och slita. Man vill inte släppa taget. Man vet att det inte lönar sig, men man låter inte bli.

Nu sitter jag här och försöker att inte gråta mer, snart ser jag bara jävlig ut och då blir det drygt när folket som ska vara med på mötet kommer hit. Skärpning, torka bort det svarta, lägg på nytt. Le, se glad ut. Skratta.

Ska låsa in mig på mitt rum, lyssna på musik och jag vet inte vad. jag behöver någonting, att vänta såhär länge gör det bara svårare. Man vet att man kommer fixa det, men det kommer dröja. Det går inte än.

Nu går jag iväg. Jag funderar nästan på att sno någons pengar så jag kan sticka till Vännäs. Det hade varit skönt tycker jag.

Tre timmar på stan.

Kategori: Allmänt

12.00 anländer jag till stan. Detta gjorde jag till klockan 15.00:

* Träffade Joel på bussen.
* Träffade Josefin L på stan. (Som jag skulle vara med)
* Åt mat på Frasses.
* Softade i solen.
* Hittade en cigg.
* Rökte cigg.
* Rökte cigarr.
* Satt på apberget i solen.
* Träffade ockas och isidor.
* Rökte cigarr/ cigg på apberget.
* Softade med folk på apberget.
* Åt glass.
* Köpte hörlurar.
* Träffade Granis och hans kompisar.
* Kollade på mallar till klänningar.
* Träffade Jossan och Nick.
* Tog bussen hem.

Jag tror det var allt och det står inte i ordning direkt. Köpa hörlurar gjorde jag typ först. Jag önskar jag hade med mig kameran, det var helt underbart idag.

Nu taggar jag kvällen!

Det är fint väder, jag vill ut.

Kategori: Allmänt

Klev upp klockan nio, läste Ondskan och sedan känner jag bara att jag vill ut. Åka ner på stan, njuta av vårvädret. Varför sova bort dagen när det är såhär fint ute?

Om ingen följer med mig så ska jag ändå ner och köpa hörlurar och sedan sitta i solen själv och bara sitta där.

Underbara personer

Kategori: Allmänt

Som jag sa till Ludvig, " Jag har otroligt många vänner, men det är bara några som jag litar på, verkligen bryr mig om och älskar mer eller mindre."



Linda Lönnberg. - Det spelar ingen roll hur knasig du är, hur full du är eller hur mycket du inte kan se. Jag kommer alltid rulla på samma väg som du.



Josefin Valverius. - Vi har gått igenom otroligt mycket och jag litar på dig till 100%. Det finns absolut ingen annan som du och jag hoppas att du aldrig låter någon påverka hur du ska vara. Ingen kan vara perfekt, och ingen kan rädda hela världen heller. Men om det ska finnas någon så tror jag att det skulle kunna vara du.



Tobias Gissberg Knutsson. - Alltid älskat mig, även vid hårda tider. Finns där när han behövs. Dör du, dör en del av mig också. 

Joanna Von Bahr Jemth
. - Underbar tjej som jag kännt längst av alla mina nuvarande vänner. Alla vänner bråkar, men vi klarade oss igenom det värsta. Nu har vi bara en ljus framtid framför oss.



Marina Landström. - Du har varit med från början av mitt tonårsliv. Du har hjälpt mig med många saker, festat med mig många gånger och jag tror inte att det kommer bli ett slut heller.

Ps. Igår lagade jag våran dvd, den andra bra saken kommer jag inte ihåg just nu.

Det är sol ute och jag rensar ut.

Kategori: Allmänt

Att sluta röka är en ganska fin process. Har visserligen rökt 1 cigg efter middagen, men annars inget. Följde med mamma på affären i det fina vädret och sen sopade jag.



Vårstädning är ju ganska underbart. Eller?

Ja, vad fan händer ikväll? Det enda som är bestämt för mig nu är att jag ska plocka undan i mitt rum, diska och se på chuck. Blir det party eller blir det bara soft. Jag vill ha..... Du vet jag söker, det gör du Linda.

Förövrigt kan jag säga att jag tycker att ni förstör henne, kommer aldrig tycka om det heller. Precis som jag inte kommer tycka om att dom andra förstör honom. Men känslorna för denna flicka är starkare än för pojken.. Kommer alltid vara så. Gör vad ni vill med era patetiska liv, men förstör inte en människa som är underbar.

Film och annat mys.

Kategori: Allmänt

Linda och Ludvig kom till mig och såg film som planerat. Nu har alla lämnat mitt hem och mamma sover. Jag ska nog stanna uppe ett bra tag till och tänka igenom vissa saker.

Det sägs att man börjar med att röka och dricka. Man går vidare till någonting mer spännande. När det första tar slut, inleder man en relation med någonting annat. Lockande tankar som leder till......



Känner ingen pepp.

Kategori: Allmänt

Klart som fan att jag gör! Idag blir det att tvätta sig, städa rummet, vara med släkten och sedan se film med Linda och Ludvig. Tror att dagen kommer bli nice.

Igår hade jag och Linda vilda äventyr hela kvällen. Så fort vi kom hem till mig somnade vi. Helt slut var jag. Trevlig kväll.

Nu ska jag äta nudlar hade jag tänkt. Det är goda grejer.

Check this out

Kategori: Allmänt



Nu vill jag ha den ultimata kicken och bara skita i verkligheten.

Easter

Kategori: Allmänt

Långfredagen spenderade jag hemma och under kvällen kom Ludvig, Joanna och Granis förbi. Vi drack lite alkohol och softade ungefär hela kvällen.

Vaknade upp idag och fann ett påskägg + en jättesöt kanin bredvid min säng. Jag blev glad, gick upp och spg på flykten från hönsgården. Följde sedan med mamma på affären och nu tar jag det mest bara lugnt.

Min kamerasladd är borta och det gör mig ledsen.

Trainspotting

Kategori: Allmänt

Ingen kan förstå hur mycket jag vill se den filmen just nu. Sitter och diskuterar med Ludvig vilken film vi ska se och jag kan inte få den ur mitt huvud.

Andra filmer jag väldigt gärna ser just nu är:

* Populärmusik från Vittula
* Ondskan
* Blow
* How high
* Pulp fiction

Trainspotting är i alla fall en av dom bästa filmerna i världen tycker jag. Helt underbar. Sitter nästan och gråter för att jag inte kan få tag på den. Jävla skit. Kan visserligen inte få tag på någon av dessa filmer. Eller How High har Crille och pappa ska komma med ondskan nu under helgen. (Hehe " Pappa ska komma med ondskan")

Jag vill se den, åh det här är inte kul.

Honey, you are a rock.

Kategori: Allmänt

Det har hänt ganska mycket idag. Tog mig upp och visste att jag skulle bli sen. Slängde ihop lite smink och kläder och gick sedan till skolan. Gjorde mitt so-prov idag och spelade gitarr med Ludvig. Det var lyckat, minst vg på provet och en stor utmaning av Ludvig.

Jag pratade också med en mycket fin människa lite om hur det har blivit med allt knas. Man får hoppas att det löser sig. kanske inte lika bra som det var förut, men det kanske kan bli någonting. jag överlåter det till dig, eftersom det känns som att det är du som har mest att tycka till om. Jag kan inte kräva så mycket av dig. Just nu ser jag att det bara kan bli bättre.

Somnade vid typ fem och sov till åtta, är jag inte värdelös? Nu ska jag påbörja mitt musikarbete och sedan spela gitarr.

Jag saknar min baby värsta mycket, och jag vet inte vad jag ska göra till Joanna när hon fyller år! HJÄLP MIG!


Haha åh, rolig bild. Den tycker vi om.

Ps. Jag tänker inte göra några försök till att hjälpa dig eller direkt bryr mig, om du inte kan be om det. Just nu ber du inte om någonting vilket bara leder till att vi åker bakåt. Vi kommer ingenstans och just nu tvivlar jag faktiskt på att det kommer hålla. Jag bryr mig om dig, men jag tänker inte bara sitta här och undra om du någonsin kommer prata med mig. Om du någonsin kommer bli som förut.

Ramble, ramble, ramble.

Kategori: Allmänt

Helt okej dag ändå. Egentligen hände inte speciellt mycket och humöret har hållt sig ganska lugnt. Lite arg och irriterad vissa stunder men det funkade ändå.

Försöker hitta en klänning till balen, men det skiter sig ganska hårt. Jag och mamma kommer inte direkt överrens. Men sånt är livet.


Min syster var i stan idag, länge. Denna bild tyckte jag var intressant.

This is funny.

Kategori: Allmänt

Sitter i datasalen och Tor spelar roliga saker på sin datorn. Han är rolig. Jag har egentligen So nu, men jag gör inte så mycket för jag tycker det är mycket roligare!

Tror jag ska spela tetris nu, men jag vet inte!!!

I am not lost, I just can't find the way.

Kategori: Allmänt

Stora applåder till mig tycker jag. Hargått på varenda lektion och gjort mitt absoluta bästa. Förutom på matten då jag tog en paus sista kvarten, men jag var där. Läraren som var en vikarie gick mig på nerverna. Tur för honom att jag inte kan prata, annars hade han inte fått det roligt.

Känner mig annars rätt glad. Har inte rökt speciellt mycket och snart ska jag träna och sedan diska innan jag ska sätta mig framför televisionen och se på Chuck. Finns det något bättre. (Egentligen gör det faktiskt det, men det låtsas jag inte om just nu.)

Mamma pratade med mig idag angående balen, massa om klänningen och håret och massa annat trams. Det är gulligt. Hon vill också ha barnbarn, så jag får ta och lägga i. Tobias får alltså bli fader. Hoppas det blir en flicka då, det är det enda namnet vi tycker om båda två. Det är Nemi, för er som inte visste det. Jag vill döpa mina pojkar till Nilah och Nickolai, men det vill inte Tobias. Men jag ska ändå inte ha barn nu. Mamma får vänta.

Här kommer en bild på mannen som gör min dag:


Sparkles

Kategori: Allmänt

En helt nykter och sminkfri helg. Känns faktiskt helt underbart. Att bara slippa allt drama en helg. Ta det lugnt är vad jag har gjort. För första gången på länge kunde jag säga att jag mådde bra, och faktiskt inte ljuga om det. Det kändes underbart.

Denna dag har jag inte gjort så mycket. Det blev inte av. Jag handlade med mamma, gick med soporna och tog sedan en promenad med min syster. För att på bättre psykiskt måste man må bra fysiskt också. Det har jag kommir fram till. Snart ska jag träna lite och sedan dricka lite te tror jag.

Sista veckorna i skolan, har mycket att fixa innan sommaren. Ska sluta röka, ta det lugnt med alkoholen, börja promenera, träna, äta nyttigare och klara av skolan. Här ska vi ändra på oss och försöka se det ljusaste på saker och ting. Det är inte lönt att hänga upp sig på andra människor. Vill dom inte prata eller umgås, är det deras val. Dom förlorar på det inte jag. Här peppar vi livet. (Få se hur länge det håller i sig.)


Här är vi inte "emo" som Malin.

Last day, Sunday.

Kategori: Allmänt

Okej, idag ska jag hinna med mycket. Jag ska städa klart mitt rum, gå med soporna, handla och ringa Tobias. Tror det var allt. Sticka, spela gitarr och plugga borde jag också göra. Fan vad allt ska göras hela tiden.

Min helg har faktiskt varit bra. Myst med mysiga kläder, inget smink och bara degat för det mesta. Visserligen ville jag ut och göra saker, men jag var bestämd och stannade hemma trots att jag bad mig själv att sticka. Jag känner mig stolt.

Since I've been loving you,

Kategori: Allmänt

Man märker alltid saker i efterhand. Man märker vad man missar,  vad man saknar. Man vet vad man har förlorat. Man vet vad man älskar.

Du är den människa som faktiskt har och kommer alltid betyda mest för mig av alla människor i hela världen. Du ställde upp för mig när jag grät över att min förra pojkvän hade gjort slut, även fast du älskade mig och inte ville att jag skulle älska honom. Du lät mig sova hos dig när jag inte kunde gå hem. Du hjälpte mig att klara mig igenom svåra faser i mitt liv. Du fick ur mig från min första deprission och du har alltid funnits där. Även när jag visade dig mina dåliga sidor.

Du sa att du älskade mig när jag skrek hur mycket jag hatade dig, jag ville se dig död. Jag sa att jag inte ville ha dig. Men du visste vad som var sant och inte, du sa att allt var lugnt. Du tröstade mig även när det var jag som varit elak. Du stod på min sida fast du hade rätt. När jag sa hur många dumma ord som helst, bad dig dra åt helvette, även då satt du kvar vid dörren och väntade.

Du visste vad jag gjorde, du såg det med egna ögon, men du sa aldrig någonting. Det var ingen ide. Du visste hur naiv jag var och du försökte inte ändra på mig. Jag antar att du ville mitt bästa, inte skapa bråk. Men du blev sårad utav det, och det vet jag. Jag tänker aldrig förneka att jag var en dålig flickvän, visserligen inte alltid men väldigt ofta.

Det jag vill säga med det här är att jag inte förstår hur någon kan älska en människa som har gjort så dumma saker. Jag förstår inte hur du har klarat av det här. Det är inte vilken människa som helst som klarar av det. Det betyder bara att du är stark och jag beundrar dig för det.

Du vet att jag aldrig kommer sluta älska dig.

Take it all away, be happy.

Kategori: Allmänt

För er alla som tycker att mitt rum äger och att det är trevligt att vara där kommer nog bli lite ledsna nu. Jag tar bort det mesta från mitt rum. Allt på väggarna är borta, till och med "Gör gott- skivsaken". Jag orkar bara inte med alla minnen och liknande, vissa saker kommer kanske få hängas upp igen men jag vet inte riktigt.

Så nu får nu såklart hjälpa mig att hitta nya minnen att hänga upp på väggen. Tex, bilder eller andra roliga saker. Mitt rum ska bli en ny version av det gammla rummet, med nya minnen och nya människor.

Annars så hoppas jag att folk kommer hem till mig och är nyktra och ser en film eller gör något annat kul. Varje helg behöver man ju inte dricka. Hör bara av er, men ring inte, jag kan ju liksom inte prata.

Såhär såg mitt rum en gång ut, nu blir det skillnad.

Friday

Kategori: Allmänt

Morgonen började inte bra. Som sagt stor ångest och ingen lust till att stanna hemma eller gå till skolan. För att göra det bästa gick jag ändå till skolan och var passiv dom första 2 lektionerna. Gjorde mitt engelska prov sedan satt jag med Crille innan jag bestämde mig för att gå hem. Behövde få i mig någonting att äta.

Kom hem, åt och gick sedan och lade mig. Försökte sedan få i mig middag, gick inte bra.

Åkte till Crille och det var väldigt trevligt och mysigt. Nu har jag nyss kommit hem och dricker te och tar det lugnt. Min tunga gör ont, men det är färre dagar kvar innan det läker än det var när jag tog hålet. Positiv är jag i alla fall.

Orkar inte hitta någon passande bild. Ni får klara er utan.

Nighty.

fuck you

Kategori: Allmänt

Jag är så jävla less. Vaknar upp efter det drygaste, jobbigaste och mest smärtsamma dröm jag haft på länge. Det känns precis som att det kommer hända idag.

Ingen morgoncigg har jag heller och jag måste göra min lunch, äta min kladdiga frukost och göra mig klar på 10 minuter. Kommer aldrig klara det, fast jag ska visserligen bara vara passiv på skolan idag. Det jag ska göra är mitt engelskaprov annars ska jag sitta där och bara sitta.

När ingenting fungerar vad i helvette ska man göra då?

He is a feather in the wind.

Kategori: Allmänt

Egentligen vill jag bara hoppa och skrika av glädje, men jag tänker inte ta ut min glädje innan jag vet. Precis som min syster en gång sa : " Om man inte har någonting, har man inget att förlora." Kanske lika bra att inte ha någonting då.

Jag har ätit glass nu och jag kan prata bättre nu, det känns bra! Imorgon är det engelskaprov och jag tror jag klarar det faktiskt!

I helgen tror jag bara att jag ska sitta hemma, se på film och mysa. Någon vänlig själ får gärna se på film med mig eller något annat. Bara det inte innehåller att dricka alkohol eller stoppa in främmande föremål i min mun. Sådant får jag ju inte göra... så det blir inte av.

Pain

Kategori: Allmänt

Det gör lite ont i min tunga och det är jobbigt att inte kunna formulera sig som man vill. Att sägga vissa bokstäver är helt omöjligt och det är otroligt drygt att prata såhär. Svara i telefonen försöker jag inte ens. Ingen skulle ändå fatta vad jag sa.

Jag måste äta flytande mat och det är inte heller så roligt. Har ätit nyponsoppa, soppa, fil och någon annan sak. Jag vill ha typ en jävla macka men det går inte. Mamma ska i alla fall köpa glass till mig idag, det gör mig glad.

Såhär såg det i alla fall ut när jag tog hålet:


Det var trevliga bilder va, tänkte väl det.

It is done!

Kategori: Allmänt

Sitter just nu och äter soppa som är mixad. (Köket är full av mixad soppa också, mixerlocket flög upp. Underbart.)

Som ni förstår har jag alltså piercat mig i tungan och det äger. hela vägen hem gick jag runt och spottade saliv och blod men det var inte så tråkigt. Ganska roande. Har lite svårt att tala, pga att lägstaven är för stor  och det är lite svullet. Men det är sådant man får leva med!

Ockas och Robin tog också hål i sig idag. Robin tog septum och Ockas i mitten av läppen. Vi tre klarade det fint allihopa!

Bilder kommer sedan.

Maybe so, maybe so.

Kategori: Allmänt

Nu ska jag dra iväg för att möjligen pierca mig i tungan. Känns ganska awesome men lite nervöst som vanligt.

Har inte städat mitt rum än. Tog ett ryck med lite kläder men jag somnade efter 5 minuter. Snart ringer Gran och då tänker jag be honom köpa glass till mig och ta hand om mig ifall det går dåligt för mig idag.

Let's ramble on now, won't I?